🕒 Poslednje ažuriranje: 19.07.2024

Volcano Aplikacija za Android

Volcano Recenzija Volcano Registracija Volcano promo kod

Dobij 100% bonusa do

11725 RSD

I osvajaj zajedno sa nama!

Najbolji izbor za početnike i iskusne igrače. Fantastični bonusi za sportsko klađenje, idealne opklade i kešbek!

Mobilna Verzija u Odnosu na Aplikaciju

Kada je reč o mobilnom klađenju, neophodno je razlikovati klađenje učitavanjem veb stranice kladioničara na mobilnom uređaju, i klađenja putem mobilne aplikacije koju je razvio kladioničar. Mobilna verzija se uglavnom ocenjuje kroz aspekte funkcionalnosti platforme, preglednosti sadržaja odnosno responzivnosti i stabilnosti. U slučaju ovog kladioničara, razlike između mobilne verzije i dostupne aplikacije apsolutno nema zahvaljujući dobro odrađenom poslu tima developera koji stoje iza Volcano sajta.

Volcano apk

Mobilna verzija je veoma pregledna i krajnje funkcionalna, sa upečatljivom kombinacijom crne i crvene boje koja gradi brend. Stranica je responzivna, što znači da će sadržaj korisniku biti prezentovan u veličini ekrana uređaja koji koristi prilikom učitavanja što svakako olakšava postavljanje opklada putem mobitela. Nema potrebe za dodatnim skrolanjem u levo ili u desno. Na taj način osigurava se ugodno iskustvo prilikom korištenja Volcano mobile. Imajući u vidu da razlika u vizuelnom prikazu nema, po učitavanju stranice, u vrhu se nalaze dve trake:

  • Crvena
  • Crna

Na crvenoj traci nalaze se opcije vezane za ponudu klađenja i dostupnih igara kako bi se olakšala navigacija, dok se na crnoj nalazi meni, arena i opcija kao što su registracija i Volcano mobile prijava. Kao i kod većine kladioničara, centralni dio rezervisan je za aktuelnu ponudu i klađenje uživo odnosno slot igre ili virtuale, zavisno od toga šta igrač u datom momentu želi.

Volcano mobile prijava

Volcano Aplikacija Android

Ako ste se nadali da ćete instalirati aplikaciju ovog kladioničara za vaš Android uređaj preuzimanjem Volcano apk fajla – nemojte. A Volcano download? Nećete ni to pronaći. U pitanju je nešto sasvim drugo, za neke možda i novo i nepoznato.  Međutim kao što već znate, politika Google-a je takva da aplikacije koje doprinose širenju klađenja i kockarskih aktivnosti svoje mesto neće naći u Google prodavnici, zbog čega se većina kladioničara opredeljuje na mogućnost preuzimanja apk fajla zvanično sa stranice. Volcano se ipak odlučio na nešto sasvim drugo. Volcano aplikacija Android dostupna je po učitavanju stranice, putem opcije preuzimanja prečice sajta na radnu površinu. Na taj način, sajt će biti predstavljen kao veb aplikacija na mobilnom uređaju, koja će imati i svoju ikonicu i funkcionisaće besprekorno uz jedan jedini preduslob – a to je internet pristup. Jedina razlika između mobilne verzije i aplikacije u ovom smislu jeste da se na aplikaciji ne vidi url odnosno link sajta koji u pretraživaču inače vidite. Zbog toga korisnik će biti sprečen da napusti sajt odnosno “radnu okolinu”, osim ako kladioničar svojim eksternim linkom unutar sadržaja to ne omogući. Iako se ne radi o klasičnoj aplikaciji kodiranoj za android operativne sisteme, ova veb aplikacija poslužiće svrsi i omogućiti igraču da jednako brzo kao i na sajtu dođu do željene ponude i postavljanja omiljenih opklada. 

Volcano mobile

Volcano Aplikacija iOS

Volcano Aplikacija iOS nije razvijena, ali napominjemo da će format veb aplikacije moći uredno funkcionisati i na iOS uređajima. Prečica će biti postavljena na radnu površinu ili “home-screen”. 

Volcano aplikacija

Zanimljive karakteristike, funkcije 

Ono što je karakteristično za veb aplikacije odnosno format aplikacija za koji se odlučio Volcano jeste brzo ažuriranje i jednostavno dodavanje sadržaja. Volcano Aplikacija Android u formatu Volcano apk ne postoji za sada, kao ni Volcano aplikacija iOS. Bez obzira, mobilno klađenje je omogućeno korištenjem mobilne veb aplikacije sa dna početne stranice kladioničara instalacijom prečice na radnu površinu odnosno “home-screen” uređaja. Ono što je posebno zanimljivo da je ovaj vid aplikacija radi na principu čuvanja podataka kao i hostingu na serveru, a ne na uređaju. Sve što je neophodno za funkcionisanje jednog takvog aplikativnog softvera je, uz internet pristup, veb pretraživač koji može prikazati informacije sačuvane na trećem , udaljenom serveru. Umesto Volcano aplikacija iOS koristiće safari, dok je će na mesto Volcano aplikacija Android biti dovoljan chrome, mozilla ili neki drugi veb pretraživač po želji korisnika.

Zaključak

Za razliku od većine  konkurencije koja se žestoko bori za svoje mesto na krajnje dinamičnom tržištu kladionica u regionu, Volcano nema razvijene aplikacije za Android i iOS sisteme. Umesto toga, ovaj kladioničar se odlučio na aplikativni softver u tipu veb aplikacije, za koju će samo biti potreban internet pristup i veb pretraživač koji može učitati podatke i procese koje hostuje treća partija ili udaljeni server. Shodno tome možemo zaključiti da Volcano aplikacija download ne postoji, već se preuzima prečica na radnu površinu ili “home-screen” mobilnog uređaja. Svakako da će služiti svrsi, odnosno omogućiti igračima da brzo i efikasno uživaju u lagodnostima mobilnog klađenja. Upotreba ovakvog tipa aplikacija je u neku ruku i deo budućnosti, a ne nužno nedostatak, jer ne opterećuje memorijski prostor samog uređaja te povećava kompatibilnost sa raznim platformam.

Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Kako da skinem aplikaciju za Android?

Aplikaciju ovog uređaja možete jednim klikom dodati na ekran svog uređaja, a opcija se nalazi na dnu početne stranice.

Da li će aplikacija funkcionisati i na iOS uređajima?

Hoće, pritom ovaj vid aplikativnog softvera funkcionisaće besprekorno na bilo kojoj platformi putem veb pretraživača koji može učitavati sadržaj sa servera.

Ima li razlike između aplikacije i mobilne verzije?

Zbog prirode veb aplikacija razlike apsolutno neće biti.

Ima li plikacije na Google ili Apple prodavnici?

Ne, jer aplikacija o kojoj govorimo nije format apk aplikacije na koju smo navikli.

Zauzima li značajnu memoriju telefona?

Ne, ovakav format aplikacija ne zauzima memoriju uređaja niti zahteva posebnu instalaciju.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.