🕒 Poslednje ažuriranje: 25.02.2024

Admiral Bet Aplikacija za iOS i Android

Admiral Bet Registracija Admiral Bet Recenzija Admiral Bet promo kod

AdmiralBet mobile u odnosu na AdmiralBet aplikaciju

Ono što donosi AdmiralBet aplikacija sigurno je visoka funkcionalnost platforme koja uživa podršku i Android i iOS sistema. Svojim igračima Admiral Bet kladionica će putem jedne takve aplikacije omogućiti postavlanje oplada unutar veoma širokog spektra tipova i igara u ponudi, bez obzira gde se u kojem trenutku nalazili.

admiral bet apk

Svi oni koji su ranije posetili naš sajt mogli su zaključiti da nije u pitanju samo jedan način klađenja kada se radi o mobilnom klađenju. Međutim, aplikacija nije isto što i mobilna verzija sajta uprkos svim sličnostima. Zapravo, AdmiralBet mobile verzija se u nijansama razlikuje od aplikacije. Podsećamo da se jednako moguće kladiti putem mobilne verzije sajta, koja je u potpunosti prilagodljiva različitim proporcijama ekrana igrača. Učitavanje Admiral Bet liste je krajnje jednostavno te će iskustvo igrača biti identično kao prilikom igranja na desktop verziji. Vizuelno gledano – tu nema značajnih razlika. U samom vrhu locirane su opcije za osnovne stvari kao što su Admiral Bet mobile prijava i registracija, koje prate reklamni baneri koji informišu igrače o najnovijim dešavanjima i primamljivim promocijama. Na mobilnoj verziji nalazi se i padajući meni koji omogućava lakše snalaženje i navigaciju po samom sajtu, dok je centralni dio interfejsa rezervisan za aktuelnu ponudu sportova i mečeva na koje se igrač može kladiti. Ukoliko igrač odabere neki od mečeva, otvara se opštiran izbor marketa odnosno tipova na koje se opklade mogu postavljati. Nakon odabira tipa i igre, u donjem delu ekrana otvoriće se kladionički listić ili “bet-slip” koji sadrži odabrane parove i tipove. 

admiral bet mobile screenshot

Admiral Bet Android aplikacija

Admiral Bet aplikacija download je dostupan putem službene stranice. Visoka funkcionalnost AdmiralBet Android aplikacija sa podrškom i za one uređaje koji nemaju Google Service podršku obradovala je mnoge ljubitelje sportskog klađenja i korisnike sve većeg broja Huawei uređaja. AdmiralBet apk datoteka može se preuzeti direktno sa veb stranice, a AdmiralBet download upadljivo je smešten na desnoj strani u samog vrha stranice. Na taj način i uz jednostavnu instalaciju Admiral Bet Android aplikacija dostupna je i svim korisnicima Android uređaja, bez dodatnih frustracija i koraka poput odlaska na Google Play Store. Centralni dio je naravno rezervisan za bogatu ponudu, dok sa lijeve strane se nalazi i meni putem kojeg možete lako pristupuiti raznim segmentima kao što su uslovi korištenja, pomoć, podešavanja, tehničkoj podršci, turnirima te i onom na šta smo navikli: sportsko klađenje i klađenje uživo.

admiral bet aplikacija

Ono što karakteriše Admiral Bet aplikaciju jest brzina, preglednost, i atraktivan dizajn. U gornjem delu interfejsa nalazi se pokretni baner sačinjen od velikog broja promocija i načina za osvajanje dodatnog bonusa i “freebet-a” koji je svojstven ovom kladioničaru. Klizni način kretanja sadržaja na baneru dodatno fascinira igrače i odaje utisak profesionalizma kladioničara. Sa druge strane na dnu Admiral Bet android aplikacije nalazi se traka koja se sastoji od pet elemenata, sa ciljem da olakša navigaciju korisnika na samoj aplikaciji, te za one koji nisu ljubitelji menija na traci su opcije poput početne stranice, uživo klađenja, regularnog klađenja, virtuala i slot igara.

Admiral Bet iOS aplikacija

Opšte je poznato da za razliku od Google Play prodavnice koje dopuštaju prisutvo aplikacija koje za cilj imaju izvršenje aktivnosti kao što su kocka i klađenje. Stoga Admiral Bet aplikacija iOS dostupna je na službenom Apple store-u. Funkcioniše jednako dobro, brzo i efikasno kao i na Android uređajima, što nije ništa novo u odnosu na funkcionalnost same platforme. Inače iOS uređaji su poznati po svojoj brzini i sistemu bezbednosti, što samo dodatno doprinosi pozitivnoj oceni AdmiralBet iOS aplikacije. 

admiral bet aplikacija Android

Zanimljive Karakteristike i Funkcije Admiral Android i iOS Aplikacije

Nakon uspešno obavljene instalacije, bilo da je putem Admiral Bet download-a apk fajla ili putem Apple prodavnice za iOS uređaje, AdmiralBet aplikacija dostupna je na engleskom ali i jezicima regije kao što su:

  •  Srpski
  • Hrvatski
  • Bosanski

Takođe, zanimljivo je da početna stranica AdmiralBet aplikacije, osim pomenutih segmenata kao što su klizajući baner sa promo ponudom, centralnog dela rezervisanog za kladioničarsku ponudu,  AdmiralBet aplikacija će vas dočekati i sa vestima iz sveta sporta. Ovakva zanimljivost sigurno će obradovati one igrače, postojeće i potencijalne, koji žele biti što informisaniji prilikom klađenja iz aspekata kao što su koji trener je preuzeo klub, važan transfer igrača, i slično. 

Zaključak

Admiral Bet mobilna aplikacija sigurno predstavlja jednu od najatraktivnijih ali i najefikasnijih i najpreglednijih na tržištu. Karakteriše je brzina, preglednost i veoma pojednostavljena navigacija. Bez obzira na platformu koji igrač koristi na svom mobilnom uređaju, od Android do uređaja koji funkcionišu na iOS platformi, ovaj kladioničar se potrudio da izradi veoma profesionalnu, atraktivnu i krajnje funkcionalnu aplikaciju, u čemu je sudeći po svemu uspeo. 

Bilo da je igrač ljubitelj sportskog klađenja, klađenja uživo, virtuala ili slot zabave ili pak najsvežijih novosti iz sveta sporta – AdmiralBet aplikacija će brzo i lako postati vaš najbolji prijatelj.

Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Gde mogu da skinem aplikaciju za Admiral Bet kladionicu?

AdmiralBet mobilnu aplikaciju možete skinuti direktno sa veb stranice ovog kladioničara, u samom vrhu na početnoj stranici.

Koristim Huawei mobitel koji ne podržava Google servise kao što je Google prodavnica, mogu li i kako da skinem?

AdmiralBet aplikacija dostupna je na veb stranici u vidu “APK” datoteke, koju možete jednostavno skinuti jednim klikom. Unutar svojih podešavanja omogućite instalaciju datoteke, o čemu imate i jasno i koncizno opisane korake na samoj veb stranici.

Zašto aplikacije nema na Google prodavnici?

Za razliku od Apple-ove prodavnice, Google praktikuje da na svojim platformama i bazama ne dopušta prisustvo aplikacija koji promovišu ili dozvoljavaju aktivnosti poput klađenja i kocke.

Da li putem aplikaciju mogu koristiti na bosanskom ili hrvatskom jeziku?

Admiral Bet jezička podrška je dostupna na samoj aplikaciji, pružajući korisnicima priliku da odaberu jedan od ponuđenih jezika: bosanski, srpski, hrvatski i engleski.

Mogu li ostvariti bonus preuzimanjem Admiral Bet aplikacije?

Admiral Bet je prepoznatljiv po bonusima i raznovrsnim promocijama, te je u određenim intervalima moguće ostvariti bonus prilikom preuzimanja aplikacije i verifikacije naloga.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.