🕒 Poslednje ažuriranje: 25.02.2024

OktagonBet Aplikacija za Android

OktagonBet Registracija OktagonBet Recenzija OktagonBet promo kod

Kako izgleda mobilna verzija sajta OktagonBet kladionice?

OktagonBet app download

Kao i kod većine kladionica, OktagonBet mobile prijava veoma je funkcionalna i pruža sve što vam pruža desktop verzija sajta. Jedina razlika koje se može primetiti na prvi pogled je da je desktop verzija daleko preglednija i raspored reklama na vrhu sajta. Same reklame (koje mogu biti i za TV serije) kod nekih korisnika su ostavile loš utisak jer odvlače pažnju. Osim toga, sama praktičnost nije ugrožena pa je korisnicima sve vidljivo i lako dostupno. 

Možete koristiti aplikaciju samo za Android telefone

Iako OktagonBet aplikacija download za iOS uređaje nije dostupna, veoma je lako instalirati Android verziju iste. Prvo je morate skinuti sa sajta OktagonBet kladionice jer nije dostupna na Google Play platformi. Budući da Google ne dozvoljava instaliranje aplikacija za klađenje, moraćete u svom telefonu da dozvolite da se instalira OktagonBet aplikacija Android i korišćenje aplikacije. 

 1. Najpre je potrebno da odete u „Podešavanja“ ili „Settings“ i kliknete na dugme „Zaštita“ ili „Security.
 2. Onda otvorite sekciju „Administracija uređaja“ i označite polje „Nepoznati izvori“ (Unknown sources).
 3. Nakon toga kliknite na OK i pripremili ste telefon za instaliranje aplikacije.

Imajte u vidu da je za novije telefone ova procedura nešto jednostavnija, a nekada je samo dovoljno da kada skinete aplikaciju kliknete na dugme „Dozvoli“ u iskačućem prozoru.

Kada ste omogućili instaliranje aplikacije, dovoljno je da je skinete na svoj telefon i instalirate. Sve to možete učiniti lako u nekoliko koraka.

OktagonBet aplikacija download

Instaliranje i korišćenje je veoma jednostavno

I pored činjenice da je dostupna samo Android verzija OktagonBet apk, možemo reći da ona radi savršeno, možda čak i bolje od većine na tržištu. Kada otvorite osnovni prikaz videćete opcije klađenje uživo, kao i promocije, podrška i informacije na dnu ekrana. Takođe, možete vrlo lako pronaći sve mogućnosti uplata i isplata kao i ponudu sportova na koje se možete kladiti. Ako izuzmemo činjenicu da su neki klijenti zamerili nešto sporije otvaranje aplikacije, kao i „zamrzavanje“ kada želite da odete na drugu stranu, može se reći da radi veoma brzo i jednostavno. Prijavljivanje je jednostavno u samo dva koraka.

 1. Kada uđete u aplikaciju videćete ikonicu za registrovanje (ukoliko se niste registrovali do sada)
 2. Unesite sve podatke kao i korisničko ime i lozinku i kliknite na dugme „Zapamti me“ kako biste ostali uvek ulogovani
 3. Svaki sledeći put je dovoljno samo ulogovati se sa korisničkim imenom i lozinkom.
 4. Kada kliknete na „Meni“ možete odabrati sport na koji želite da se kladite.

Ako znamo da OktagonBet kladionica nudi veliki izbor sportova za klađenje, jasno je da i sama kladionica može biti veoma zanimljiva igračima. Kada odaberete jedan od sportova sa liste dovoljno je da uradite nekoliko koraka kako biste se kladili.

 1. Pronađite željeni par i tip igre
 2. Pored ponuđena tri osnovna tipa možete izabrati i više ako kliknete na par
 3. Kada odaberete opkladu u donjem delu ekrana videćete ukupnu kvotu i broj odigranih parova a klikom na opciju „Tiket“ možete videti svoj tiket sa svim igrama, parovima i kvotama
 4. Tiket je validan tek kada kliknete na opciju „Uplata“

OktagonBet apk nudi mogućnost klađenja uživo sa velikom ponudom sportova, koje, iako ne postoji live stream, možete pratiti putem grafičkog rešenja mečeve sa statističkim pregledom. Takođe, OktagonBet aplikacija ima bet builder opciju gde možete kreirati svoju kombinaciju igara za klađenje i lako izračunati kvotu. Jedini problem može biti što tiket možete dobiti samo ako su sve igre pogođene, i što se klađenje uživo pojavljuje na početnom ekranu, iako igrači očekuju da na tom mestu prvo bude zastupljeno sportsko klađenje. Vodite računa da uplatite tiket odmah, jer se kvote stalno menjaju tokom meča.

Kada je u pitanju način uplate i isplate, OktagonBet nudi standardne opcije za naše tržište. Preko aplikacije možete koristiti:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • DinaCard
 • iPay vaučer
 • Uplatnicu banke
 • E-banking

Minimalni iznos uplate je 200 dinara i ako želite da odmah vidite svoju uplatu, dok je za uplatu preko banke potrebno da prođe 2-3 radna dana. Isplata je moguća preko banke ili na uplatnom mestu.

OktagonBet apk nudi i veoma korisnu korisničku podršku koju možete pronaći i na OktagonBet mobile prijava platformi ali i desktop verziji sajta. Na prvoj strani videćete čet opciju, a tu su i standardni načini povezivanja sa društvenim mrežama, kao i broj telefona i e-mail adresa. 

OktagonBet mobile prijava

Da li je OktagonBet aplikacija bezbedna?

Ima nekih detalja koje možemo zameriti OktagonBet mobile verziji sajta kao i aplikaciji, ali u suštini ovo je veoma moderna, jednostavna i funkcionalna aplikacija. Igrači mogu pronaći sve što im je potrebno u datom trenutku i veoma lako uplatiti novac. Takođe, moguće je pratiti klađenje uživo i uplatiti tiket. Velika zamerka je nedostatak OktagonBet download iOS aplikacije, ali se nadamo da će se ubrzo i ona rešiti.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Korisnici uglavnom imaju pitanja vezana za bezbednost aplikacije, kao i za njenu praktičnu primenu.

Da li postoje bonusi za korišćenje aplikacije?

Na žalost, OktagonBet je jedna od retkih kladionica koja nema nikakve bonuse na korišćenje aplikacije.

Kako se instalira OktagonBet aplikacija Android?

OktagonBet download veoma je jednostavno i zahteva svega nekoliko koraka u instalaciji. Jedino što nije dostupna na Google Play platformi već je morate skinuti sa sajta.

Da li mogu da koristim ovu aplikaciju za uplate i isplate novca?

Uplata i isplata novca preko ove aplikacije veoma je jednostavna, tako da je svako može koristiti kako bi jednostavno i brzo uplatio novac.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.