🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

MerkurXtip Aplikacija za iOS i Android

MerkurXtip Recenzija MerkurXtip Registracija MerkurXtip promo kod

MerkurXtip mobile u odnosu na MerkurXtip aplikaciju

Obraćajući posebnu pažnju na navigaciju Merkur Xtip aplikacija, njihovu funkcionalnost i preglednost, danas u nastavku donosimo sve prednosti ali i nedostatke.

MerkurXtip aplikacija Android

Pre nego se osvrnemo na fukcionalnost MerkurXtip aplikacija red je da napravimo poređenje u odnosu na mobilnu verziju stranice. Svi koji su imali priliku da posete naš sajt i pročitaju više o samoj MerkurXtip kladionici, mogli su primetiti da se radi o visoko funkcionalnoj online platformi. Ta funkcionalnost uglavnom se ogleda u mobilnoj responzivnosti odnosno karakteristici da se sadržaj Merkur Xtip mobile automatski prilagođava proporcijama ekrana korisnika. Ono što se na prvi pogled primeti jeste da, što se vizuelnog ugođaja tiče, mobilna verzija ne odstupa od mobilne aplikacije.Baš kao i aplikacija Merkur Xtip mobile funkcioniše u dva režima:

 • Svetli
 • Tamni 

Takođe identično kao i na aplikaciji, sadržaj stranice je dostupan na srpskom i engleskom jeziku.

MerkurXtip aplikacija download

MerkurXtip Android aplikacija

MerkurXtip download je dostupan putem službene stranice i to unutar sekcije “Pomoć”. Za Android uređaje, sve što treba učiniti jeste preuzeti MerkurXtip apk fajl sa gore pomenutog dela stranice. Bitno je napomenuti da je Merkur Xtip aplikacija download ovog tipa poštedila sve korisnike Android sistema, ali i Huawei uređaja bez Google podrške, dodatnih pretraga i frustracija. Po uzoru na druge velikane iz ove oblasti na samom vrhu može se pronaći meni koji sadrži sve što se tiče klađenja, dostupnih slot igara i virtuala. Zapravo, taj meni se sastoji iz dve komponente, od kojih je jedna rezervisana za klađenje, igre i virtuale, a drugi u kojem su smeštene razne opcije kao što su:

 • Provera tiketa
 • Rezultati
 • Promocije
 • Pomoć
 • Načini uplate
 • Video uputsva 
 • Uplatna mesta
 • Kontakt 
 • Opis igara
 • uslovi korištenja
 • Pravila igre
 • Informacije o kompaniji

Centralni dio interfejsa na početnoj stranici Merkur Xtip apliakcija hostuje klizne banere koji se tiču novosti iz sveta promocija ovog kladioničara, cashback opcija i noviteta prilikom klađenja.

Ispod centralnog dela nalazi se i opcija za menjanje režima rada aplikacije, iz svetlog u tamno i obratno, pored dugmeta za live-chat. Važno je napomenuti da je live-chat opciju moguće koristiti samo ukoliko je korisnik registrovan i ulogovan. Na samom dnu nalazi se i broj verzije aplikacije, što govori o opredeljenosti kladioničara ka usavršavanju platforme koja je u sve većem porastu upotrebe među igračima.

MerkurXtip Aplikacija iOS

Zbog porasta broja Apple-ovih uređaja razvoj MerkurXtip Aplikacija iOS je bio neophodan. Iako postoji relativno kratak period, aplikacija se ne razlikuje puno od one kreirane za Android platforme, što govori o tome da kompanija seriozno pristupa izgradnji brenda. U tom smislu centralni dio početne stranice posvećen je kliznom baneru promocija, dok sa lijeve strane stoji meni za klađenje. Po otvaranju mečeva centralni dio postaje ispunjen ponudom i tipovima. Merkur Xtip aplikacija iOS je ispunila naša očekivanja, a odlikuje je jako visok nivo funkcionalnosti, jednostavna navigacija i preglednost. Korisnici Apple-ovih uređaja aplikaciju preuzeti putem Apple-ove prodavnice. Bitno je napomenuti da za upotrebu neophodno imati iOS 11.0 ili noviji. U samom vrhu interfejsa nalazi se traka sa logom kompanije, a tu su i opcije kao što su MerkurXtip mobile prijava i registracija, baš kao na sajtu ili aplikaciji za Android.

MerkurXtip mobile prijava

Zanimljive Karakteristike i Funkcije MerkurxTip Aplikacije

Po uspješnoj instalaciji MerkurXtip aplikacija funkcioniše veoma efikasno i na Android i iOS uređajima, bez vidnih razlika u odnosu na mobilnu verziju sajta. Dizajn je nepromenjen, meni sačinjen od dve komponente, uz centralni dio rezervisan za ponudu ili baner promocija zavisno o kretanju korisnika po interfejsu. Drugim rečima, sve od ponude dostupno je vrhovima prstiju igrača bez dodatnih napora i frustracija. 

Jedna od zanimljivosti Merkur Xtip aplikacija jeste da u sekciji “info” koja se nalazi unutar menija sa leve strane u vrhu interfejsa sadrži video uputstva.Naime radi se o integrisanom Youtube sadržaju koji ima za cilj da audio-vizuelno pomogne igraču da što prije ovlada aplikacijom i maksimalno iskoristi sve njene prednosti.

Takođe, simpatična animacija sunca kao zaštitni znak učitava se kao pre-screen odnosno pre učitavanja platforme što dodatno doprinosi izgradnji brenda.

Zaključak

Kao što se moglo videti kroz ovu recenziju, MerkurXtip aplikacija je ispunila većinu naših očekivanja i spada u red onih aplikacija koje su imaju kapacitet da zadovolje i najzahtevnije igrače. Zbog svog koncepta na kom počiva, jednostavna je za upotrebu od strane novajlija najpre zahvaljujući inovativnoj ideji integracije video sadržaja koji se tiče uputstva. Kada uzmemo u obzir visoku funkcionalnost, pokrivenost, preglednost aplikacije i live-chat podršku za registrovane korisnike naš je zaključak da MerkurXtip aplikacija ne zaostaje za konkurencijom. Naprotiv, uprkos brzom razvijanju platformi za mobilno klađenje za Android i iOS uređaje može se čak reći da je MerkurXtip podigao ljestvicu i postavio izazov domaćom konkurenciji na srpskom tržištu.

Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Kako da preuzmem aplikaciju za Android uređaj?

MerkurXtip aplikaciju Android moguće je preuzeti sa veb stranice, a link se nalazi unutar sekcije “pomoć”.

Koji su minimalni preduslovi za korištenje aplikacije na iOS sistemima?

Da biste koristili MerkurXtip aplikaciju na Apple uređaju neophodno je imati iOS 11.0 ili noviji.

Da li ima vidnih razlika između aplikacije i mobilne verzije?

Ovaj kladioničar ulaže dosta truda u izgradnju brenda, te su razlike između pomenutih platformi minimalne, gotovo neprimjetne.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.