🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Formula – promo kod kladionice u 2024

Formula Recenzija Formula Registracija

Pogledajte dostupne bonuse i promocije

Formula promocije nudi u veoma ograničenom broju, tako da ih i nema previše, a stalna ponuda je uglavnom okrenuta stalnim igračima. Takođe, Formula bonusi se stalno menjaju, pa je najbolje da pratite šta se u kom trenutku nudi.

Formula bonusi

Umesto klasičnog Formula bonus kod kao što postoji u drugim kladionicama, ovde imate povećane kvote na najpopularnije parove, na primer. To je ipak nešto manje od ostalih kladionica, što donosi malo razočarenje. Takođe, Formula promocija se može dobiti u fizičkim poslovnicama kladionice, a ne online.

  1. Jedna od odličnih ponuda koje možete dobiti kao deo Formula promocije je dvostruki dobitak na depozit, odnosno, 100% od vaše uplate. Ovaj Formula bonus kod možete dobiti ako ste odigrali listić sa 5 parova i kvotom većom od 1.30.
  2. Formula combi bonus jedan je od Formula bonus kod promocije koja vam nudi veliki broj nagrada za svaki listić na kome je dovoljno imati samo dva para. U tom slučaju dobićete bonus od 5% i još i više ako uplatite listić za više parova. Na primer, za 20 parova možete očekivati bonus od 23%. 
  3. Sledeći bonus je Formula points, gde možete sakupljati nagradne bodove i to na svakih 500 KM uplaćenih u pojedinačnim opkladama dobićete jedan poen odnosno jednu marku. U tom slučaju, sa više ulaganja možete očekivati i više novca.
Formula promo kod

Promo kod za prvo igranje

Kako biste dobili Formula promo kod, najpre morate uplatiti novac na račun. U tom slučaju dobićete 200% bonusa ili najviše 200 maraka. Ipak, još uvek ne možete dobiti novac, sve dok ne odigrate listić na minimalno 5 parova i kvotu od 1.30. Ova Formula promocija, kao i većina drugih bonusa nema vremenskog ograničenja za iskorišćavanje, a možete ga i kombinovati sa drugim bonusima osim na sistemske listiće.

Bonus bez depozita koji ne liči na ostale bonuse

Iako ne postoji pravi Formula bonus na depozit, Formula bonusi podrazumevaju dobitak na drugačiji način. Možete nadoknaditi iznos provizije ukoliko uplatite depozit na račun putem xBina ili Kliker bona i tada nećete platiti proviziju koju inače naplaćuju kladionice. Koliko novca uplatite bonom, toliko će leći na račun.

Formula promocije

Vratite novac pre kraja utakmice

Kao i Formula bonus na depozit i kešbek kao mogućnost ne postoji u pravom obliku u Formuli ali postoji nešto slično tome – povraćaj novca. Kako biste iskoristili ovu mogućnost potrebno je da prihvatite iznos koji vam kladionica ponudi i dobićete novac sa listića pre završetka utakmice.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li Formula kladionica ima mogućnost bonusa bez depozita?

U Formula kladionici ne postoji klasičan Formula promo kod bez depozita, ali s obzirom da dobijate proviziju na bonus možemo reći da neka vrsta ovog bonusa postoji. Jedino što morate da uplatite novac preko određenih portala.

Koji bonusi Formula kladionice su drugačiji od drugih kladionica?

Formula promo je veoma privlačan i svaki od bonusa ima svoje specifičnosti, ali uglavnom su slični ostalim kladionicama. Jedini po kome se razlikuje je kombinovanje više bonusa, tako da možete ostvariti velike nagrade.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.