Efbet Sportska Kladionica
4.8

Efbet Sportska Kladionica

Osvojite bonus  od čak 100% na prvi depozit!

Registrujte se i uživajte u čak 100% bonusa na prvi depozit kod Efbet Srbija. Bonus je validan i za klađenje i kazino.

Online Kladionice » Efbet Sportska Kladionica

Ako govorimo o kladionici koja je za relativno kratak period izazvala oduševljenje igrača i probila se na evropsko tržište ne možemo, a da ne pomenemo kladionice Efbet Srbija. Vrhunska ponuda sportova na koje se moguće kladiti ostavlja snažan prvi utisak. Na sve to kada dodamo široku pokrivenost, mogućnost klađenja uživo i izvanrednu korisničku podršku možemo naslutiti da je Efbet kladionica jedna od boljih online kladionica na tržištu. Efbet kaldionica kvote nisu jedini razlog oduševljenja igrača, već i opcija Efbet povrat novca.

🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Efbet Registracija Efbet Aplikacija Efbet promo kod

Koeficijenti Efbet kladionica

Kada su koeficijenti na dnevnom redu, Efbet kladionica se uveliko ističe i prednjači nad svojom konkurencijom. Efbet kvote su sigurno ono što ovu kladionicu stavljaju među top pet evropskih kladionica. Čak i oni najprobirljiviji igrači neretko ostaju zapanjeni visinom kvota. Svi oni igrači koji su u lovu na visoke kvote koje garantuju veći dobitak na manji ulog Efbet sportska kladionica sigurno je dobar izbor. Igrače posebno raduje činjenica da Efbet Sport ne praktikuje često takozvano “obaranje” kvota, što kod konkurencije nije redak slučaj, i to je ono što igrač veoma lako i brzo primeti pri prvoj poseti Efbet online klađenju.

Efbet sportska kladionica

Funkcionalnost

Efbet kladionica se ističe po svom modernom dizajnu i interfejsu na kojem se veoma lako snaći. Iako se izvorno radi o istaknutom bugarskom gigantu koji sponzoriše gotovo sve timove iz prve lige, sajt Efbet Srbija dostupan je kako na srpskom tako i na engleskom jeziku. Sa leve strane dočekaće vas dugme “sport” putem koje otvarate opcije za odabir lige unutar koje se želite kladiti. Što se tiče dizajna i optimizacije, sajt je veoma atraktivno uređen što uveliko olakšava igračima da pronađu željeni par i odaberu igru za klađenje. Shodno tome, Efbet online iskustvo sigurno će biti prijatna avantura za sve one koji se odluče svoje poverenje dati ovom domaćinu.

Efbet povrat novca

Impozantna ponuda i širok spektar sportova na koje se moguće kladiti. Osim popularnih sportova koje smo navikli videti u ponudi, Efbet kladionica nudi igre na manje zastupljene i popularne sportove na našim prostorima kao što su futsal, snuker, stoni tenis. Takoreći, teško je reći da nema sportske discipline na koju Efbet online nije omogućio klađenje. Efbet lista sadrži i igre na sportove kao što su elektronski sportovi, ali i pikado, hokej i borilačke sportove kao što su boks i MMA. Inovativna stvar u ponudi je mogućnost klađenja unapred, gde igrač ima priliku pogoditi pobednika za neke od najvećih liga ali i takmičenja poput Lige šampiona ili svetskog prvenstva.

Mobilna Verzija

S obzirom na tradiciju poslovanja dužu od 25 godina sasvim je očekivano da Efbet sportska kladionica ide u korak s vremenom, modernizujući i prilagođavajući svoju platformu igračima. Pre nepunih 10 godina kada je Efbet online prisustvo unapređeno usavršavanjem veb stranice, došlo je i do razvoja mobilne verzije. Fascinantna je responzivnost, jer će sistem automatski prepoznati tip uređaja putem kojeg učitavate stranicu te potom prilagoditi prikaz vašem ekranu. To osigurava veoma lagodno kretanje po sajtu bez ikakvih problema i “bagova”. Navigacija je takođe jednostavna, bez obzira da li koristite mobitel, tablet ili drugi elektronski prenosni uređaj. Osim toga, tu je i mobilna aplikacija koju možete preuzeti i za Android i iOS urešaje.

Početkom avgusta 2015. godine Efbet je ažurirao svoju veb stranicu. Promene nisu samo bile u funkcionalnosti i dizajnu veb stranice, već i u smislu pokretanja mobilne verzije. To znači da će sistem Efbet automatski otkriti tip uređaja sa kojim pokušavate da učitate veb stranicu, a on će se “prilagoditi” njegovoj veličini ekrana tako da ćete moći potpuno lagodno da “surfujete” po sajtu bez problema. To znači da navigacija po sajtu sa bilo kog mobilnog uređaja poput tableta i pametnog telefona više nije problem, bez obzira na veličinu ekrana. Drugim rečima, Efbet sportska kladionica preduzela je neophodne korake kako bi pratila rastući trend upotrebe prenosnih uređaja poput mobilnih telefona, pružajući maksimalnu lagodnost prilikom klađenja. Na aplikaciji nalazi se kompletna Efbet ponuda identična onoj koju učitate putem vebsajta.

Prednosti i nedostaci

Efbet kladionica važi za jednog od najvećih kladioničkih velikana sa ovih prostora, te se prednosti klađenja odnose uglavnom na funckionalnost, kvote i ponudu uključujući streaming uživo.

Prednosti
  • atraktivan dizajn sajta
  • vrhunski koeficijenti
  • streaming uživo
  • odlična ponuda

Sa druge strane, najzahtevniji igrači sa različitih geografskih teritorija i lokacija prepoznaće i ono što umanjuje vrednost Efbet kladionica.

Nedostaci
  • nedostupnost u nekim zemljama

Tipovi Igara i Vrste Sportova

Efbet online klađenje nudi šarolik spektar opcija. Na samo jedan par fudbala moguće je odlučiti se između više od 150 različitih igara koji će zadovoljiti intuiciju velikog broja entuzijasta i ljubitelja klađenja. Ono što se da primetiti jeste da Efbet Srbija svakodnevno pojačava svoju ponudu u smislu broja takmičenja, utakmica ali i samih mogućnosti za klađenje po jednom događaju. Na taj način se ne samo usavršava Efbet online klađenje, a Efbet sportska kladionica drži korak za konkurencijom najvišeg nivoa, nudeći igračima veliki broj različitih opcija za klađenje. Tako na jedan fudbalski meč možete naći i preko 150 mogućnosti za odabir opklade. Čak i najizbirljiviji igrači se stavljaju u poziciju da odigraju svoj idealan zamišljeni tiket na bilo kojoj od lokacija Efbet Srbija bez ikakvog dodatnog napora. U poređenju sa svetskim kladioničkim kućama Efbet online kladionica nimalo ne zaostaje, uprkos tome što je ponuda vrsta igara nešto skromnija u odnosu na fudbal i sigurno može stati rame uz rame sa najvećim svetskim i evropskim kladioničarima. Efbet cashback moguće je ostvariti ukoliko ste odigrali neke od igara kao što su prvi ili poslednji gol na utakmici. U tom slučaju, ukoliko se meč okonča bez golova, igraču se vraća ulog.

Kako bi ponuda bila što konkurentnija na vrlo dinamičnom tržištu online klađenja i kako bi se udovoljilo najzahtevnijim korisnicima, Efbet sportska kladionica vredno radi na tome da igračima pruži što uzbudljivije i prijatnije iskustvo prilikom klađenja. Efbet pocetna stranica mnoge će obradovati svojom ponudom za klađenje uživo. Kao jedan od lidera na tržištu, svojim korisnicima nudi i inovativnu opciju pogađanja tačnog rezultata utakmice – uživo. Mesečno, Efbet Srbija nudi preko 20000 događaja na koje se moguće kladiti uživo, a sam proces klađenja je maksimalno pojednostavljen te igrači svoj idealni listić mogu odigrati u svega par klikova. Ne treba zanemariti ni one ustaljene igre poput dvoznaka, duple šanse, broja kartona i kornera, ali u odnosu na konkurenciju Efbet kladionica nudi i igre kao što je azijski hendikep. Streaming uživo takođe je nešto što izdvaja ovog kladioničara od svoje konkurencije. Otprilike je za četvrtinu od ponuđenog omogućen i streaming uživo, čime se retki mogu pohvaliti. Iskusni igrači to procenjuju kao način da im se poveća šansa na poslože svoju dobitnu opkladu. Kako bi sam igrač stekao što bolji utisak o tome u kom pravcu se kreće izvesni meč, Efbet kladionica je omogućila posmatranje mečeva uživo, pa čak i onih na koje se nisu kladili.

Poverenje i Bezbednost Igrača

Kada govorimo o bezbednosti, možemo reći da je Efbet sportska kladionica u svom izvornom obliku prva bugarska licencirana kladionica koja ima neophodne dozvole za priređivanje igara i online klađenja. Sa aspekta sigurnosti i zaštite podataka Efbet online klađenje je potpuno sigurno, a kompanija uživa reputaciju da konstantno radi na poboljšanju svojih usluga, zadovoljavajući i one najzahtevnije klijente.

Opcije Plaćanja

Kako bi pružili maksimalnu ugodnost i komfor svojim igračima Efbet online kladionica donela je odluka da omogući raznolike načine uplate i isplate sredstava. Što se tiče uplate, u ponudi su nekolika načina plaćanja putem kojih možete izvršiti depozit sredstava, ali i povući novac sa svog naloga. Efbet sportska kladionica u tom smislu nudi najpopularnije evropske metode uplate kao što su EasyPay, ePay ali i svetski poznati Skrill i Neteller, što je pogodno svim ljubiteljima elektronskih novčanika. Kada govorimo o bankovnim karticama, prihvatljive su Visa i Mastercard platne kartice, što su i najčešče metode uplate novca jer su sredstva vidljiva gotovo istog trenutka po uplati.

Efbet sport

Korisnički Servis i Kontakt

Korisnički servis Efbet kladionica je dostupan korisnicima bilo kada i funkcioniše bez ikakvih poteškoća. Upiti se uglavnom odnose na mogućnosti vezane za promene Efbet kvota, te uplate i isplate sredstava. Kako bi udovoljili širokom spektru profila korisnika Efbet korisnički servis je omogućio kontakte putem chat-a uživo, te putem Skype-a, telefona i e-pošte. Od svih ovih metoda vredi izdvojiti chat uživo, što je sigurno i najpopularniji način s obzirom na efikasnost. Vreme čekanja je zaista minimalno, a operateri koji se nalaze sa druge strane ekrana odgovoriće svim upitima s velikom ljubaznošću i pristupačnošću. Kvalitetan i efektiva korisnički servis karakteriše svaku dobru i poverljivu kladionicu, a Efbet je jedna od njih. Efbet Srbija je korisničkim servisom visokog kvaliteta osigurao brzu izgradnju brenda i time postao jedan od vodećih kladioničara.

Efbet online

Opšti utisak

Nema sumnje da je Efbet online kladionica rastući gigant u svetu klađenja koji poseduje sve neophodne dozvole i licencu za svoje poslovanje, i služi desetine hiljada korisnika širom evrope. Za korisnike Efbet Srbija omogućen je i više nego solidan bonus dobrodošlice gde za uplate do 100 eur prvog depozita igrač dobija 25% bonusa. Osim tradicionalnog klađenja, Efbet je unapredio svoju funkcionalnost višestrukim opcijama klađenja uživo kao i vrlo efektivnom i krajnje profesionalnom podrškom za korisnike. Ne zaboravimo ni Efbet cashback opciju na neke od vrsta igara putem kojih igrač može ostvariti povrat novca. Jednostavno rečeno, brige o klijentima ne manjka. Treba napomenuti da Efbet sportska kladionica uživa atraktivan grafički interfejs na svojim platformama kako u desktop tako i mobilnoj verziji, te jednostavnu navigaciju koja kupcima značajno olakšava proces i postupak klađenja. Takođe, dostupne su i najmodernije metode uplate i isplate, kako bi se što efikasnije udovoljilo željama i potrebama igrača. Impozantna ponuda, visoka pokrivenost, uz svakodnevno usavršavanje, nadogradnju i iznenađujuće dobre kvote i klađenje uživo propraćeno streaming-om sigurno izdvaja Efbet sportske kladionice kao domaćina koji je na sve mislio.

Često postavljena pitanja (FAQ)

Kako da uplatim sredstva na račun?

Efbet nudi solidan broj opcija za uplatu sredstava, od ePay-a, preko bankovnih transfera i kartica do modernih platformi kao što su Skrillex i Neteller.

Da li u ponudi imaju igre poput binga?

Poznat po svojoj ponudi Efbet nudi i bingo igre po uzoru na američki bingo u vidu Rio Bingo, a možete pronaći i u virtuelnim igrama kao što su Next Six, Lucky Six i Lucky X

Postoji li Efbet aplikacija za mobilne telefone?

Da, postoji aplikacija prilagođena Android i iOS uređajima, a instalacija se pokreće jednostavnim skeniranjem QR koda sa stranice. Ukoliko naiđete na poteškoće, Efbet je omogućio detaljna uputstva.

Da li Efbet nudi bonuse za već registrovane korisnike?

Da, kladionica nudi bonus plus kao povremeni bonus kojim možete uvećati sredstva na vašem nalogu određenim danima.

Postoje li besplatne igre kao bonus dobrodošlice?

Ako mislite na besplatne opklade, pri samoj registraciji možete uneti validan promo kod koji će određeni iznos staviti na vaš račun.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.

Efbet Sportska Kladionica Details

Metode uplate i isplate
Minimalni iznos depozita
Valute
Mobilna aplikacija

Visoke kvote
Efbet kladionica kvote su sigurno među vodećim na tržištu.  Sigurno iznad proseka. Pogotovo kada se radi o popularnim sportovima.

5.0
Licenciranje i sigurnost
5.0
Tržišta i kvote
4.0
Bonusi i promocije
5.0
Korisnička podrška
4.8 Ukupna ocena
Efbet Sportska Kladionica
4.8/5