SoccerBet Sportska Kladionica
4.3

SoccerBet Sportska Kladionica

Osvojite vredne nagrade na turniru i uživajte u promocijama!

Povremene promocije i bogate nagrade. Registracija kod ovog kladioničara znači mogućnost učešća na turnirima u kojima se mogu osvojiti vredne nagrade

Online Kladionice » SoccerBet Sportska Kladionica

Kao što se moglo pretpostaviti, SoccerBet Srbija nosi naziv najpopularnijeg sporta sa ovih prostora. Kroz svoje postojanje na ovim prostorima SoccerBet kladionica svojom ponudom nastoji osigurati svoje postojanje na tržištu pored nekoliko nadaleko poznatih kladioničkih velikana koji dominiraju tržištem. Opcije poput Soccer Bet cashback i mogućnost ostvarivanja zarade uz jedan promašeni par na listiću su ocenjene pozitivno, te čine SoccerBet sport atraktivnim za prosečne igrače i početnike. Premda SoccerBet kladionica kvote nisu nešto čime se ovaj kladioničar može pohvaliti, neophodno je još dosta poraditi na stvarima koje bi SoccerBet sport primakle samom vrhu ove grane delatnosti. U nastavku saznajte koje su to prednosti i zanimljivosti koje donosi SoccerBet sportska kladionica i čime zapravo pleni poverenje igrača.

🕒 Poslednje ažuriranje: 07.03.2024

SoccerBet promo kod

SoccerBet Koeficienti 

Uprkos tome SoccerBet sportska kladionica svojom originalnom ponudom i igrama dostupnim za korisnike nastoji parirati suparnicima, a svojim igračima ponuditi nešto autentično kada se radi o klađenju na fudbal. Dugoročne opklade uz različite turnire i promocije koje se održavaju povremeno sigurno doprinose reputaciji koju SoccerBet online uživa.

SoccerBet sportska kladionica

S tim u vezi, možemo se složiti da Soccer Bet ponuda ima prostora za unapređenje. Međutim, ono što je u ponudi svakako zaslužuje ekspertsku recenziju kako bi potencijalni igrači stekli što bolju sliku i utisak o kladioničaru prilikom razmatranja opcije otvaranja računa.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da SoccerBet Srbija ne spada među lidere na tržištu, očekivano je da SoccerBet kvote nisu najizdašnije pa čak ni u segmentu igara koje su igračima najomiljenije. Redak je slučaj da SoccerBet lista sadrži najveće kvote na favorita u odnosu na druge kladionice, posebno na manje kvote odnosno one do 1.50. Međutim, to se menja ukoliko igrači preferiraju kvote veće od 2.00. Ljubitelji klađenja u Srbiji posebnu pažnju obraćaju na igre poput “oba tima daju gol” ili “Super pobeda”, a Soccer Bet ponuda vas upravo tu može pozitivno iznenaditi. Ipak, jasno je da veće i rasprostranjenije kladionice prednjače i danas, što ovom kladioničaru otvara prostor za napredak.

U svakom slučaju, važno je uzeti u obzir napore koje SoccerBet ulaže u sopstveni razvoj i proširenje, te je itekako razlog što velikani u ovoj igri ne miruju i konstantno rade na svojoj ponudi i njenom proširenju.

SoccerBet Srbija kladionica

Funckionalnost Kladioničara

Kada govorimo o funkcionalnosti SoccerBet online na prvi pogled ističe se atraktivna paleta boja i baner popunjen svim onim što za cilj ima da privuče igrače. Bilo da vas zanima sportsko klađenje, gambling, virtuali ili igre uživo, SoccerBet pocetna stranica će vam to prikazati na prilično primamljiv način. Sve što treba je jedan klik da biste stigli do željene ponude, a veb stranica je veoma funkcionalna u smislu brzog učitavanja i preglednosti, pogotovo ako govorimo o desktop verziji. Standardno sa leve strane očekuje vas meni sa ponudom sportova na koje se moguće kladiti. Osim fudbala, od popularnih sportova u ponudi su tenis, hokej, rukomet i odbojka, ali korisnici SoccerBet sportske kladionice mogu se kladiti i na sportove čija popularnost raste iz dana u dan kao što su MMA, američki fudbal, te manje zastupljeni sportovi na našim prostorima kao što su snuker i stoni tenis.

Mobilna Verzija

Po uzoru na konkurenciju, sajt je prilagođen mobilnim uređajima i ne razlikuje se od onoga što je dostupno na desktop verziji. Čak štaviše, prva poseta SoccerBet online ponudiće mobilnu aplikaciju uz detaljno uputstvo o instalaciji kako bi igrači imali što bolji ugođaj jer funkcioniše brže nego sama veb stranica. U svakom slučaju SoccerBet liste biće brzo i kvalitetno učitane na bilo kojim proporcijama displeja uređaja koji igrač koristi. Za vreme testiranja ovog domaćina i pisanja recenzije, sam sajt uključujući i mobilnu verziju je vidno uznapredovao. U slučaju slabije internet konekcije korisnici mogu iskusiti sporije učitavanje zbog velikog broja elemenata na početnoj stranici.

Prednosti i Nedostaci

Sama SoccerBet početna stranica otkriće puno toga veštim i iskusnim igračima. Iako se ovaj kladioničar ne nalazi u samom vrhu kladioničkog sveta u Srbiji, postoje aspekti kroz koje će Soccer Bet Srbija privući pažnju igrača raznog staleža. Počevši od samog layout-a na veb stranici, brzine učitavanja i funkcionalnosti do atraktivnih turnira i promocija koje igračima garantuju bogate nagrade ovaj kladioničar sigurno ima šta za ponuditi. Ekvivalentno tome, nepostojanje streaming-a uživo uz prilično skroman set metoda za uplatu i isplatu sredstava spadaju među najučestalije zamerke igrača koje otežavaju ovom kladioničaru proces probijanja na tržištu.

Uprkos solidnom prostoru za napredak i usavršavanje kako ne bi bili daleko iza konkurencije SoccerBet pruža i određene pogodnosti koje mogu biti interesantne igračima, dok sve napredniji sistemi modernog klađenja na neki način vrše pritisak na manje konkurentne kuće kao što je SoccerBet sport.

Prednosti
 • Povremeni turniri sa bogatim nagradama
 • Jednostavna, a moderna i usklađena veb stranica
 • Napredno „oba tima daju gol“ klađenje
 • Brza i funkcionalna mobilna aplikacija za Android i iOS platforme
 • Bonus i poklon paketi za lojalnost
Nedostaci
 • Nema bonusa dobrodošlice za kazino igre
 • Skromne metode za uplatu i isplatu
 • Nema streaming-a uživo
 • Nedostatak live-chat podrške
 • Spora korisnička podrška (nekad i bez odgovora)
SoccerBet cashback

Tipovi igara, vrste sportova

SoccerBet lista nastoji održati autentičnost i originalnost u svojoj ponudi kako bi se igrači ipak odlučili svoje poverenje dati ovom kladioničaru. S obzirom na raniji period mora se priznati da je SoccerBet ponuda uznapredovala, iako nedovoljno da bi preuzela primat i u potpunosti parirala konkurenciji. Svakako da na poznate evropske lige kao što su “lige petice” SoccerBet liste vikendom nude do nekoliko stotina igara koje imaju potencijal da zadovolje veliki broj kladioničkih ukusa.

Posebno se ističu kombinacije koje se tiču igre “oba tima daju gol”, gde igrač može uživati u kvotama jednakim ili čak za nijansu većim od evropskih kladionica. Kada govorimo o broju sportova dostupnih za klađenje, igrači bi sigurno znali da cene proširenje i uključivanje manje poznatih, a igračima poželjnih sportova. Kako bi unapredio promociju ovaj domaćin omogućio je SoccerBet cashback i povrat novca kako bi se igrači opredelili za registraciju koja zahteva najosnovnije podatke korisnika. Što se bonusa tiče, osim SoccerBet povrat novca opcije igrači mogu uživati i bonus od 100 puta uvećan iznos uplate koji u slučaju jednog promašenog para mogu ostvariti.

Opcije Plaćanja

Kada se radi o načinima uplate i isplate SoccetBet sportska kladionica nudi relativno skromne opcije. Što se tiče platnih kartica, moguće je koristiti Visa, Mastercard i Maestro. Osim toga, moguće je vršiti bankovni transfer ili uplate odnosno isplate vršiti lično u nekoj od poslovnica širom Srbije. Naime sve veći broj igrača se svakodnevno pridružuje internet klađenju upotrebom raznih vidova transfera novca i elektronskih novčanika kao što su Neteller i Skrill. Međutim, SoccerBet online klađenje korisnicima ne pruža toliko moderne načine uplate i isplate sredstava. Po uplati sredstava na dostupne načine, ona su gotovo odmah vidljiva na nalogu korisnika bez ikakve ili sa vrlo niskom provizijom.

Poverenje i bezbednost

Što se tiče bezbednosti, SoccerBet sportska kladionica poseduje neophodne licence od nadležnog organa Srbije za priređivanje igara na sreću i online klađenja. Ono što uliva poverenje jeste opredelenje kladioničara ka odgovornom klađenju i primena određenog seta mera koja bi sprečila maloletna lica da uživaju u klađenju i igrama na sreću. Stoga, SoccerBet Srbija zadržava pravo da zatraži lični dokument bilo kog korisnika za kojeg se sumnja da nema 18 godina. Na sajtu stranice mogu se naći i podaci o kompaniji kao što je poreski broj, što ipak Soccer Bet kladionicu čini legitimnom.

Služba podrške i Korisnički Servis

Ukoliko korisnici imaju dodatna pitanja ili nedoumice, SoccerBet sportska kladionica pruža skroman kosisnički servis. On se ogleda u kontaktiranju operatera putem e-pošte, pošte ili telefonskih brojeva. Nažalost, live-chat podrška nije omogućena, mada su prisutni na nekim od popularnih društvenih mreža. Korisnički servis u vidu kontaktiranja putem e-pošte nije za neku posebnu pohvalu imajući u vidu vremenski interval čekanja na legitiman odgovor nakon automatske poruke koja afirmiše prijem upita. Tokom pisanja recenzije nismo dobili odgovor na postavljeno pitanje vezano za mobilne aplikacije.

SoccerBet kladionica

SoccerBet Aplikacija Android

Kada govorimo o mobilnom klađenju u kontekstu rastućih trendova među ljubiteljima sportskog klađenja neminovno je pomenuti opredelenje određenih kladioničara da razvijaju sopstvene mobilne aplikacije. Soccerbet aplikacija Android na tržištu je prisutna neposredno od osnivanja kompanije, međutim njena funkcionalnost bila je na relativno niskom nivou.

Tek sredinom 2023. godine ovaj kladioničar odlučio se za iskorak na tom polju te je došlo do određenog napretka u odnosu na staru verziju ali i SoccerBet mobile. Danas SoccerBet aplikacija ipak ima nešto novo da ponudi za sve one ljubitelje sportskog klađenja koji ovom kladioničaru ukažu poverenje. Zbog aktuelnih politika Google platforme danas veliki broj igrača zna da platforme poput SoccerBet aplikacija Android neće naći svoje mesto unutar Google Play prodavnice. Iz tog razloga, sve one koje zanima SoccerBet download moraće da posete zvaničnu veb stranicu ovog kladioničara. SoccerBet aplikacija download dostupan je putem SoccerBet apk fajla koji se preuzima direktno sa stranice. Kada smo već kod stranice, bitno je napomenuti da se radi o responzivnoj platformi što dovodi do prilagođavanja veličine i prikaza sadržaja proporcijama ekrana koji igrač koristi. U tom smislu i u smislu vizuelnog ugođaja nema značajnih razlika, pa je tako opcija za prijavu odnosno registraciju na aplikaciji locirana isto kao i SoccerBet mobile prijava, a to je gornji desni ugao interfejsa.

Sa leve strane, SoccerBet aplikacija sadrži meni putem kojeg je korisniku olakšana navigacija po platformi te su tu smeštene opcije poput sportskog klađenja, klađenja uživo, gambling igara i igara brojeva. Ne treba izostaviti da dostupne i aktuelne promocije se takođe nalaze unutar menija. Iste opcije poslagane su i u centralnom delu ekranam ispod kliznog banera koji informiše igrače i posetioce o aktuelnim promocijama, bonusima i cashback opcijama.

U odnosu na SoccerBet mobile,  aplikacija ne sadrži traku na dnu ekrana za dodatnu navigaciju koja se tiče gore pobrojanih opcija. Međutim što se tiče napredaka i unapređenja aplikacije od njenog izvornog postanka može se reći da je nivo funkcionalnosti povećan, mada je aplikacija i dalje pomalo nestabilna i zahteva brz internet. Zbog “teških” elemenata u smislu megabajta koji su čak organizovano posloženi na početnoj stranici aplikacije oni igrači koji ne uživaju brz internet ili dobar internet signal biće izloženi frustracijama zbog sporog učitavanja sadržaja. To može biti slučaj i prilikom kazino igara i gambling-a, ali ne i sportskog klađenja.

SoccerBet aplikacija

Soccer Bet Aplikacija iOS

SoccerBet je od starta delovao kao veoma dobra zamisao, ali i nedovršen proizvod zbog prvobitnog nedostatka SoccerBet aplikacija iOS. Međutim, to se sada promenilo i mobilnu aplikaciju kompatibilnu sa Apple-ovim uređajima danas uredno možete pronaći na Apple prodavnici. Iako je u prošlosti bilo špekulacija o tome da li će i kada biti razvijena, SoccerBet aplikacija iOS danas je dostupna i u smislu funkcionalnosti ne odstupa od one koju smo testirali na Android uređajima ili mobilnoj verziji. Na ovaj način domaćin je pokrio jedan od rastućih trendova, a to je porast u broju Apple-ovih uređaja među korisnicima i ljubiteljima sportskog klađenja. 

SoccerBet mobile prijava

Zanimljive funkcije

Kao što smo naveli, sredinom prošle godine Soccerbet aplikacija doživela je izvesne promene sa ciljem prilagođanja preferancama igrača i njihovim potrebama. Jedna zanimljivost koju smo primetili kod ovog kladioničara je “loyalty club” opcija, istaknuta u gornjem desnom uglu odmah uz opcije kao što su Soccerbet mobile prijava i registracija. Loyalty club je jedan od inovativnih vidova promocije i funkcioniše pod parolom “Mi Vas cenimo”. Radi se o vidu promocije kroz koji se nagrađuje lojalnost ovom kladioničaru u vidu poklona koji se dele utorkom. I ne, ne radi se o takmičenju već se od igrača traži da igra svoje omiljene igre, a poklone će zateći na nalogu jednom sedmično.

Međutim, ovaj domaćin obratio je pažnju na one kladioce koji vole biti što informisaniji i redovno osvežiti svoje znanje aktuelnostima iz sportskog sveta. S tim u vezi, na samom dnu stranice možete pronaći veb stranicu koja se tiče sportskih novosti pod nazivom Soccer Sport, a vezana je za SoccerBet. Upotreba žargona unutar naslova promo prilika na neki način se čini dostupnija i pristupačnija igračima.

Zašto se Treba Registrovati?

Tržište sportskih kladionica okarakterisano je kao krajnje dinamično, u kojem trendovi na dnevnom, sedmičnom i mesečnom nivou diktiraju tempo i način rada mnogih kladioničara. Iz tog razloga odgovorni kladioničari se koriste raznim načinima kako bi privukli klijente, a to su uglavnom razni vidovi promocija i bonusa koji se dodeljuju igračima po registraciji ili tokom igre. Zbog toga nastojimo da analiziramo sve prednosti i pogodnosti koje igrači mogu uživati kod kladioničara kako bi isti taj igrač imao ispred sebe sve relevantne informacije i razloge zašto se registrovati. Osim što SoccerBet registracija ne odstupa od procesa registracije konkurencije i od korisnika traži najosnovnije podatke, SoccerBet nalog sigurno će biti osveženje novim igračima koji cene redovne poklone i nagrade za svoju lojalnost kladioničaru. Kao SoccerBet korisnik igrač će imati priliku da bude nagrađen za svoju lojalnost bez posebnih uslova koje mora ispuniti, kao na primer takmičiti se. 

Kako se registrovati – korak po korak

Da bi SoccerBet bio aktivan, neophodno je obezbediti unos najosnovnijih podataka o korisniku. Podaci se odnose na lične podatke o igraču uključujući i podatke koji potvrđuju da se ne radi o maloletnom licu, te odabir korisničkog imena i lozinke. SoccerBet registracija smatra se jednostavnom i rutinskom procedurom koja se sastoji od svega nekoliko koraka.

 • Prvi korak – posetiti zvaničnu veb stranicu kladioničara i pokrenuti proces registracije, ili preuzeti aplikaciju za Android sistem to jest SoccerBet apk datoteku, odnosno posetiti Apple prodavnicu i preuzeti instalacioni fajl za iOS sisteme.
 • Drugi korak – odabrati opciju “Registruj se” koja se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana
 • Treći korak – po odabiru opcije za registraciju ispred korisnika će se prikazati formular koji sadrži polja za unos osnovnih informacija kao što su ime, prezime, e-mail adresa, korisničko ime, lozinka, broj mobilnog telefona operatera u Srbiji, i promo kod ukoliko ga korisnik poseduje.
 • Četvrti korak – štiklirati tri polja koja se tiču zaštite privatnosti, prihvatanja promotivnih ponuda i naravno da igrač ima 18 ili više godina.
 • Peti korak – odabrati opciju “Registruj se”.
 • Šesti korak – otvoriti svoju e-poštu i aktivirati svoj nalog putem linka za aktivaciju koji je pristigao elektronski.
 • Sedmi korak – ulogovati se pomoću unesenih podataka i ući u sekciju Soccerbet moj nalog kako bi se pristupilo verifikaciji naloga.

SoccerBet prijava je jednostavna kao što je i navedeno u sedmom koraku procesa, gde korisnik svom nalogu pristupljuje unoseći odabrano korisničko ime i lozinku.

Autorizacija – Korak po Korak

Nakon uspešne registracije igrač može koristiti opciju SoccerBet prijava naloga, kojem može pristupiti sekciji SoccerBet moj nalog i odatle nastaviti proces autorizacije i verifikacije naloga. SoccerBet validacija naloga je okarakterisana kao jednostavna i sastoji se od svega par koraka, i to:

 • Odabir vrste verifikacije
 • Fotografisanje ličnog dokumenta
 • Unos podataka o prebivalištu sa dokumenta
 • Fotografisanje “selfie-ja”
 • Validacija bankovnog računa

Jedan od preduslova za autorizaciju naloga je Soccerbet kladionica prijavljivanje. Nakon što je uspešno izvršena SoccerBet prijava naloga, neophodno je da igrač klikne na “moj profil” , a potom na opciju “potvrda identiteta”. Naime kako bi Soccerbet validacija naloga bila što jednostavnija, pred igrača se stavljaju dve opcije:

 1. Brza verifikacija
 2. Standardna verifikacija

Prilikom validacije preporučuje se opcija “brza verifikacija” prilikom koje igrač koristi lični dokument kako bi se što pre validirao novoregistrovani nalog. Po odabiru opcije, igrač treba da odabere opciju “nastavi” nakon čega opet ima dve opcije vezane za lični dokument koji može biti lična karta ili pasoš. Potom igrač pristupa standardnom procesu fotografisanja dokumenta, na primer lične karte sa obe strane, putem svog mobilnog uređaja. Nakon obrade podataka sa fotografija, korisnik će biti pitan da unese podatke sa dokumenta, a koji se tiču adrese prebivališta. Pred-finalni korak je fotografisanje selfie fotografije, nakon čega sledi opcionalan korak popunjavanja podataka o bankovnom računu za sve one korisnike koji preferiraju da uplate na nalog i isplate sa naloga vrše tim putem. Time je proces validacije odnosno potvrde identiteta završen, osoba postala SoccerBet korisnik, a SoccerBet online nalog u potpunosti spreman za upotrebu.

Bonusi i promocije

Kako bi osigurala izgradnju svog brenda, povećala kredibilitet i postala atraktivnija igračima SoccerBet kladionica se fokusirala na proveren način privlačenja klijenata u modernom vremenu – a to su bonusi i promocije. Za prosečnog kladioca, SoccerBet promocije su i više nego dovoljne, a sudeći po svemu čini se da će zadovoljiti i najzahtevnije igrače.

SoccerBet registracija

Opšti Utisak

Iako SoccerBet kladionica možda trenutno nije u samom vrhu na tržištu i u očima ljubitelja sportskog klađenja jedno je sigurno – na putu je da to bude. Nedostaci poput dugotrajnog nepostojanja SoccerBet aplikacija iOS su otklonjeni, dok spora korisnička podrška ostaje. Međutim, takvi nedostaci mogu biti kompenzovani drugim vidom podrške kao što su video uputstva za validaciju naloga. Ono što privlači najviše pažnje jeste širok spektar bonusa i promocija koje ovaj kladioničar nudi. Činjenica da je platforma kladioničara u svim segmentima vidno uznapredovala za relativno kratak period jasan je znak opredeljenosti kladioničara da se što bolje pozicionira na tržištu. Prema tome opcije kao što su SoccerBet Cashback i bonus od 100x vrednosti uplate na promašeni par mogu uticati na opredelenje birača. Svakako da legitimnost i zaštita podataka korisnika, uz promociju odgovornog klađenja idu u prilog rejtingu SoccerBet online klađenja.

Prednosti poput povremenih promocija kroz koje korisnici mogu osvojiti vredne nagrade i program nagrađivanja lojalnosti igrača primamljive su igračima. Sa druge strane, nekolicina nedostataka u vidu skromnih metoda upravljanja novcem, manjkom live-chat podrške i streaming-a uživo ostavljaju dosta prostora za unapređenje u budućnosti. Vremenom proširena Soccer Bet ponuda ipak ostavlja pozitivan utisak na neke od igrača, iako će trend rasta internet klađenja predstavljati izazov. Ukoliko se radi o prosečnim igračima, ili čak početnicima SoccerBet Srbija biće sasvim adekvatan izbor. Svakako da je u smislu bonusa i promocija SoccerBet pravo osveženje na tržištu, što će sigurno doprineti daljem razvoju i proširenju na ostale zemlje u regiji Balkana.

Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Da li SoccerBet Srbija priređuje bonus dobrodošlice?

Nažalost, SoccerBet ne praktikuje bonus dobrodošlice bez depozita sredstava.

Da li je registracija moguća na veb stranici?

Da, na sajtu koji je vizuelno ugodan i krajnje pregledan korisnicima moguće je u par klikova pokrenuti proces registracije za koji su potrebni najosnovniji podaci korisnika.

Da li se može izvršiti povrat novca?

SoccerBet nudi atraktivan cashback kao način povrata novca. Naime radi se o bonusu na jedan promašen par na listiću gde igrač može ostvariti do 100 puta uvećan iznos uplate na pogođenu kvotu preko 988.

Da li postoji mobilna aplikacija SoccerBet?

Da, SoccerBet kladionica je razvila svoju mobilnu aplikaciju i danas uživa poverenje mnogih korisnika kako Android tako i iOS uređaja.

Da li SoccerBet nudi bonus bez depozita?

SoccerBet kladionica razvila je veoma inovativan način promocija i dodele bonusa igračima, te novoregistrovani korisnici pored bonusa dobrodošlice bez ikakvih uslova mogu uživati u poklonima kroz loyalty club program.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.

SoccerBet Sportska Kladionica Details

Minimalni iznos depozita
Valute
Mobilna aplikacija

Turnir “Azija i Afrika biće to fantastika” nudi fascinantnih
5000000 RSD
SoccerBet je igračima spremio širok spektar povremenih promocija i bogatim nagradnim fondom

5.0
Licenciranje i sigurnost
3.0
Tržišta i kvote
5.0
Bonusi i promocije
4.0
Korisnička podrška
4.3 Ukupna ocena
SoccerBet Sportska Kladionica
4.3/5