🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Formula registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Formula Recenzija Formula promo kod

Zašto se Registrovati?

Ono čemu teži svaki kladioničar jeste da svojom ponudom i izvesnim prednostima u odnosu na konkurenciju privuku one koji razmatraju opciju registracije na neki od kladioničarskih sajtova. U tom pogledu Formula moj nalog ima štošta da ponudi i to je siguran razlog zašto danas raste broj Formula registracija. Sa svojom prilično stabilnom pozicijom na tržištu ovaj kladioničar ponudiće vam bitne razloge za takav potez u vidu: 

  • Funkcionalnosti sajta
  • Konkurentnih kvota
  • Širokog opsega sportova
  • Sigurne i brze korisničke podrške
Formula registracija

Kao Formula korisnik svaki punoletan pojedinac može uživati u jednostavnom, a sigurnom, kladioničkom ambijentu bez obzira na prethodno kladioničko iskustvo. Osim što bogata ponuda sadrži veliki broj sportova za svačiji ukus, uz veliku organizovanost na stranici omogućiće čak i neiskusnim kladiocima koji se odluče na Formula online nalog brzo i jednostavno. Ono što će posebno obradovati ljubitelje elektronskih igara jeste mogućnost klađenja na elektronske sportove, uključujući takmičenja, na šta je ovaj domaćin posebno fokusirao kako bi pratio trendove tržišta.

Formula moj nalog

Kako se Registrovati – Korak po Korak  

Registracija kao opcija dostupna je kao i kod većine u desnom uglu gornjeg dela stranice pored opcije Formula prijava naloga koja važi za registrovane korisnike. Kada kažemo da stranica odiše jednostavnošću mislilo smo i na sam proces registracije, a upravo će saznati zašto. Formula registracija sastoji se od popunjavanja svega jednog elektronskog obrasca, podeljenog u tri segmenta, što u nastavku objašnjavamo postepeno.

Prvi korak –posetiti zvaničnu stranicu kladioničara

Drugi korak – navesti kursor miša u desni ugao samog vrha stranica i kliknuti na opciju “Registriraj se”, nakon čega se otvara prozor podeljen u tri segmenta prema vrsti informacija koje registracija zahteva i to:

  1. Lične informacije
  2. Kontakt informacije
  3. Informacije o računu

Treći korak –u ovom koraku korisnik treba popuniti polja odgovarajućim najosnovnijim podacima te odabrati svoje korisničko ime i lozinku. Od ličnih podataka otrebno je uneti jedinstveni matični broj kako bi se izbeglo klađenje među maloletnicima. Unos transakcijskog računa banke nije neophodan.

Četvrti korak –ujedno i finalni korak je klik na istaknuto crveno dugme sa naslovom “Registriraj se”

Formula korisnik

Autorizacija Naloga

Nakon što je uspešno izvršena Formula registracija, korisnik će u najkraćem roku na svojoj adresi e-pošte zateći poruku koja sadrži link za potvrdu registracije. Po aktivaciji, igrač može pristupiti opciji Formula prijava  naloga koja se takođe nalazi u gornjem desnom uglu ekrana. Unošenjem odabranog korisničkog imena i lozinke korisnik pristupa opcijama koje nudi novoregistrovani Formula moj nalog. 

Formula kladionica prijavljivanje početni je korak ka validaciji naloga za koju, iznenađujuće, nema izdvojena opcija kao dio menija kao što je to slučaj kod većine kladioničara. Kada korisnik uđe u svoj Formula online nalog  i klikne na “moj račun “učitava se meni koji sadrži sve opcije vezano za isti, uz mogućnost ažuriranja podataka kao što je na primer izmena lozinke ili dodavanje bankovnog računa . Stoga se proces validacije kod ovog kladioničara nameće prirodno jer kada korisnik odabere neku od opcija vezanih za transfer novca ili isplatu učitava se prozor pod nazivom “Verificirajte račun”.

Formula prijava

Ovaj korak uglavnom se tiče pridržavanja važećih propisa teritorije sa koje igrač pristupa platformi, i očekivano zahteva dostavljanje nekog od važećih dokumenata sa slikom. Važeći dokument u ovom slučaju može biti onaj koji sadrži fotografiju registrovanog lica odnosno ličnu kartu, vozačku dozvolu ili pasoš. Shodno tome da bi Formula validacija naloga bila potpuna i uspešna, neophodno je da korisnik upload-uje prednju i zadnju stranu odabranog dokumenta. Ukoliko igrač koristi desktop verziju fotografije treba dodati, dok prilikom upotrebe mobilne verzije fotografije mogu biti slikane direktno.

Ono što je bitno napomenuti jeste da podaci koji su prethodno uneti kroz proces registracije treba da budu jasno vidljivi na okačenom dokumentu, a to su osnovni podaci i jedinstveni matični broj, u suprotnom nalog neće biti odobren te će Formula kladionica prijavljivanje biti uzaludno. Isto tako ako su podaci neispravni igrač neće dobiti zeleno svetlo za klađenje. Važno je spomenuti da poput registracije validacija se obavlja iz jednog prozora bez nepotrebne dodatne navigacije ili odlaska na druge pod-stranice kao nekolicine drugih kladioničara.

Formula kladionica prijavljivanje

Zaključak i Prednosti Registracije

Kao jedna od stabilno pozicioniranih kladionica na tržištu još od 2016., Formula kladionica svojom bogatom ponudom i jednostavnom platformom za klađenje svakodnevno privlači nova učlanjenja. Iako nema bonusa dobrodošlice koje drugi kladioničari praktikuju, ovaj domaćin se odlučio na “old school” način, a to je što jednostavniji proces registracije i validacije naloga. Iskusni kladioci koji poznaju materiju prepoznaće proces validacije kao sastavni korak do početka avanture. U tom smislu igrača od potpunog uživanja svih čari sveta klađenja i Formula ponude deli svega nekoliko klikova, što može potvrditi svaki postojeći Formula korisnik odnosno lice koje ima aktivan i validiran Formula nalog. Bez dodatnih “hodanja” po stranici, oba ova procesa rešavaju se iz jednog prozora koji se učita u skladu sa akcijom korisnika unutar naloga, što proces autorizacije čini na neki način i prirodnim, a ne nametnutim.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Koliko traje registracija?

Registracija kod Formula kladionica traje svega par minuta i rešava u nekoliko klikova .

Da li korisnik dobija bonus dobrodošlice po verfifikaciji?

Nažalost ne, ovaj kladioničar ne praktikuje dodelu bonusa za novu registraciju i verifikaciju naloga.

Da li je neophodno postavljati slike na stranicu?

Prilikom validacije naloga i s ciljem mogućnosti korištenja svih pogodnosti od korisnika će se zahtevati upload dve fotografije ličnog dokumenta sa slikom odnosno prednje i zadnje strane ukoliko se na primer radi o ličnoj karti ili vozačkoj dozvoli.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.