🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Superbet – promo kod kladionice u 2024

Superbet Recenzija Superbet Registracija Superbet Aplikacija

Superbet promocije morate pogledati

Jedna od prednosti Superbet promo aktivnosti je što ima veliki broj različitih bonusa i promocija koje mogu biti veoma zanimljive novim igračima. Najpoznatiji je bonus dobrodošlice, gde igrači mogu da unaprede svoje klađenje i unaprede šansu za ostvarivanje većih dobitaka.

Superbet promo kod

Na ovaj način možete dobiti veću mogućnost za dobijanje većih dobitaka od samog početka. Superbet bonusi dobrodošlice možete iskoristiti samo jednom. 

  1. Da bi vam se isplatila Superbet promocija potrebno je da se registrujete na ovu kladionicu i uplatite depozit. 
  2. Minimalni depozit je 500 RSD a bonus dobrodošlice iznosi 50% od vašeg depozita. 
  3. Nešto veći bonus je Primomet bonus koji je 3x veći. 
  4. Za one nešto strastvenije ljubitelje sportskog klađenja, tu je Superbet bonus za sportsko klađenje koji nudi veoma dobru ponudu. 
  5. Kada uplatite svoj prvi depozit ostvarićete 50% povrata novca, maksimalno 10000 RSD. Ipak, ovde je potrebno obrnuti veliku sumu novca kako biste podigli novac. 

Superbet bonus kod podrazumeva da vam kladionica obeleži vaš par kao pogođen ukoliko tim na koji ste se kladili povede u bilo kom trenutku sa 2 gola razlike. Vaš dobitak je siguran bez obzira kojim rezultatom se utakmica završi. Ovaj bonus veoma je popularan među igračima koji vole fudbal, ali on je dostupan i za druge sportove, gde možete kombinovati svoje igre kako god želite. 

Superbet bonus na depozit

Kako dobiti kešbek?

Jedna od velikih prednosti igranja u Superbet kladionici je što nikada ne možete sasvim izgubiti novac na tiketu. Superbet promocija podrazumeva da možete naplatiti dobitni tiket pre nego što se utakmica završi, kako biste izbegli preokret i gubitak tiketa. Možda nije pravi kešbek, ali svakako mogućnost da dobijete i kada ste zamalo izgubili. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li postoji Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače?

Superbet promo podrazumeva Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače veoma je popularan među igračima u ovoj kladionici. On podrazumeva dobitak od 10 000 dinara za sportsko klađenje i 40 000 za kazino igre. Ovaj Superbet bonus na depozit podrazumeva i određeni procenat na prvi depozit koji možete iskoristiti i na slot i sportsko klađenje.

Da li postoji kešbek?

Iako ne postoji klasičan kešbek i Superbet promo kod, u Superbet kladionici možete povratiti novac i kada ste pred kraj utakmice, što znači da ostvarite dobitak i pre nego što je utakmica završena i tako izbegnete gubitak. Ovaj Superbet bonus kod jedan je od najboljih na tržištu.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.