MaxBet Sportska Kladionica
4.5

MaxBet Sportska Kladionica

Bonus za nove igrače: 10 dana besplatnog klađenja!

MaxBet je profesionalna kladionica sa visokom stepenom sigurnosti i kvaliteta. Vaš novac i ulog je potpuno bezbedan, a dobitak višestruko uvećan bonusima i visokom kvotama.

Online Kladionice » MaxBet Sportska Kladionica

Osnovana još 1997, Maxbet Srbija je kladionica veoma popularna i profesionalna kladionica sa visokom stepenom sigurnosti i kvaliteta. Kada je 2008. godine počela da usavršava svoj korisnički servis i proširuje listu sportova na koje su korisnici mogli da se klade, izbila je u prvi plan među desetinama drugih kladionica u Srbiji. Maxbet kladionica kvote drži popularnim među igračima po svojoj sigurnosti dok su njihove opcije, poput Maxbet cashback opcije ili duge liste sportova, omogućile ovoj kladionici da postane jedna od najpoznatijih u Srbiji i regionu.

🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Maxbet Registracija MaxBet Aplikacija MaxBet promo kod

Koeficijenti kladioničara

Sasvim je sigurno da se Maxbet kladionica izdvaja od ostalih kladionica po brojnim bonusima i paketima namenjenim korisnicima, od bonusa dobrodošlice do različitih vrsta nagrada tokom klađenja. Za naše uslove je margina od 6,5% izvanredna i sigurno izdvaja kladionicu od konkurencije. 

Bez obzira da li se odlučite za uživo ili Maxbet online klađenje, možete lako pratiti promenu kvota, jer se one menjaju automatski. Ono što je očigledno je da kladionica želi da pruži podršku različitim tipovima korisnika, kao i različitim interesovanjima i navikama. Tako pored bonusa od 25% na prvi depozit, ukoliko je kvota najmanje 1.25, kasnije možete očekivati i čitavih 50% bonusa na drugu uplatu i razne druge povoljnosti. 

Za verne igrače postoji i mogućnost povrata novca u slučaju promašenog tiketa. Maxbet povrat novca važi ako ste igrali više od 4 utakmice sa ukupnom kvotom od 25. Maxbet kladionica kvote razlikuje i po važnosti događaja na koji se kladite, pa će vam u tom slučaju vratiti više novca na promašen tiket. 

Konačno, postoji mogućnost korišćenja promo koda kao i bonus tipa, ukoliko želite da se kladite za nešto veću sumu ili veće Maxbet kvote.

Maxbet Srbija je kladionica

Funkcionalnost kladioničara

Iako se na prvi pogled čini da Maxbet sportska kladionica ima suviše jednostavan interfejs, veoma je važno naglasiti da je sajt izuzetno funkcionalan i pregledan. Maxbet kladionica nudi opciju preko koje možete se kladiti onlajn na bilo koji dostupan meč ili događaj. 

Zahvaljujući In-play platformi, možete pratiti preko 300 događaja u svakom trenutku i kladiti se na bilo koji od njih sa svog računara ili mobilnog telefona. Registracija je veoma jednostavna i jasna od trenutka kada se otvori Maxbet početna strana. Postoji i mogućnost praćenja live stream prenosa i provere informacija u realnom vremenu. 

Za mnoge korisnike korišćenje sajta Maxbet kladionice jedna od njegovih najvećih prednosti. Čim uđete na sajt sa leve strane će vam se otvoriti Maxbet lista sportova, a nakon što izaberete sport na centralnom delu otvaraju se utakmice i događaji sa kvotama. Konačno, sa desne strane birate visinu uloga i ostale uslove i jednostavno uplaćujete novac zbog čega je Maxbet online klađenje u samom vrhu popularnosti među korisnicima. 

Ipak, imajte u vidu da ova kladionica ne nudi teletekst, što mnogi korisnici navode kao nedostatak. Pretpostavljamo da je razlog dostupnost drugih opcija i mogućnosti. 

korišćenje sajta Maxbet kladionice

Mobilna verzija

Jedna od stvari kojima se Maxbet sportska kladionica može pohvaliti je svakako mobilna aplikacija sa koje možete uplatiti i isplatiti novac, kao i kladiti se uživo na razne sportove i timove. 

Treba napomenuti da aplikacija sadrži standardne opcije poput provere tiketa, ali i mnogo toga što je odvaja od ostalih kladionica. Jedna od tih opcija je svakako mogućnost live stream Maxbet sport prenosa preko aplikacije kao i zanimljive informacije i korisnička služba. Pored toga možete očekivati i korišćenje svih opcija kao i na desktop verziji poput uživo klađenja, klađenja pre početka meča, cash out opcije, tipovanja na određene specijalne igre, virtuelne igre i još mnogo toga. 

Korišćenje aplikacije veoma je pojednostavljeno, pa svako ko danas koristi mobilni telefon može je veoma jednostavno skinuti i napraviti profil. Jedini nedostatak je što još uvek nije dostupna verzija za IOS, pa korisnici Apple telefona će morati da sačekaju na njeno aktiviranje. 

Maxbet online

Prednosti i nedostaci

Maxbet sportska kladionica ima mnogobrojne prednosti zahvaljujući kojima se izdvaja od konkurencije. Treba skrenuti pažnju i na neke nedostatke koje su klijenti naglasili, a na koje treba obratiti pažnju pre nego se opredelite za Maxbet.

Prednosti
  • Odlični kladioničarski koeficijenti i kvote kao i Maxbet cashback opcija
  • Odlični bonusi
  • Jednostavan i funkcionalan sajt
  • Mogućnost onlajn klađenja i upotrebe mobilne aplikacije
  • Dostupan korisnički servis
  • Veliki broj jednostavnih načina plaćanja
Nedostaci
  • Skromniji dizajn sajta
  • Nedostatak IOS verzije mobilne aplikacije
  • Nedostupnost teleteksta
  • Nedostatak više vrsta načina transfera novca

Tipovi igara, vrste sportova

Jedna od stvari koju korisnici posebno ističu kod Maxbet sport kladionice je veliki izbor marketa i sportova za klađenje. Iako je fudbal najpopularniji sport kod nas, u Maxbetu se možete kladiti i na veliki broj drugih poznatih sportova, poput tenisa, košarke ili rukometa, ali i nekih egzotičnih i ne toliko prisutnih sportova kod nas kao što je kriket, američki fudbal, hokej ili čak pikado. 

U ponudi je i veliki broj marketa, pa ako volite fudbal i napredniji ste igrač, sigurno će vam se dopasti mogućnost igranja azijskog hendikepa, raznovrsnih igara na golove ili čak mogućnosti miksovanja marketa. 

Takođe možete pronaći sportove poput virtuelne košarke, tenisa ili liw igre. Ako volite da pogađate uspešnost zakucavanja, na primer, ili da pogađate koji će brojevi biti izvučeni u virtuelnoj lutriji, ovi sportovi su pravi izbor. 

Ipak, iako Maxbet ima u ponudi najveći broj sportova u Srbiji na koje se možete kladiti, u poređenju sa evropskim kladionicama još uvek je veoma skroman. Doduše, Maxbet svakodnevno ubacuje u svoju ponudu nove sportove ili ih ubacuje po potrebni, tako da je sigurno da će i dalje zadržati primat među ostalim kladioničarima u Srbiji po broju sportova i marketa. 

Maxbet sportska kladionica

Poverenje, bezbednost

Velike kladionice kao što je Maxbet moraju ulagati mnogo u bezbednost i diskreciju svojih korisnika. Zahvaljujući sigurnosnim sistemima koje ova platforma koristi, možete biti sigurni da je vaš novac u pravim rukama i da niko osim vas ne može raspolagati njime. 

Sama platforma nudi mogućnost korišćenja Visa i Maestro kartica, što je samo po sebi dokaz da je kladionica morala da prođe ozbiljne bezbednosne provere. 

Budući da se oslanja na proverene metode transfera novca, poput transfera sa bankovnog računa, kladionica je, pored jednostavnosti, obezbedila i sigurnost u raspolaganju novcem. 

Za ovakvu vrstu klađenja važno je i da platforma omogući diskreciju, pa je vaš profil na sajtu potpuno zaštićen od krađe i otkrivanja podataka.

Opcije plaćanja

Jasno je da kod ovako visoko razvijenih platformi za onlajn klađenje i sama opcija plaćanja mora biti na visokom nivou. Takođe, neophodno je ponuditi igračima veliki broj mogućnosti za uplatu i isplatu novca u čemu je Maxbet takođe u samom vrhu. 

Trenutno u ovoj kladionici možete uplatiti novac putem kartica (Visa, Master Card i Maestro), sa tekućeg računa i IPay platforme, ako i direktno uplatom u kladionici. Takođe, sajt podržava i neke platforme poput Tenfore i Monri, a možete i direktno uplatiti depozit u bilo  kojoj od njihovih poslovnica i raspolagati novcem kada god i gde god to želite. 

Na žalost, platforma ne nudi još uvek opciju isplate ili uplate novca preko PayPal-a ili Skrilla, kao ni uplate kriptovaluta ili e-wallet opcija, tako da će novi korisnici morati da pričekaju za ove mogućnosti. 

Samim tim što je kladionica omogućila onlajn klađenje i jednostavno povezivanje kartica sa platformom, možemo reći da je mogućnost uplate novca dosta široka što omogućava jednostavan i brz transfer novca. 

Služba podrške – povratne informacije, kontakti

Čini se da Maxbet sportska kladionica veliku pažnju ulaže u saradnju i pomoć korisnicima, jer jedna od stvari koju korisnici ističu je dostupnost korisničke službe i podrške sa radnim vremenom od 24h. 

Korisničku službu možete kontaktirati na mnogo načina, od telefonskog poziva koji se automatski povezuje sa centralom, preko imejla, Telegrama, Vibera i Whatsappa pa do društvenih mreža. Već samim ulaskom na sajt Maxbet početna strana daje opciju komunikacije sa operaterima za brza pitanja. 

Maxbet online kladionica i sajt veoma su ažurni i na društvenim mrežama, što korisnici ističu kao posebno korisno. Sajt sadrži i uobičajena pitanja i odgovore, tako da najpre proverite na njihovoj listi da li je problem koji imate već tamo. 

Pored velikog broja kladionica u Beogradu i Novom Sadu, Maxbet Srbija pokriva i unutrašnjost i region tako da lako možete pronaći pravo mesto i način za komunikaciju. 

Opšti utisak, zaključci

Može se reći da je Maxbet kladionica veoma profesionalna kladionica koja nudi raznovrsne mogućnosti za klađenje i onlajn igre. Zahvaljujući brojnim bezbednosnim servisima, vaš novac i ulog je potpuno bezbedan, a dobitak višestruko uvećan bonusima i visokom kvotama. 

Iako još uvek nije na nivou evropskih kladionica, Maxbet Srbija je veoma blizu da to postane, jer nudi brojne mogućnosti koje druge kladionice ne nude. Lakoća upotrebe sajta, kao i brojne onlajn mogućnosti, zajedno sa veoma efikasnim korisničkim servisom omogućava korisniku brzo i lako klađenje i igranje igara na sreću. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kakav je korisnički servis Maxbet kladionice?

Igrači kažu da Maxbet kladionica ima jedan od najboljih korisničkih servisa u Srbiji. Ne samo da je dostupan 24 sata, već ih možete kontaktirati i na samom sajtu u vidu live chata ili na bilo kojoj poznatoj društvenoj platformi. Takođe, možete ih pozvati i telefonom koji ćete naći na samom sajtu.

Može li se u Maxbet-u kladiti online?

Naravno, sajt nudi brojne mogućnosti za uživo klađenje, počev od desktop verzije do same mobilne aplikacije. Maxbet online servis je veoma jednostavno koristiti i povezati neki od platežnih sredstava na njega.

Da li kladionica nudi veliki izbor sportova?

Maxbet lista sportova na koje se možete kladiti je najduža u Srbiji i sigurno može ponuditi neke od najneobičnijih opcija za klađenje. Pored široko popularnih sportova kao što je fudbal, u Maxbet online kladionici možete se kladiti i na manje poznate sportove kao i na virtuelne sportove.

Kako da uplatim novac? Da li je moj novac siguran?

Na portalu i aplikaciji Maxbeta ponuđen je veliki izbor mogućnosti za uplatu i isplatu novca, tako da svako može pronaći mogućnost za sebe. Takođe, svi podaci zaštićeni su brojnim sigurnosnim proverama, tako da ne morate brinuti, vaš novac je sasvim siguran.

Da li u Maxbet-u postoji povrat novca?

Naravno, jedna od veoma popularnih mogućnosti je Maxbet povrat novca, odnosno, mogućnost igranja i na ovaj način. Neki od sportova i događaja vam čak nude mogućnost uplata na veće kvote ali i mogućnost povrata u slučaju da tiket nije prošao. 

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.

MaxBet Sportska Kladionica Details

Minimalni iznos depozita
Valute
Mobilna aplikacija

Registruj se sada i kladi se
10 dana besplatno
Virtuelno klađenje na veliki broj igara i mečeva

5.0
Licenciranje i sigurnost
5.0
Tržišta i kvote
4.0
Bonusi i promocije
4.0
Korisnička podrška
4.5 Ukupna ocena
MaxBet Sportska Kladionica
4.5/5