🕒 Poslednje ažuriranje: 25.02.2024

OktagonBet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

OktagonBet Recenzija OktagonBet Aplikacija OktagonBet promo kod

Koje prednosti nudi registracija naloga?

Kao OktagonBet korisnik imaćete brojne prednosti koje inače ne biste imali. Uz to, kladionica je omogućila klađenje registrovanim korisnicima sa bilo kod uređaja, što je veoma lako za korisnike i olakšava i uplatu tiketa i isplatu dobitka. 

 • OktagonBet kladionica prijavljivanje je omogućila kako biste mogli lakše da birate sportove na koje biste se kladili
 • Moći ćete da izaberete više igara koje biste igrali i birali između više igara na sreću kako biste izabrali najbolju. 
 • OktagonBet prijava naloga je bezbedna i kladionica će zaštititi i vaš dokument i podatke od drugih lica. 

Što se tiče mogućnosti, moći ćete da dobijete više bonusa, nagrada i igara tek kada se završi OktagonBet prijava naloga koja je veoma jednostavna i brza. 

OktagonBet nalog

Registracija je veoma jednostavna

OktagonBet registracija neophodna je kako biste mogli da uplaćujete depozit, ali i za sve ostale pogodnosti koje vam nudi ova kladionica. Kao i kod svih drugih kladionica, neophodno je da se registrujete svojim imenom i dokumentom, jer je dozvoljeno imati samo jedan OktagonBet nalog.

 1. U desnom uglu sajta pronađite dugme „Registracija“ i otvorite obrazac za registraciju
 2. Otvoriće se nov prozor na kom se traži da ukucate svoje osnovne podatke i odaberete šifru
 3. Takođe, potrebno je da ukucate i svoj JMBG i broj lične karte
 4. Kada ukucate ove podatke, neophodno je da kliknete i na CAPTCHA i ukucate kod koji je ponuđen ispod
 5. Na vaš e-mail koji ste dali stići će vam aktivacioni kod i obaveštenje da ste se uspešno registrovali

OktagonBet registracija potpuno je besplatna ali donosi veliki broj pogodnosti i bonusa. Nakon što otvorite OktagonBet nalog, imaćete mogućnosti da otključate niz dodatnih mogućnosti i bonusa, kao i promocije kojima vas kladionica nagrađuje što ste je izabrali. U tom smislu možemo reći da je korisno imati OktagonBet nalog jer ćete imati ponude poput – bonusa od 308%, feedbet, cashout i veliki broj igara slotovima. 

Ukoliko imate bilo kakvih problema prilikom registracije, OktagonBet prijava je moguća i na licu mesta u nekoj od njihovih poslovnica. Ljubazno osoblje će vam rado pomoći da otvorite OktagonBet moj nalog i objasniti kako sve funkcioniše. 

OktagonBet kladionica prijavljivanje

Verifikacija zahteva malo znanja i truda

Nakon što ste otvorili OktagonBet online nalog, potrebno je da ga verifikujete kako bi potvrdili svoj identitet. Ipak, postoji nejasnoća oko toga kako se vrši OktagonBet validacija naloga kada se na sajtu ne vidi jasno dugme na kojem to uraditi. Ne brinite i ovo nije teško izvesti, samo treba pratiti neophodne korake.

 1. Zatražite isplatu depozita sa vašeg naloga i pojaviće vam se prozor „Verifikacija naloga OktagonBet“
 2. Dobićete mejl da verifikujete OktagonBet online nalog tako što ćete odgovoriti na isti taj mejl uz dodata dva dokumenta
 3. Potrebno je da očitate ličnu kartu i to skenirate i pošaljete u povratnom mejlu
 4. OktagonBet validacija naloga podrazumeva i da pošaljete svoju sliku, što može biti i selfi koji ste uslikali svojim mobilnim telefonom, ali tako da se vidi kako držite ličnu kartu sa prednje strane
 5. Odmah ćete dobiti e-mail da je vaš zahtev evidentiran
 6. Nakon toga stiže vam još jedan e-mail sa obaveštenjem da je OktagonBet moj nalog verifikovan

Vidite i sami da je OktagonBet prijava pomalo komplikovana i sasvim sigurno će uplašiti neke korisnike, ali zaista je potrebno samo nekoliko minuta da ispratite sve korake. Nakon što ste sve uradili kako treba, dobićete obaveštenje da ste se uspešno registrovali i moći ćete da uđete na svoj nalog kao OktagonBet korisnik i pratite sve na sajtu bez problema. Na mestu gde se traži korisničko ime ukucajte svoj e-mail sa kojim ste se registrovali. Iako vam je OktagonBet kladionica prijavljivanje učinila nešto komplikovanijim, ne brinite, vrlo brzo ćete moći da pretražujete sajt kao pravi korisnik. 

Koje su prednosti registracije u OktagonBet kladionici?

Iako možemo pronaći mnogo nedostataka onlajn klađenja u OktagonBetu, mora se priznati da je ova kladionica veoma pouzdana i pruža mnogo prednosti. Što se tiče onlajn klađenja i registracije, ona omogućava brojne prednosti i olakšava sastavljanje tiketa i podizanje nagrade. Isto tako, registracija pruža mnoge nove mogućnosti i bonuse, tako da kao registrovani korisnik već imate mnogo prednosti u odnosu na obične korisnike. Registracija jeste malo komplikovanija zbog slanja dokumenata a i zato što je sam nalog moguće verifikovati tek kada želite da podignete novac, ali nakon toga je sama procedura jednostavna i bezbedna. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Korisnici uglavnom imaju samo reči hvale za ovu kladionicu i nemaju većih problema da otvore nalog i verifikuju. Neka od pitanja uglavnom se odnose na uobičajene dileme.

Da li je jednostavno verifikovati nalog?

Za razliku od drugih kladionica, na ovom sajtu je nešto teže verifikovati nalog jer ne postoji jednostavno dugme za to. Ipak, ako vam je teško da pronađete način za verifikaciju možete se obratiti nekome od radnika u kladionici.

Da li su moji podaci sigurni?

Kladionica koristi niz zaštitnih metoda kako bi bili sigurni da niko neće ući na vaš nalog i na bilo koji način ugroziti vaše podatke.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.