🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Top Bet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Top Bet Recenzija Top Bet Aplikacija Top Bet promo kod

Zašto se Treba Registrovati?

Svi oni koji poseduju Top Bet nalog sigurno imaju pregršt validnih razloga zašto su tu. Ono što uglavnom privlači igrače ka bilo kojem kladioničaru su visoke kvote na najpopularnije sportove za klađenje kao što je fudbal. Međutim, iskusni kladioci znaju prepoznati dodatne faktore kod kladioničara i namirisati pogodnosti koje novi kladioničari nude kako bi se izborili za svoju poziciju na tržištu. Prema tome Top Bet registracija će mnoge obradovati bonusom dobrodošlice bez ikakvih naročitih uslova. Pod parolom “Iskoristi svojih 5 minuta” ovaj domaćin otvara širok spektar promotivnih ponuda svojim korisnicima, što se zaista može pronaći u promo sekciji stranice kladionice. Imati Top Bet nalog u tom smislu znači imati priliku osvojiti vredne nagrade i bonuse što će budući igrači znati ceniti pored visokih kvota na popularnim sportovima. Verovali ili ne, ovaj kladioničar nudi nešto manje od 30 primamljivih promocija i bonus programa kako za klađenje tako i za kazino igre.

Top Bet prijava

Ono što možete dodatno uživati kao Top Bet korisnik takođe je vrhunska funkcionalnost stranice koja uživa i visok stepen responzivnosti odnosno prialgodljivosti veličinama ekrana na mobilnim uređajima. Ovaj segment je itekako bitan imajući u vidu sve veću zastupljenost mobilnog klađenja bez primoravanja korisnika da se preuzme aplikacija i okupira memorijski prostor na uređaju. 

Kako se Registrovati – Korak po Korak

U odnosu na konkurenciju ova, iako relativno nova kladionica na tržištu, uložila je veliki napor u svoju funkcionalnost uključujući i jednostavan proces registracije. Top Bet registracija jedna je od jednostavnijih iako ne odstupa mnogo od opšte poznatih detalja kao što su prikupljanje osnovnih podataka korisnika. Bez obziru,  običnog posetioca od nekoga ko poseduje Top Bet online nalog deli svega nekoliko krajnje jednostavnih koraka koje ćemo predstaviti u nastavku.

Top Bet moj nalog

Prvi korak –Top Bet registracija započinje posetom zvanične stranice kladioničara i klikom na dugme “Registracija” koje se nalazi u gornjem desnom uglu stranice ispod opcije Top Bet prijava.

Drugi korak –ovaj korak zahteva unos najosnovnijih podataka o korisniku kao što su:

  • Odabir korisničkog imena
  • Ime i prezime
  • Pol 
  • Datum rođenja

Nakon čega se proces registracije nastavlja klikom na “sledeće”

Treći korak odnosi se na podatke vezane za adresu i kontakt korisnika, pri čemu korisnik unosi osnovne informacije vezane za adresu, kontakt telefon, vremensku zonu i jedinstveni matični broj kako bi se ušlo u finalni korak procesa registracije

Četvrti korak –ujedno i finalni korak registracije prilikom kojeg korisnik unosi svoju adresu e-pošte te odabira lozinku za svoj Top Bet nalog. Zanimljivo je da osim polja koje je neophodno štiklirati, a to je prihvatanje uslova korištenja, nalazi se i polje za politički izložene osobe koje u tom slučaju mogu štiklirati. Time je proces registracije završen i korisniku preostaje proces autorizacije.

Autorizacija – Korak po Korak

Top Bet prijava je prvi korak prema autorizaciji naloga kod kladioničara koji je opredeljen na zaštitu podataka i privatnosti svojih korisnika, što je zapravo i cilj same autorizacije i verifikacionih procesa koje sportska kladionica može zahtevati. Top Bet validacija naloga sastoji se od dva procesa autorizacije, i to:

  1. Potvrda identiteta
  2. Verifikacija tekućeg računa

Kako bi korisnik autorizovao svoj Top Bet online nalog neophodno je da korisnik ispoštuje određene korake. Prvi korak je naravno Top Bet prijava naloga ukoliko je registracija prošla uspešno.

Nakon toga neophodno je da korisnik  klikne na Top Bet moj nalog odnosno ikonicu u gornjem desnom delu ekrana baš kao i kod drugih kladioničara. Usled klika na ikonicu otvara se skroman padajući meni odakle treba odabrati opciju “korisnički nalog”. 

Top Bet registracija

U okviru opcija vezanih za korisnički nalog nalazi se sedam jezičaka, od kojeg korisnik treba najpre da odabere “verifikacija” i tako verifikuje svoju adresu e-pošte. Međutim ono što se smatra autorizacijom naloga nalazi se unutar jezička “potvrda identiteta”, gde korisnik treba da upload-uje sliku ličnog dokumentsa u vidu fotografije lične karte ili pasoša. Bitno je napomenuti da je Top Bet validacija naloga neophodna kako bi korisnik bez smetnji mogao učestvovati u promotivnim akcijama i turnirima koje kladioničar organizuje, ali i zakazivati isplate. Kad smo kod isplate, važno je napomenuti da Top Bet korisnik ima priliku i verifikovati svoj tekući račun kako bi u budućnosti isplata bila olakšana. Radi se o upload-u fotografije prednje strane bankovne kartice.  Za taj vid verifikacije koji je sličan potvrdi identiteta, korisnik treba kliknuti na Top Bet moj nalog i odatle odabrati opciju “Banka” a potom i opciju “Tekući račun”.

Zaključak i Prednosti Registracije

Iako relativno novi na tržištu, ovaj domaćin konstantno nastoji da unapredi iskustvo i nagradi poverenje svojih korisnika. Top Bet kladionica prijavljivanje je sve učestalije među ljubiteljima sportskog klađenja koji cene visoke kvote, vrhunsku funkcionalnost i opširne bonuse i vidove promotivnih akcija. Glavna prednost registracije kod ovog kladioničara ogleda se upravo u pogodnostima kao što su promotivne akcije uključujući i bonus dobrodošlice, a napominjemo da trenutno ima skoro trideset aktuelnih i različitih promotivnih akcija. Ako spadate u taj profil kladioca, Top Bet registracija može značiti početak jedne vrlo zanimljive i unikatne avanture.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li je potrebno dostavljati slike ličnih dokumenata prilikom registracije?

Sama registracija kod ovog kladioničara ne zahteva dostavljanje fotografija, već je to neminovna stvar prilikom autorizacije naloga i potvrde kako identiteta tako i bankovnog računa ukoliko korisnik želi uživati sve pogodnosti kod ovog domaćina.

Da li Top Bet kladionica pruža bonus dobrodošlice prilikom registracije?

Osim širokog spektra promo ponude, Top Bet korisnici mogu uživati bonus dobrodošlice po registraciji.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.