🕒 Poslednje ažuriranje: 07.03.2024

SoccerBet – promo kod kladionice u 2024

SoccerBet Recenzija

Koji su Dostupni Bonusi i Promocije

SoccerBet promocije jedne su od najprimamljivijih na tržištu. U tom pogledu ovaj domaćin se potrudio da obezbedi širok spektar načina da obraduje i časti svoje korisnike. Kada govorimo o SocerBet promo ponudi, danas postoje bonusi i promocije u vidu:

  • Bonus po registraciji
  • Kešbek
  • Loyalty klub
  • Promocije na kazino igre
  • Bonus na broj odigranih parova
  • SoccerBet promo kod

SoccerBet promo sigurno je jedan od isturenih aduta ovog kladioničara i razlog za rast poverenja u ovog kladioničara.

SoccerBet promo kod

Da li Postoji Promo Kod?

SoccerBet bonus kod je nešto čime kladioničar nastoji zadržati korak za konkurencijom. Apliciranje kodova pri registraciji jedan je od načina današnjice za privlačenje igrača, međutim ovaj domaćin je otišao korak dalje. SoccerBet promo kod integrisan je u veb link i vezan je najmlađu i jednu od najpopularnijih zvezda rastućeg sporta MMA – Marka Bojkovića. Važno je napomenuti da igrač kod ne ukucava sam, već je dovoljno da klikne na link iz profila gore pomenutog profesionalnog borca i kod će biti apliciran, a igrač nagrađen sa 100 free spinova. SoccerBet bonus kod ovog tipa validan je za srbijansko tržište i jedna je od atraktivnijih SoccerBet promocija. Stoga da bi SoccerBet bonus kod bio apliciran igrač mogao uživati u 100 besplatnih spinova  neophodna su dva koraka:

  1. Posetiti profil MMA borca Marka Bojkovića
  2. Kliknuti na registracijski link iz profila
SoccerBet bonus kod

Da li Postoji Bonus bez Depozita?

Bonus dobrodošlice spada u niz bonusa koje ovaj kladioničar pruža svojim korisnicima. Bez ikakvih uslova ovaj domaćin nagrađuje novoregistrovane korisnike koji validiraju svoj nalog  aktivacijom SoccerBet bonus od 2000 RSD dobrodošlice. SoccerBet bonus na depozit u minimalnom iznosu od 2000 RSD svakog trećeg dana otključava novi bonus. Ovaj način dodele bonusa pokrenut je krajem prošle godine i sastoji se od čak 11 ciklusa, a počinje dodelom poklon bonusa pri samoj registraciji. Poklon se dobija kao SoccerBet bonus na depozit. Nakon validacije, svaki treći dan korisnicima se dodeljuje novi bonus, koji se takođe aktivira depozitom u roku od 24h. Vrlo zanimljiv segment SoccerBet promocija.

Kako Dobiti Kešbek?

SoccerBet bonusi obuhvataju i opciju naplate listića sa jednim promašenim parom odnosno popularnu cashback opciju. Zavisno o visini pogođene kvote igrač može ostvariti i do stostruke vrednosti uplate. Stoga se peporučuje čuvanje listića sa jednim promašenim parom jer cashback može biti izuzetno isplativ. Naplata promašaja u ovom slučaju moguća je ukoliko je visina pogođene kvote u rasponu od 29 do 999. Važno je napomenuti da sistemski tiketi, kao ni tiketi sa dvoznacima ili čak troznacima ne spadaju pod cashback opciju za povrat novca, što može razočarati neke od ljubitelja kešbeka.

SoccerBet bonus na depozit

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li je potrebno uneti kod “Bojke 2024” za aktvaciju bonusa dobrodošlice?

Ne, nije potrebno da igrač sam unosi kodove. Kod se aplicira klikom na link unutar profila borca Marka Bojkovića.

Šta predstavlja Loyalty Club kod ovog kladioničara?

Loyalty Club je način dodele bonusa svakog utorka svim onim igračima koji ostaju verni SoccerBet-u.

Da li postoji bonus na broj odigranih sportskih događaja?

Da, ovaj domaćin obezbedio je različite bonuse u vidu postotka na kvotu zavisno o broju odigranih sportskih događaja na listiću.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.