🕒 Poslednje ažuriranje: 19.07.2024

365 Aplikacija za iOS i Android

365 Recenzija 365 Registracija 365 promo kod

Dobij 100% bonusa do

11725 RSD

I osvajaj zajedno sa nama!

Najbolji izbor za početnike i iskusne igrače. Fantastični bonusi za sportsko klađenje, idealne opklade i kešbek!

365 Mobile u Odnosu na Aplikaciju

Nema sumnje da je sportsko klađenje jedno od najdinamičnijih tržišta današnjice. U odnosu na klađenje koje pamtimo prije samo nekoliko godina klađenje danas je evoluiralo u velikoj meri, uglavnom prilagođavajući se trendovima tržišta i pre svega tendencijama igrača. Jedan od trendova koji se ističe je klađenje putem mobilnog uređaja, odnosno putem mobilne aplikacije koju korisnik može koristiti da postavi omiljene opklade bilo kada i bilo gde, bez dodatnih koraka i napora. Kako bi uštedili vreme igračima postojećim i potencijalnim, tu smo da testiramo koje kladionice donose najveće pogodnosti za korisnike. U nastavku saznajte šta nam to donosi 365 aplikacija.

365 mobile prijava

Ono što je jako bitno razlikovati kada govorimo o mobilnom klađenju jeste klađenje putem učitavanja mobilne verzije sajta, i klađenja putem platformi kao što je 365 aplikacija. Nekada je zaista teško razlikovati ova dva pojma pogotovo za početnike, imajući u vidu da kladioničari poput ovog ulažu mnogo napora i truda kako bi osigurali sigurnu izgradnju brenda. Shodno tome, 365 aplikacija je skoro pa identična 365 mobile verziji, u smislu dizajna, boja i zaštitnog znaka u vidu logoa sačinjenog od cifara “365”. Prilikom posjete sajtu i nakon urednog klika na 365 mobile prijava, uočava se visok nivo preglednosti glavnih usluga koje ovaj kladioničar nudi:

  • Klađenje uživo
  • Sportsko klađenje
  • Slot igre i
  • Promotivni baneri

Kombinujući crnu, sivu i žutu boju kao zaštitni znak, 365 mobile verzija je domaćin jako urednom layout-u koji sadrži gore navedene elemente. Ono što je specifično za ovog kladioničara za razliku od konkurencije je izbegavanje nepotrebnih menija što prema mišljenju eksperata neretko zbunjuje igrače. Umesto menija, 365 mobile koristi trake na vrhu i dnu kako bi olakšao navigaciju korisnika. 

365 mobile

365 Aplikacija Android

Zbog sada već poznate činjenice da politika Google-a ne praktikuje hosting za aplikacije i alate koji se tiču promocije i sprovođenja aktivnosti kao što su kocka i klađenje, 365 aplikacija Android dostupna je kao i kod konkurenata – na zvaničnom sajtu. 365 aplikacija download dostupan je preuzimanjem 365 apk datoteke koja je locirana unutar informativne trake u samom vrhu stranice. 365 download nije samo način da se izbegnu restrikcije nametnute na popularnim platformama kao što je Google već i da iskustvo mobilnog klađenja putem aplikacije što više približe iskustvu online klađenja na koje su igrači navikli do pojavljivanja aplikacije. 

Unutar same aplikacije, kao i na sajtu, izbegnuta je upotreba menija koji bi mogao dodatno zakomplikovati navigaciju korisniku, te u navigacione svrhe postoje trake i to:

  1. Na vrhu interfejsa
  2. Na dnu interfejsa

Ona sa vrha interfejsa nudi olakšanu navigaciju ka komponentama kao što su klađenje i klađenje uživo, opcije pretrage ali i opcije kao što su registracija i 365 mobile prijava. Za razliku od gornje, traka locirana na dnu interfejsa rezervisana je za opcije kao što su slot igre, klađenje, tiketi. Napominjemo da vizuelno ovakav raspored ne odudara od onoga na zvaničnoj veb stranici.

365 Aplikacija iOS

Iako za razliku od Google-a Apple prodavnica dozvoljava prisustvo sličnih aplikacija, u trenutku pisanja ove recenzije nismo pronašli ništa pod pretragom 365 aplikacija iOS na Apple-ovoj platformi. Čak štaviše, zbunjujuće je to da kompanija funkcioniše pod imenom IBET365, u sekciji “Pomoć” naišli smo na naziv Planetwin365. Osim toga, skroman korisnički servis ovog kladioničara dostupan je putem e-pošte korisnicki@ibet365.rs potvrdio je da za sada ne postoji razvijena aplikacija za iOS sisteme, te će vlasnici i ljubitelji Apple-ovih uređaja morati sačekati. S obzirom na porast ovih uređaja među kladiocima nedostatak 365 aplikacija iOS sigurno je prepreka ka probijanju do širih masa na srpskom tržištu.

365 aplikacija download

Zanimljive Karakteristike i Funkcije 365 Aplikacija

Postoji nekoliko zanimljivih karakteristika kada se radi o ovom kladioničkom operateru. Naime ako govorimo o upotrebi boja, dizajnu i layout-u veb stranice možemo reći da zaslužuje prolaznu ocenu. Funkcionalnost aplikacije je zadovoljavajuća, navigacija takođe. Međutim detaljnijom analizom i upotrebom aplikacije mogli došli smo do nekolicine kontradiktornosti koje na trenutak mogu delovati zbunjujuće čak i iskusnim kladiocima. Unutar sekcije “Pomoć” naišli smo na naziv “planetwin365”, dok na dnu početne stranice zvanično kompanija posluje pod nazivom IBET365, što je ujedno i sastavni dio domene e-pošte korisničke podrške. Na to ime glasi i dozvola Ministarstva finansija Srbije.

365 apk

Zaključak i Opšti Utisak

Do sada nam je jasno da mobilno klađenje i to u vidu upotrebe mobilnih aplikacija kompatibilnih sa popularnim operativnim platformima mobilnih uređaja postaje sve zastupljenije. Stoga opšti utisak koji stičemo u vezi 365 aplikacija je sledeći: na prvi pogled dobar, ali definitivno nezavršen proizvod. Uprkos zanimljivom grafičkom dizajnu interfejsa i funkcionalnosti na Android sistemima, nedostatak podrške za iOS platforme svakako da je slabost ovog kladioničara. 

Često Postavljena Pitanja

Da li postoji aplikacija za iOS sisteme?

Nažalost, ne, ovaj kladioničar još uvek nije razvio aplikaciju kompatibilnu sa Apple-ovim uređajima.

Da li ima vidne razlike između mobilne verzije i mobilne aplikacije?

U vizuelnom smislu gotovo da razlike i nema, dok u smislu funckionalnosti mora se priznati da mobilna aplikacija funckioniše za nijansu brže i tečnije.

Da li je klađenje kod ovog operatera sigurno u smislu zaštite podataka?

Da, 365 kladionica sferu zaštite privatnosti shvata ozbiljno, a više o tome može se naći u odeljku “Pravila privatnosti” na stranici, ili aplikaciji.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.