Top Bet Sportska Kladionica
4.8

Top Bet Sportska Kladionica

Visoko-funkcionalna stranica i bonusi

Registracija u TopBet kladionici omogućava igračima brzo učitavanje i dobar pregled ponude, uz mogućnost ostvarivanja raznih bonusa, od kojih ističemo onaj od 600% na broj odigranih parova

Online Kladionice » Top Bet Sportska Kladionica

Top Bet Srbija je novi kolač u svetu klađenja. Vrlo ambiciozan kladioničar koji stremi proširenju poslovanja, TopBet kladionica traži svoje mesto među najrazvijenijim kladioničarima Srbije. Odgovorna firma koja nastoji izaći iz okvira standardnog kladioničkog poslovanja Top Bet lista igračima nudi jedistvene uslove igranja kako bi igračima pružili maksimalan ugođaj i zadovoljstvo pri klađenju.

🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Top Bet Registracija Top Bet Aplikacija Top Bet promo kod

Koeficijenti Kladioničara

Prelomni momenat koji se tiče odlučivanja kojem kladioničaru će igrač dati svoje poverenje je usko vezan za koeficijente pri klađenju. TopBet kvote su u tom smislu jedna od prednosti koju ovaj kladioničar uživa i koju igrači itekako znaju ceniti. Iako možda nisu najbolje, Top Bet kladionica kvote su sigurno konkurentne. Ono što se ističe su kvote na popularne sportove poput fudbala, dok su kvote na manje zastupljene sportove nešto skromnije u poređenju sa konkurencijom. Ono što igrači posebno cene kod TopBet kladionica je veoma retko “obaranje kvota”. TopBet sportska kladionica ne praktikuje drastično obaranje kvota i devijacije u odnosu na  svoju svakonevnicu. S obzirom da se fenomen obaranja kvota često veže i za veće i razvijenije kompanije iz sveta klađenja, možemo reći da je Top Bet sportska kladionica na putu osvajanja simpatija širokog spektra profila igrača. Što se tiče pokrivenosti, iako je među mlađim kladionicama u Srbiji, Top Bet ponuda je prilično kvalitetna i ne sastoji se samo od popularnih sportova poput fudbala, košarke i hokeja. Tu su i manje poznati sportovi poput MMA, pikada ili snukera. Kada sumiramo sve, zaključujemo da Top Bet sportska kladionica nastoji pružiti vrhunsku odnosno “top” usluge i zadovoljstvo svima onim igračima koji se odluče njima dati poverenje.

Top Bet lista

Funkcionalnost Kladioničara

Uprkos činjenici da je relativno novi igrač u svetu klađenja, Top Bet sportska kladionica uveliko radi na što kvalitetnijoj ponudi za svoje igrače. Veb stranica je veoma pregledna i krajnje funkcionalna, čineći Top Bet sport jednostavnim za korištenje. Na taj način igrači Top Bet kladionice će se vrlo lako snaći zahvaljujući dobroj organizaciji i layout-u stranice. Kako bi olakšao samu navigaciju, Top Bet početna stranica ne sardži dodatne menije kao većina konkurenata. Naprotiv, ovaj kladioničar je ponudu stavio na “izvolite”, gde se sportovi i lige nalaze sa leve strane, a u samom vrhu je traka sa dugmadi koja vode na igre uživo, slotove, i slično. Osim toga, igračima je na krajnje jednostavan način ponuđeno da odaberu željene igre po danima ili u željenom vremenskom intervalu , što dodatno oduševljava ljubitelje klađenja. Trenutno sajt je ponuđen na srpskom jeziku.

Top Bet kladionica kvote

Mobilna Verzija

Zahvaljujući visokoj responzivnosti veb stranice Top Bet online klađenje predstavlja sjajno iskustvo za igrače. Veb stranica će se pravilno, i što je još važnije, brzo učitati i prilagoditi formatu ekrana uređaja koji igrači koriste. Zahvaljujući tome, velika većina neće zameriti što TopBet online nije imala svoju mobilnu aplikaciju, jer su igrači jednako efektivno koristiti sve dostupne alate za klađenje putem svojih prenosnih uređaja jednako kao i na desktop verziji. Ovaj nivo funkcionalnosti svakako doprinosi većem interesovanju igrača upravo za TopBet online klađenje. Međutim danas dostupna je aplikacija ne samo za Android i iOS uređaje već i za Huawei uređaje koji nemaju Google podršku.

Tipovi igara, vrste sportova

Kada govorimo o ponudi, TopBet liste sadrže dovoljan broj sportova i igara kako bi zadovoljili preferense i najzahtevnijih igrača. Naime pored popularnih sportova koje smo navikli da viđamo, TopBet lista će vas dočekati sa trinaest  sportova, uključujući stoni tenis, futsal, američki fudbal, snuker i pikado. Na dnu same liste sportova ovaj kladioničar svojim igračima nudi i opciju pogađanja broja golova u ligama.

Kada je reč o borilačkim sportovima poput MMA, bitno je napomenuti da je TopBet kladionica napravila iskorak omogućujući igračima da se klade na ukupan broj rundi, što nije slučaj ni kod većih kladionica koje imaju daleko dužu tradiciju poslovanja.

Pored sjajnih kvota u ponudi igrače očekuju i brojne promocije i bonusi putem kojih igrač može ostvariti TopBet cashback. Cashback ili Top Bet povrat novca je nešto sasvim očekivano od ovog kladioničara, a među najvažnijim aspektima klađenja za mnoge. Prilikom same registracije i potvrde identiteta igračima se dodeljuje bonus bez naročitih uslova. Takođe, retkost je da igra dobija čak 600% bonusa, što je realnost za TopBet online klađenje. Naime ukoliko igrač odigra bar 50 parova od kojih nema kvote manje od 1.25, igrač će biti počašćen sa fascinantnih 600% bonusa. TopBet cashback funkcioniše tako da dozvoljava naplatu od  15% za gubitne dobitke, a detalji su navedeni u sekciji promocije na sajtu. Bonus se takođe dodeljuje pri verifikaciji naloga nakon 11 časova.

Prednosti i Nedostaci

Sve one koji su očekivali veći broj nedostataka nego prednosti prilikom igranja i klađenja u Top Bet kladionicama – moramo vas razočarati. Uprkos tome što je relativno nova na tržištu, Top Bet sportska kladionica predstavlja dašak svežeg vetra i donosi mnoge prednosti u vidu visoko-funkcionalne i responzivne veb stranice, jakih kvota te raznovrsne promocije i bonusa na prvi depozit dostupnim za igrače. Kako bi se unapredilo njihovo poslovanje, bilo bi dobro poraditi na aspektima kao što su live-chat podrška i streaming uživo.

Prednosti
  • Visoko funkcionalna i prilagodljiva stranica
  • Konkurentne kvote
  • Raznovrsna promocija i bonus do 600%
  • Veoma brza korisnička podrška
Nedostaci
  • Nema streaming-a uživo
Top Bet online klađenje

Poverenje i Bezbednost

Bezbednost podataka prilikom internet klađenja sigurno je jedan od aspekata od visokog interesa za svakog ljubitelja klađenja. Top Bet sportska kladionica je zbog toga uložila znatne napore i svojim korisnicima garantuje zaštitu i pouzdanost kako prilikom igranja tako i prilikom uplate i isplate sredstava. Kao i ostale kladioničke kuće TopBet kladionica posluje sa uredno stečenim licencama i dozvolama za bavljenje ovom delatnošću na teritoriji Srbije.

Top Bet kvote

Opcije Plaćanja

Kada je reč o uplatama, one mogu biti izvršene standardnim metodama kao što su kartice Visa,MasterCard i Maestro, ali i preko debitnih i kredinih kartica. Takođe, tu su i usluge elektronskog plaćanja kroz omogućen način uplaćivanja putem E-bankinga i M-bankinga. Što se tiče isplata, moguće je izvršiti isplatu putem Pošta Srbije ili na tekući račun korisnika.

Korisnički Servis i podrška

Što se tiče korisničkog servisa TopBet kladionica on ne odstupa mnogo od konkurencije, osim što nema opcije za live-chat sa operaterom. Međutim, korisnička podrška je okarakterisana kao veoma efikasna s obzirom da na poslati e-mail igrač čeka manje od 3 minute, pogotovo kada se radi o nedoumicama oko registracije ili uplate i ipslate sredstava. Top Bet kladionica nudi sledeće načine za kontakt podrške:

Osim toga, moguće je zapratiti ovog kladioničara na popularnim društvenim mrežama kao što su LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter pa čak i YouTube, gde igrače čeka ljubazan pristup i efikasan odgovor na sva pitanja. 

Opšti Utisak i Zaključak

Uprkos skromnoj tradiciji Top Bet sportska kladionica svima jasno daje do znanja da njihove igrače očekuje svetla budućnost. Uprkos tome što je relativno nov operater na tržištu, ova kladionica nudi veoma dobru pokrivenost, jake kvote i visoku funkcionalnost svoje platforme, što će svakako privući brojne ljubitelje sportskog klađenja. Kada tome dodamo brojne promocije i bonuse koje igrači mogu ostvariti

Iako se radi o veoma mladoj online kladionici već na prvi pogled možemo zaključiti da imaju šta ponuditi svojim igračima. Veoma dobra pokrivenost, solidna ponuda i odlične kvote su nešto što će privući sakog zaljubljenika u sportsko klađenje. Topbet svojim igračima nudi brojne bonuse i promocije uz koje možete dodadtno zaraditi i dobro se zabaviti igrajući kod njih.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li TopBet nudi bonuse dobrodošlice svojim korisnicima?

Da, ova kladionica nudi sjajne bonuse i razne vrste promocija dostupne su igračima, počevši od sportskog klađenja do kazino igara.

Da li je moguć povrat novca?

Jeste, kod Top Bet kladionica moguće je ostvariti povrat novca odnosno cashback od 15% na gubitne tikete, za šta postoje uslovi detaljno opisani u sekciji promocije na sajtu.

Da li u ponudi ima klađenje na sportove poput borilačkih sportova?

Za razliku od dobrog dela konkurencije TopBet kladionica nudi klađenje na MMA i to uz mogućnost pogađanja broja rundi mimo klasičnih “1 x 2” tipova. Osim toga moći će se kladiti na mečeve raznih borilačkih promocija poput UFC, KSW i PFL.

Da li se može ostvariti bonus od preko 500%?

Kod ovog kladioničara moguće je ostvariti i do neverovatnih 600% bonusa po osnovu broja odigranih parova. Na primer na 50 parova sa minimalnom kvotom od 1.25 igrač može doseći neverovatnih 600% bonusa.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.

Top Bet Sportska Kladionica Details

Minimalni iznos depozita
Valute
Mobilna aplikacija

Osvoji i do 600% bonusa
na 50 odigranih parova!
Uživajte u sjajnim kvotama i opštirnoj ponudi sa minimalnom kvotom od 1.25 po paru

4.0
Licenciranje i sigurnost
5.0
Tržišta i kvote
5.0
Bonusi i promocije
5.0
Korisnička podrška
4.8 Ukupna ocena
Top Bet Sportska Kladionica
4.8/5