🕒 Poslednje ažuriranje: 19.07.2024

MeridianBet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

MeridianBet Recenzija MeridianBet Aplikacija MeridianBet promo kod

Dobij 100% bonusa do

11725 RSD

I osvajaj zajedno sa nama!

Najbolji izbor za početnike i iskusne igrače. Fantastični bonusi za sportsko klađenje, idealne opklade i kešbek!

Zašto je Meridianbet registracija dobar izbor?

Ima mnogo razloga zašto je Meridianbet registracija pametna odluka. Pre svega, kada postanete Meridianbet korisnik, imaćete mogućnost da uživate u brojnim bonusima. Prvi će vas dočekati odmah čim se registrujete i to 1500 RSD koje odmah ležu na račun. Imajte u vidu, međutim, da prilikom sastavljanja tiketa preko Meridianbet prijava naloga sastavite tiket sa kvotom većom od 1,25 i sa više od 2 para. 

MeridianBet validacija naloga

Ukoliko uplatite depozit, kao Meridianbet korisnik možete očekivati 10% bonusa, super utorak bonus, uplatu putem kartica, bonus 200% za mečeve, bonus kvote 3+1, bonus kvota 5+1, bonus kvota 7+1, bonus kvota 9+1 i druge promocije. 

Svi bonusi ostaju u vašem vlasništvu koliko god budete želeli, a uz to možete očekivati free spin bonuse putem promo koda koji vam omogućava Meridianbet online nalog. Budući da je Meridianbet kladionica prijavljivanje učinila veoma jednostavnim i brzim, šteta je da propustite ovako dobru priliku da ostvarite brojne bonuse tako reći u hodu, sa svog mobilnog telefona. 

Ukoliko ste napravili Meridianbet nalog možete očekivati i brojne novčane dobitke, a takođe možete uplaćivati novac na mnogo više načina koji su svi jednostavni i brži nego da to činite uživo. Takođe, mobilna verzija vam omogućava da stalno budete u kontaktu sa bonusima i nagradama, tako da je svakako od velike koristi registrovati se na sajtu Meridianbet kladionice. Imajte u vidu da nalog podrazumeva i nekoliko pravila.

 • Svaki korisnik može imati samo jedan nalog i registrovati se samo jednom.
 • Bonus dobrodošlice dobijaju samo registrovani korisnici.
 • Meridianbet prijava ostvaruje se preko sajta ili aplikacije.
 • Lični podaci su šifrovani i zaštićeni kroz SSL.
 • Mlađima od 18 godina klađenje je zabranjeno. 

Sama Meridianbet prijava je jednostavna i olakšana tako da je dovoljno da na sajtu pronađete dugme za to i popunite formular. 

Registrujte se u samo 6 koraka

Meridianbet kladionica prijavljivanje je učinila veoma jednostavnim i brzim i za svega nekoliko minuta na mobilnom telefonu ili aplikaciji možete brzo i lako otvoriti nalog. Dovoljno je da odete na sajt i pronađete dugme za prijavu koje je veoma jasno istaknuto. Nakon toga sve što treba da uradite je da pratite korake.

 1. Na sajtu Meridianbet prijava naloga obavlja se preko dugmeta „Registruj se“
 2. Kada kliknete na to dugme otvara se obrazac koji treba popuniti vašim podacima
 3. Ukoliko imate promo kod, upišite ga ovde i unesite valutu
 4. Prihvatite uslove korišćenja i kliknite na dugme „Registracija“ 
 5. Imate i mogućnost da odustanete od registracije klikom na dugme „Nazad“
 6. Kada se registrujete, na e-mail koji ste upisali stići će vam verifikacioni link.

Meridianbet verifikacija naloga je jednostavna i potreno je samo da kliknete na link i vraćate se na sajt kladionice ulogovani.

MeridianBet registracija

Verifikacija naloga – zaštitite i sebe i svoje podatke

Meridianbet verifikacija naloga veoma je jednostavna i brza, a neophodna, tako da je nemojte preskočiti nakon što ste napravili svoj nalog. Na ovaj način kladionica je sigurna da ispunjavate sve uslove za klađenje i da nećete zloupotrebiti svoj račun. Takođe, na ovaj način dokazujete da ste vi vlasnik naloga, šta kasnije olakšava kladionici autorizaciju. Verifikacija je jednostavna i sastoji se iz nekoliko koraka.

 1. Nakon registracije, dobićete e-mail sa aktivacijskim linkom – kliknite na njega
 2. Prijavite se i obavite verifikaciju
 3. Skenirajte lični dokument sa svim podacima kako biste dokazali da je to vaš Meridianbet online nalog.
 4. Fotografija i podaci sa dokumenta moraju biti jasno vidljivi.

Fotografiju pošaljite preko vašeg Meridianbet moj nalog dugmeta ili preko Viber broja kladionice.

MeridianBet kladionica prijavljivanje

Meridianbet registracija – korisni saveti

Sve u svemu, Meridianbet moj nalog opcija pruža brojne mogućnosti i prednosti prilikom klađenja. Čim se registrujete moći ćete da dobijete brojne bonuse i ostvarite mogućnosti za jednostavno klađenje. Kladionica je omogućila jednostavno i bezbedno logovanje na vaš nalog, a sama Meridianbet verifikacija naloga je jednostavna i brza. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, imaćete i mogućnost da pratite sve novine u samoj kladionici, ali i da se kladite sa svog mobilnog telefona. Svi podaci su potpuno bezbedni.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Šta ukoliko ne uspem da verifikujem nalog?

Ukoliko imate bilo kakvih problema ili bojazni oko registracije ili verifikovanja naloga, možete se obratiti kontakt centru kladionice gde ćete dobiti sve potrebne informacije. Možete birati da li ćete se obratiti putem mobilnog telefona, društvenih mreža ili im poslati e-mail.

Zaboravio sam svoju lozinku. Mogu li se prijaviti na nalog?

Naravno, kao i kod svih drugih slučajeva gde je potrebna lozinka, možete resetovati svoju lozinku preko verifikacionog e-maila koji ste upisali prilikom registracije.

Da li su podaci o mojoj kartici bezbedni?

Meridianbet kladionica koristi SSL zaštitu za sve podatke tako da možete biti mirni – svi vaši podaci, uključujući i podatke o kartici, potpuno su bezbedni.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.