🕒 Poslednje ažuriranje: 25.02.2024

Admiral Bet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Admiral Bet Recenzija Admiral Bet Aplikacija Admiral Bet promo kod

Zašto se Registrovati?

Želja i cilj svakog kladioničara današnjice je biti korak ispred konkurencije. Nema sumnje da je ovaj domaćin uložio značajne napore kako bi se prilagodio tržištu i potrebama sve zahtevnijih igrača. Pored atraktivnih bonusa i promocija koje je moguće uživati tokom cele godine uz Admiral Bet online nalog, vrhunski odrađena online platforma propraćena mobilnom aplikacijom pruža jedinstveno zadovoljstvo prilikom klađenja. Dodatan razlog za povećanje broja Admiral Bet registracija jeste i pojednostavljen proces registracije i validacije. Za razliku od drugih kladioničara, ovaj domaćin neće od korisnika zahtevati “lutanje” po sajtu niti ga odvesti na neki eksterni izvor. U nastavku otkrijte koliko jednostavni koraci vas dele od svih prednosti koje donosi Admiral Bet moj nalog.

Admiral Bet moj nalog

Kako se Registrovati – Korak po Korak

Gledano sa tehničke strane Admiral Bet registracija smatra se jednom od jednostavnijih s obzirom da se radi o popunjavanju samo jednog elektronskog obrasca. Kako bismo što bolje približili proces registraciju kod ovog renomiranog domaćina koji se svakodnevno nastoji prilagoditi najrecentnijim trendovima klađenja proces Admiral Bet registracija objašnjavamo korak po korak.

Prvi korak – odnosi se na samu posetu zvaničnoj veb stranici kladionice ili preuzimanjem apliakcije ovog kladioničara.

Drugi korak –zahteva od korisnika da klikne na dugme “Registracija” koje se nalazi između opcije Admiral prijava i serverskog vremena, u samom gornjem desnom uglu stranice

Treći korak – odnosi se na popunjavanje obrasca koji se otvara klikom na “registracija”. Bez naročite podele obrasca kao kod dela konkurencije, Admira Bet registracija od korisnika traži unos osnovnih podataka na jedinstvenom formularu koji se tiču:

  • Osnovnih podataka o korisniku uključujući matični broj
  • Podataka o adresi i načinima kontakta
  • Promo koda ukoliko ga korisnik poseduje

Četvrti korak –u ovom koraku kladioničar je na dnu obrasca zadržao tri polja za štikliranje i to:

  1. Slaganje sa pravilima 
  2. Saglasnost o prijemu promo ponuda
  3. Potvrda da korisnik nije politički izložena osoba.

Peti korak – ukoliko je korisnik adekvatno ispunio sva polja relevantnim podacima i štiklirao saglasnost sa pravilima kladioničara sledi klik na dugme “Registruj se”. 

Šesti korak – proveriti prijemno sanduče na adresi e-pošte korisnika i kliknuti na link za aktivaciju naloga koji je poslat od strane kladioniačara.

Admiral Bet registracija

Autorizacija Naloga

Nakon što se korisnik uspešno registruje, preporučuje se i verifikacija naloga kako bi kao igrač mogao da uživa u svemu što nudi Admiral Bet online nalog kao što su na primer isplate sredstava. Admiral Bet validacija naloga nije komplikovan proces, što ćemo u nastavku i detaljnije prikazati korak po korak.

Prvi korak svakako da je Admiral Bet prijava naloga kako bi se pristupilo nalogu klikom na dugme Admiral Bet prijava u gornjem desnom uglu ekrana i unese važeće korisničko ime i lozinku. 

Nakon što se igrač prijavi sledi drugi korak u kojem je neophodno da korisnik klikne ikonicu koja se odnosi na Admiral moj nalog i odatle  klikne na narandžasto dugme označeno sa “Verifikujte svoj nalog”. Klikom na ovo dugme učitaće se opcije vezane za autorizaciju naloga, što je neophodno za bilo kakav transfer novca sa i na Admiral Bet online nalog.

Admiral Bet validacija naloga

Treći korak je onaj u kojem igrač treba da odabere lični dokument koji je voljan dostaviti platformi u svrhu validacije, a to može biti lična karta ili pasoš. Bitno je napomenuti da je potrebno imati čistu fotografiju gde su podaci jasno vidljivi, izbeći presijavanje, mutnoću i druge neželjene pojave koje se mogu dogoditi prilikom fotografisanja. Nakon što se upload-uju dokumenti oni se obrađuju što će dovesti do toga da korisnik može ubuduće pristupiti Admiral Bet kladionica prijavljivanje i u potpunosti uživati u svim kladioničarskim blagodetima koje kompanija nudi. 

Sledeći korak je verifikacija broja telefona kojem se pristupa klikom na Admiral moj nalog, pa odabere opcija “Potvrda telefona”. Korisnik unese broj telefona nakon čega mu se putem SMS-a isporuči četverocifreni kod, a istovremeno otvara prozor unutar kojeg se taj kod unosi. Time je okončan proces validacije, a igrača od potpunog ugođaja deli samo Admiral Bet prijava naloga.

Zaključak i Prednosti Registracije 

Samo Admiral Bet korisnik iza koga je uspešna registracija i verifikacija naloga može iskoristiti sve prednosti koje pruža ovaj kladioničar i vršiti transfere novca. Osim visoko funkcionalne platforme koju je kompanija priuštila svojim igračima, tu su i konkurentne kvote, kešbek opcije i širok spektar promotivnih akcija i bonusa koje igrač ima šansu osvojiti tokom cele godine bilo da se radi o sportskom klađenju ili kazino igrama. Admiral Bet validacija kao i sama registracija naloga veoma je jednostavna te korisnici neće izgubiti puno vremena dok ne steknu status igrača sa svim pravima. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li je potrebno uploadovati fotografije prilikom verifikacije naloga?

Da, kladioničar zahteva upload dve fotografije ličnog dokumenta sa slikom kroz proces verifikacije.

Šta da radim ako mi ne stigne aktivacijski link?

Ukoliko se među glavnoj e-pošti ne nalazi poruka kladioničara sa aktivacijskim kodom, potrebno je proveriti “spam” folder odnosno folder neželjene pošte.

Šta činiti ukoliko se ne isporuči SMS kod za verifikaciju?

U slučaju da se ne isporuči kod putem SMS-a, korisnik može koristiti opciju “pošalji kod ponovo” koja se nalazi unutar istog prozora.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.