🕒 Poslednje ažuriranje: 19.07.2024

MeridianBet Aplikacija za iOS i Android

MeridianBet Registracija MeridianBet Recenzija MeridianBet promo kod

Dobij 100% bonusa do

11725 RSD

I osvajaj zajedno sa nama!

Najbolji izbor za početnike i iskusne igrače. Fantastični bonusi za sportsko klađenje, idealne opklade i kešbek!

Da li je bolje koristiti mobilnu verziju ili aplikaciju?

MeridianBet mobile prijava

Korišćenje MeridianBet mobile veoma je jednostavno i dovoljno je da na telefonu imate instaliran Google Chrome ili Safari.  Odatle se može lako skinuti mobilna verzija sajta. Kada je otvorite, videćete da skoro da i nema neke velike razlike između ova dva modela korišćenja, da je MeridianBet mobile prijava veoma jednostavna odnosno, da sajt izgleda potpuno isto kao i na desktop računaru. 

 • Sve funkcije su na istim mestima, što je veoma praktično jer ne zbunjuje korisnike.
 • Još je bolje što možete lako sačuvati sve podatke sa sajta tako da ne morate da se ponovo prijavljujete.
 • Kada dozvolite sajtu da koristi kolačiće on će čuvati čak i polu-popunjene tikete i podešavanja.
 • U donjem levom uglu imate veoma privlačne opcije kao što je uživo klađenje, promocije i statistiku.

Kada sve ovo uzmemo u obzir, možemo reći da vam aplikacija i nije potrebna jer sajt obavlja sve funkcije veoma uspešno. Najbolji deo je da sajtu možete pristupiti sa bilo kod mesta i oflajn jer će vam se sve sačuvati, što može biti od koristi. Imajte u vidu da te informacije nisu aktuelne. 

MeridianBet aplikacija download

Kako instalirati aplikaciju za Android?

Kao što znate, Google Play platforma ne podržava klađenje pa MeridianBet aplikacija download za Android ne možete skinuti odatle. Iako ovo može biti zbunjujuće za korisnike koji su navikli da je koriste na ovaj način, nije teško da se skine MeridianBet aplikacija Android sa samog sajta.

Najpre morate na mobilnom telefonu instalirati APK datoteke iz nepoznatih izvora, jer sve što ne dolazi sa Google Play platforme za Android telefon nije pouzdan izvor. Za starije verzije telefona potrebno je da

 1. Odete na podešavanja (Settings)
 2. Izaberete opciju „bezbednost“ (Security)
 3. Kada se prozor otvori kliknete na opciju „nepoznati izvori“ (Unknown sources)
 4. Preuzmete aplikaciju MeridianBet apk sa zvaničnog sajta.

Noviji telefoni (8x i više) nešto su jednostavniji pa za instaliranje MeridianBet aplikacija Android biće dovoljno da preuzmete aplikaciju za Android, otvorite je i pojaviće se prozor sa pitanjem da li verujete datom izvoru. Kada štiklirate opciju „Da“ i aplikacija će se instalirati.

Instaliranje aplikacije za iOS je jednostavnije

Za razliku od Android verzije aplikacije, MeridianBet aplikacija download je jednostavan za iOS aplikaciju i MeridianBet aplikacija iOS se instalira na telefonu mnogo jednostavnije. Pošto Apple Store ne zabranjuje upotrebu korišćenja aplikacija za klađenje, dovoljno je da odete na Apple Store, skinete MeridianBet aplikacija iOS i instalirate je na telefonu. 

MeridianBet apk

Pogledajte karakteristike aplikacije

Nakon što se završi MeridianBet download, kada instalirate aplikaciju videćete da je korišćenje veoma jednostavno i intuitivno. Sve opcije su podeljene u logične celine tako da je veoma jednostavno. Korisnici hvale sistem za praćenje tiketa u donjem desnom uglu koji vam omogućava da uvek budete informisani kako vaše opklade napreduju i da li možete koristiti neke bonuse i promocije.

Svaku od ovih aplikacija možete koristiti da napravite tiket koji vam se otvara čim otvorite prvu stranu. Tu ćete takođe pronaći izbor predloga kladionice koji su obično fudbalski mečevi najvećih svetskih liga. U donjem levom uglu videćete listu „Sportovi“ gde možete izabrati neki od drugih sportova za klađenje. Svaki od tih sportova možete selektovati, zajedno sa državom i takmičenjima. Na kraju, sve možete proveriti u opciji „Tiket“ u donjem desnom uglu.

Jedna od najpopularnijih opcija na ovoj aplikaciji je klađenje uživo koja u ovoj kladionici omogućava lak i brz pristup celokupnoj ponudi opcija za klađenje uživo. Dovoljno je da pronađete dugme „Uživo“ na samom dnu ekrana. Jedino što ova kladionica ne nudi je „Stream“ jer je nema ni sama kladionica.

Aplikaciju kao i MeridianBet mobile prijava se može koristiti i za plaćanje, i to na vrlo jednostavan način. Pre svega, u svakom trenutku možete videti raspoloživa sredstva, a onda sa leve strane pronaći opciju „Uplata na račun“, gde će vam se ponuditi izbor metoda za uplatu. Ukoliko želite isplatu novca, potrebno je da:

 1. Uđete na meni u donjem levom uglu
 2. Nađete opciju „Broj računa“
 3. Pronađete opciju „Isplate“ koja je četvrta po redu na ovoj listi.
 4. Što se tiče izbora načina uplate, sve je isto kao i na desktop verziji sajta.

Da li je MeridianBet aplikacija dobra za korišćenje?

Kada se uzme sve u obzir, možemo reći da je MeridianBet apk veoma funkcionalna i korisna i da nudi brojne pogodnosti. Pored toga što imate tri opcije za klađenje preko mobilnog telefona, moguće je koristiti svaku od njih za klađenje, praćenje rezultata, uplatu i isplatu i kontakt sa korisničkom službom. Takođe, iako je instaliranje Android verzije malo komplikovanije, ona radi savršeno, tako da je dovoljno pratiti uputstva. 

MeridianBet app download

Često postavljana pitanja (FAQ)

Neka od pitanja koje klijenti postavljaju slična su pitanjima koja inače postavljaju u vezi sa ovom kladionicom, ali postoje i ona koja se tiču samo aplikacije.

Da li u aplikaciji imam mogućnost kontaktiranja korisničke podrške?

Naravno, MeridianBet apk nudi veoma jednostavan način za kontaktiranje korisničke podrške. Pored dugmadi za odlazak na neki od profila na društvenim mrežama, sa aplikacije možete pozvati na broj telefona ili otvoriti čet.

Da li mogu da nađem promocije na aplikaciji?

Pored toga što je MeridianBet download, veoma je jednostavno pronaći promocije na noj, ona se nalazi na meniju na dnu strane.

Da li postoje posebni bonusi preko aplikacije?

Iako u suštini postoje bonusi samo za korisnike ove aplikacije, daleko su ređi nego na sajtu, tako da morate stalno proveravati šta se nudi i kakvi su uslovi.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.