🕒 Poslednje ažuriranje: 25.02.2024

Rizk registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Rizk Recenzija

Zašto se Treba Registrovati?

Rizk nalog po svojim karakteristikama svoj osnovni fokus stavlja na jednostavnost, te ćemo u nastavku detaljisati o tome od čega se sastoji Rizk registracija i šta sve igrač može očekivati kao Rizk korisnik.

Rizk prijava

Iako relativno nov na tržištu, ovaj kladioničar uložio je dosta truda da stvori što bolje uslove kako bi onaj prvi utisak korisnika bio što bolji kako bi bi odluka za Rizk nalog “pala” što brže. Ono što se ističe na početnoj stranici su upravo razlozi za registraciju i to:

  • 100% bonusa na depozit od 2000 RSD
  • 100 besplatnih spinova obuhvaćenih depozitom
  • Širok spektar promocija i nagrada

Na prvo pogled se da primetiti da ovaj domaćin stremi upotrebi žargona koja je sve češća pojava na internetu, te stoga imamo parole kao što su “no bullshit” i “ono što vidiš to ćeš i da dobiješ”. Na ovaj način kladioničar ističe transparentnost pri radu, izoštrenu komunikaciju i brigu prema igračima. Takođe se stiče utisak da Rizk online nalog dolazi sa setom beneficija u vidu sedmičnih nagrada i inovativnom metodom kao što je punjenje “power bar-a” nakon čega igrač dobija dodatnu šansu ili takozvani “extra wheel”.

Rizk registracija sa sobom donosi i efikasnu korisničku podršku dostupnu 24/7 kao i brze i bezbedne isplate. Neobičan i po svom dizajnu stranice i organizaciji elemenata na njoj, ovaj kladioničar sigurno će za mnoge predstavljati pravo osveženje.

Kako se Registracija – Korak po Korak

Najosnovniji korak prilaska bilo kojem kladioničaru jeste registracija, i od iskustva prilikom registracije u velikoj meri zavisi i buduće opredelenje igrača. Svaki Rizk korisnik uspostavom naloga može očekivati novitete pogotovo kada se radi o nekonvencionalnom pristupu putem veb stranice, a u nastavku donosimo korake koje zahteva Rizk registracija.

Rizk kladionica prijavljivanje

Prvi korak  ka svakoj registraciji jeste poseta zvaničnoj stranici kladioničara ili preuzimanjem aplikacije.

Drugi korak – za razliku od konkurencije Rizk prijava naloga i registracija su opcije locirane u gornjem levom uglu, istaknuti kao žuta dugmad na crvenoj pozadini

Treći korak – kliknuti na dugme Rizk registracija nakon čega se otvara jednostavan obrazac za popunjavanje 

Rizk moj nalog

Četvrti korak– popuniti obrazac koji se sastoji od tri segmenta:

  1. Osnovni podaci
  2. Kontakt podaci
  3. Korisničko ime i lozinka

U trećem delu ovog koraka nalaze se i polja za štikliranje da korisnik nije javno izložena ličnost i da se slaže sa uslovima korištenja

Peti korak je uneti aktivacijski kod koji se dostavlja putem SMS-a nakon klika na dugme “nastavi”. Stoga je važno napomenuti da korisnikim prilikom Rizk registracija mora posedovati broj telefona na srbijanskom operateru jer aktivacijski kod za razliku od konkurencije neće biti dostavljem putem e-pošte.

Kako Autorizovati Nalog 

Nakon registracije sledi Rizk validacija naloga. Nakon što se verifikuje broj telefona, korisnik treba da pristupi Rizk online nalog kako bi validacijom dovršio i upotpunio registraciju. 

Dakle prvi korak odnosi se Rizk kladionica prijavljivanje klikom na opciju Rizk prijava nalazi u gornjem levom uglu ekrana.

Drugi korak je uneti odabrano korisničko ime i lozinku i čime se stiče pristup na Rizk moj nalog.

Treći korakje klik na meni, te odabir opcije Rizk moj nalog nakon čega se učitava segment “identifikacija”.

Četvrti korak je dostavljanje dokumenata u segmentu “identifikacija”. Za razliku od konkurencije Rizk validacija naloga zahteva fotografiju prednje strane lične karte, za razliku konkurencije koja traži obe strane. U slučaju da se javi potreba za dodatnom dokumentacijom Rizk korisnik će biti kontaktiran putem e-pošte. Alternativa ovom procesu je slanje dokumenata na e-mail docs@rizk.rs. Nakon toga je Rizk online nalog potpuno aktivan i igrač može krenuti u avanturu.

Zaključak i Prednosti Registracije

Ono što je neminovno zaključiti je da se ovaj domaćin vizuelno znatno razlikuje od konkurencije. Kartunizirani “look” od upotrebe stila fonta do grafičkih elemenata približava oblast klađenja konceptu igranja ali i podobnijim za profil kladioca modernog doba. Rizk nalog dolazi sa pogodnostima u vidu brojnih sedmičnih nagrada, kao i 100% bonusom na prvi depozit. Vrlo jasna politika poslovanja uz efikasnu korisničku podršku i detaljna objašnjenja unutar sekcije “centar za podršku” će direktno i koncizno dati lako pojmljiva pojašnjenja za širok spektar već postavljenih pitanja.

Rizk prijava naloga otvoriće nove horizonte korisnicima što može biti interesantno ljubiteljima bingo igara. Ako niste znali, pored sportskog klađenja, slot igara i brojnih promocija Rizk kladionica prijavljivanje nudi i “insider” opciju, gde je na sajt integrisan generator brojeva sa kojim igrač može okušati sreću.

Iako je od skoro na sceni, ovaj domaćin svakako odiše inovativnošću i autentičnošću, što može biti sila koja privlači nove igrače, pogotovo one koji smatraju da su prošli “sve” iz sveta klađenja. Prema tome ko voli novitete – Rizk prijava biće pravi potez. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Mogu li se registrovati ako nemam srbijanski broj?

Rizk je podelio tržišta i zahteva unos telefonskog broja. Ukoliko ga korisnik ne poseduje potrebno je kontaktirati centar za podršku.

Gde se nalaze opcije za registraciju i prijavu?

Za razliku od većine kladioničara, Rizk se odlučio da te opcije smesti u gornji levi ugao.

Nudi li se bonus dobrodošlice?

Rizk će nagraditi depozit kladioničara kako sredstvima za klađenje tako i besplatnim spinovima, dok bonus bez depozita trenutno nije praksa.

Radovan - urednik, copywriter

Radovan Nestorovski

Radovan se bavi istraživanjem sportskih kladionica više od 10 godina. Ima dva visoka obrazovanja - filološko i ekonomsko. Sportski reporter, urednik, copywriter.