🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Maxbet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Maxbet Recenzija Maxbet Aplikacija MaxBet promo kod

Koje prednosti imam ako se registrujem na Maxbet mobilnoj aplikaciji?

Ako uzmemo u obzir da je Maxbet jedna od prvih kladionica i veoma profesionalna, jasno je da ima mnogo razloga zbog kojih bi svaki MaxBet korisnik trebalo da se registruje. Pre svega, MaxBet registracija omogućava korišćenje i neke od praktičnih načina plaćanja, poput platnih kartica, e-bankinga ili iPay platforme. Takođe, mobilna verzija sajta može se koristiti i na Android i iOS mobilnim uređajima, a sama mobilna verzija sajta prilagođena je mobilnim internet pretraživačima. 

Takođe, prilikom prve prijave na MaxBet nalog dobićete i veoma povoljan bonus dobrodošlice i to za prve tri uplate, a u svakom trenutku možete uživati u nekim od mnogobrojnih bonusa i promocija. Sve ovo dobićete na potpuno bezbednoj platformi, na kojoj su vaši podaci u svakom trenutku potpuno bezbedni. 

MaxBet kladionica prijavljivanje

Iako Maxbet kladionica nema klasičan bonus dobrodošlice, može se reći da MaxBet online nalog pruža mnogo više od klasičnog bonusa dobrodošlice. Jedan od najpoznatijih je „200 iz mesta“ koji važi za sve igrače koji se registruju prvi put. Pored toga, možete se prijaviti za 200 dinara FreeBet bonusa za igru prilikom registracije novog naloga, kao i bonus od 200% vrednosti uplate do 30.000 RSD uz prvu uplatu. Uz to dobićete i 200 spinova za kazino igre. Na drugu uplatu možete očekivati bonus od 50% do 10.000 i 50 poklon spinova, dok za treću uplatu očekuje vas bonus od 25% do iznosa od 5.000 RSD i 25 poklon spinova.

 • Jedna od najvećih prednosti koje nudi MaxBet online nalog je što možete računati na veoma važne opcije zaštite.
 • Svaki korisnik može imati samo jedan MaxBet moj nalog na koji se prijavljuje svojim JMBG-om
 • Sve podatke možete menjati nakon registracije, delom preko naloga a delom preko korisničke podrške
 • Aktivacija naloga obavlja se preko e-maila koji ste sami upisali, tako da niko drugi neće moći da koristi vaš nalog
 • Za uplate i isplate MaxBet korisnik će morati da ostavi i neki lični dokument
 • Lozinka mora sadržati minimum jedno veliko slovo, jedan broj i jedan specijalni karakter.
MaxBet prijava

Probajte ovu jednostavnu registraciju

Registracija na Maxbet kladionici veoma je jednostavna i možete je obaviti u bilo kojoj verziji online kladionice. Ipak, ima razlike koji se podaci unose u slučaju da se registrujete na sajtu ili mobilnoj verziji. 

 1. MaxBet registracija počinje tako što najpre kliknete na dugme „Registruj se“ koje se nalazi u vrhu početnog ekrana aplikacije
 2. Pojaviće se prozor za unos podataka gde unosite lične podatke kao što su e-mail, ime i prezime i lozinka
 3. Kada ste uneli sve podatke kliknite na dugme da se slažete sa uslovima korišćenja i MaxBet prijava naloga je završena
 4. Kliknite na dugme „Potvrdi“
 5. Na e-mail će vam stići poruka sa aktivacionim linkom na koji treba da kliknete kako biste bili preusmereni na mobilnu verziju sajta.

Sada kada imate svoj MaxBet moj nalog, možete se prijaviti na nalog kada god želite. Prijava se nalazi na vidljivom mestu na početnom ekranu i sličan je registraciji.

 1. Kliknite na polje „Prijavi se“
 2. Kada se otvori polje, upišite vašu e-mail adresu i lozinku i kliknite na opciju da li želite da budete uvek prijavljeni ili želite da se izlogujete kada zatvorite aplikaciju i time je MaxBet prijava naloga gotova.
 3. MaxBet kladionica prijavljivanje je završila kada kliknete na dugme „Prijavi se“ i koristite aplikaciju.

Umesto autorizacije – aktivacija

Iako ne postoji klasična MaxBet validacija naloga, kada ste napravili nalog, veoma je lako aktivirati ga i to je zapravo i jedino što vam je potrebno nakon pravljenja naloga. Ukoliko se dogodi da ne dobijete mejl u roku od nekoliko minuta, najpre proverite spam folder, a ukoliko ni posle nekog vremena mejla nema ni ovde, kontaktirajte korisničku podršku koja je veoma profesionalna tako da MaxBet kladionica prijavljivanje je potpuno pojednostavila.

MaxBet registracija

Da li se registrovati – zaključite sami

Maxbet je pouzdana domaća online kladionica koja posluje preko 20 godina u Srbiji i regionu tako da je MaxBet prijava bezbedna i jednostavna. S obzirom da postoji tako dugo, očekivano je da ima sve načine kojima se olakšava klađenje na ovaj način. Pre svega, svi podaci koje ostavite na ovoj aplikaciji potpuno su bezbedni, a vi možete bez problema pronaći sve što vas interesuje i ostaviti svoje podatke bez bojazni da će biti zloupotrebljeni. Registracija je veoma jednostavna i dovoljno je pratiti korake koji su već ponuđeni na samom sajtu.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li mogu da se registrujem u Maxbet kladionici?

Naravno, registracija je veoma jednostavna i potrebno je samo da unesete svoje podatke i e-mail adresu i odgovorite na link koji ćete dobiti u mejlu.

Da li je registracija bezbedna?

Maxbet kladionica ima više različitih načina zaštite naloga, što omogućava potpuno bezbedno korišćenje. Vaši podaci biće zaštićeni od zloupotrebe kada se registrujete.

Kako da verifikujem nalog?

MaxBet validacija naloga nije potrebna, dovoljno je aktivirati ga, što ćete učiniti kada kliknete na aktivacioni link koji ćete dobiti u mejlu nakon što ste uradili sve korake koje zahteva MaxBet prijava. Nakon toga možete koristiti svoj nalog bez problema.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.