ZeroBet Sportska Kladionica
4.3

ZeroBet Sportska Kladionica

Osvoji bonus od 300% i maksimalnih 2 miliona dinara!
Zero Bet je profesionalna kladionica sa visokim kvotama i potpuno bezbednim načinom klađenja. Registrujte se još danas!
Online Kladionice » ZeroBet Sportska Kladionica

Zero Bet Srbija je jedna od kladionica koje možemo nazvati tradicionalnim, kako po kvotama i ponudi sportova, tako i po načinu klađenja. Iako ima opciju Zero Bet klađenja na sajtu, ono još uvek nije razvijeno, tako da je prednost u fizičkom klađenju u kladionici.

🕒 Poslednje ažuriranje: 25.02.2024

ZeroBet Registracija

Kako funkcioniše klađenje u Zero Bet-u?

Kladionica Zero Bet postoji već 10 godina i za to vreme uspeli su da otvore mnogo lokala širom zemlje i pridobiju veliki broj igrača na jednom mestu. ZeroBet sportska kladionica je prijatna i udobna za igrače, a njihovo osoblje važi za ljubazno i uslužno. Sa druge strane, moguće je da kreirate svoj tiket i na sajtu, gde Zero Bet online klađenje funkcioniše potpuno drugačije nego u drugim kladionicama. Zbog toga se morate dobro informisati pre nego što se odlučite da istražite kako ova kladionica funkcioniše.

ZeroBet Srbija

Zero Bet online funkcioniše drugačije jer ima sajt i mogućnost postavljanja opklade na drugačiji način nego druge kladionice. 

 1. Na sajtu možete odigrati tiket na Zero Bet kladionica kvote, ali tako što ćete sami staviti događaje na njega i prijaviti na sajtu kladionice. 
 1. Nakon što ste prijavili svoj tiket, dobijate jedinstvenu šifru sa kojom idete u kladionicu
 1. U kladionici uplaćujete tiket na šifru koju ste dobili na sajtu.

Iako ovo deluje kao malo komplikovana opcija, igrači se ne žale previše na ovaj „dupli posao“ prilikom prijave tiketa. Sama platforma, međutim, deluje potpuno isto kao i bilo koji drugi i to u rangu velikih kladionica, tako da nemamo razloga da sumnjamo u funkcionalnost i lakoću uplate. Igrači je opisuju kao jednostavnu, sa privlačnim fontovima i laku za korišćenje. Ono što moramo naglasiti je da na sajtu nećete naći bonuse i promocije na koje smo navikli na drugim sajtovima, što pomalo kvari utisak. Jedino što možete pronaći je sportsko klađenje i klađenje uživo, kao i provera odigranih tiketa. 

Pripremite se za povoljne kvote

Zero Bet kladionica kvote nudi u rangu prosečnih kladionica, tako da se u tom smislu nema mnogo toga zameriti iako nema opcije kao što je Zero Bet cashback. Iako bi mogle biti bolje, može se reći da su neke čak i veće od drugih, pa i najboljih kladioničara. Posebno se to odnosi na utakmice Srpske lige koje mogu biti veće nego što nude i najbolje kladionice kod nas.

Oni koji vole fudbal možda neće biti baš zadovoljni kada vide ZeroBet kvote, ali za druge sportove kao što su tenis, košarka ili bejzbol kvote su veoma povoljne. Mnogi se slažu da je Zero Bet među najboljim kladionicama kada je u pitanju vrhunski sport naročito fudbal. Za klađenje na najpopularnije fudbalske lige Zero Bet sportska kladionica uzima 5.5%, što je prosek kod nas. Razlike u kvotama kod manje popularnih sportova su vidljive, ali je vidljivo da kladionica diktira kvote kao lokalna kladionica, što može biti prednost. 

Kao što smo već napomenuli, ZeroBet kladionica nema nikakve bonuse dobrodošlice, ali ume da nagradi igrače koji naprave tiket sa velikim brojem parova i da plati dobar bonus za velike tikete. Kako se može videti na samom sajtu, možete ostvariti i do 300% bonusa na broj parova a maksimalni bonus je neverovatnih 2 miliona dinara. Jedino što se možemo nadati da u bliskoj budućnosti kladionica unapredi svoje poslovanje i poveća i ovu vrstu nagrada. 

ZeroBet kvote

Ne očekujte mobilnu verziju

Kako smo već naglasili, Zero Bet online klađenje ne funkcioniše baš na nekom visokom nivou, a to utiče i na razvijenost mobilne verzije sajta. Mobilna verzija je slična desktop verziji i to je jedini način da uđete na ovaj sajt preko mobilnog telefona, jer nemaju aplikaciju. Ipak, igrači se slažu da je korišćenje na ovaj način veoma precizno i jednostavno, a funkcije identične onima na sajtu. Imate mogućnost da se kladite, kladite uživo, kreirate tiket i proverite odigrane tikete. 

Imajte u vidu da ZeroBet kladionica nema druge igre osim sportskog klađenja, što znači da nećete naći virtuelne igre, kazine i slično. Prilično neobičan poslovni koncept, pogotovo u današnje vreme kada su igrači navikli da preko mobilnog telefona uplate tiket i odigraju bilo koju kombinaciju. Ovde ćete morati da opet odete fizički na uplatno mesto, što prilično komplikuje klađenje. Sa druge strane, kladioničar je procenio da na ovaj način ima mogućnost da uspostavi kontakt sa igračem i možda pruži i neke druge ponude. 

Prednosti i nedostaci

Sigurno je da već sada imate mnogo toga što biste zamerili ovoj kladionici, ali imajte u vidu da igrači hvale neke njene strane kao najbolje u Srbiji.

Prednosti
 • Pregledan i jednostavan sajt za korišćenje
 • Veliki izbor sportova za klađenje i liga u našem fudbalu
 • Zadovoljavajuće Zero Bet kvote 
Nedostaci
 • Fizička uplata tiketa i nedostatak drugih načina plaćanja
 • Nema bonusa i promocija
 • Niže kvote za naše lige i nedostatak Zero Bet cashback opcije
ZeroBet sport

Istražite listu sportova 

Kada se radi o sportovima, Zero Bet lista sportova je takođe malo drugačija nego kod drugih. Iako na sajtu postoji pretraživanje mečeva po državama, kada kliknete na određenu državu neće se izlistati sve utakmice. Sve utakmice, međutim, naći će se na jedinstvenoj listi koja je prilično nepregledna i možete je ograničiti na 15, 20 ili 50 događaja u nizu, što može biti malo konfuzno, pogotovo kada prvi put uđete na sajt. 

Kada zanemarimo ovu činjenicu, kao i to da je ZeroBet nešto manja kladionica, sam izbor sportova nije uopšte loš. Šta više, iskusni takmičari kažu da je ona i za nijansu bolja od najvećih kladioničara, posebno u domenu našeg fudbala. Pokrivene su Lige Petice ali i mnoge niže lige što nije čest slučaj u našim kladionicama. Dostupno je preko 20 različitih sportova i tu ih moramo pohvaliti.

Samih sportova koje nudi kladionica ima 12, sa nekima koji su popularni i onima koji spadaju u domen retkih i egzotičnih sportova za naše prilike. Neki od njih su:

 • fudbal
 • košarka
 • tenis
 • odbojka
 • hokej
 • rukomet
 • vaterpolo
 • bejzbol
 • američki fudbal

Igrači su primetili da kladionica ima u ponudi samo sportove popularne u tom trenutku, što znači da u vreme letnje pauze nećete naći ništa ZeroBet sport. Samih igara ima dosta, počev od 1×2, zatim prelaza, golova, tačnog rezultata, do kombinacija i ukupno golova. Sve ovo možete igrati samo za događaje koje imaju u ponudi i ne postoje igre koje viđamo na drugim portalima kao što su dupla šansa, hendikep i slično. 

ZeroBet online klađenje

Ograničena mogućnost plaćanja

S obzirom da nije moguće registrovati se na sajt Zero Bet online i nije tako jednostavno kao u drugim kladionicama. Kako biste uopšte mogli da uplatite tiket, morate ispratiti određene korake.

 1. Izaberite događaj na koji želite da se kladite
 2. Označite predviđanje i dodajte parova koliko želite
 3. Označite iznos za uplatu
 4. Kliknite na crveno dugme „Uplati“ i dobićete šifru tiketa
 5. Sa tom šifrom odete u Zero Bet kladionicu i uplatite tiket
 6. Kada dobijete dobitak možete ga isplatiti jedino u kladionici 

Kontakt sa osobljem je jednostavan ali ograničen

Što se tiče kontakta sa ovom kladionicom, jedino što možemo da vidimo je kartica „Kontakt“ koja se nalazi u gornjem levom uglu sajta. Ipak, podrška je jedna od najboljih u Srbiji ako je verovati igračima na forumima. Pored ovog najednostavnijeg metoda, možete kontaktirati i putem telefona ili mejla, a dostupni su i na čet opcijama društvenih mreža. U slučaju da se odlučite za korisničku podršku na sajtu, imajte u vidu da ćete imati mogućnost kontakta 24 sata.

Zaključak 

Mora se reći da mnogo toga ZeroBet online kladionica nema i mnogi mogu biti razočarani njenim nedostacima. Budući da nema sve ono na šta smo navikli, kao što su uplate i isplate, Zero Bet povrat novca, plaćanje karticama, ali ni bonuse i slične stvari, odmah se može naići na odbijanje velikog broja igrača da uopšte sarađuju sa njom. 

Sa druge strane, Zero Bet Srbija ima lokale širom zemlje, tako da nije teško uplatiti željeni tiket kada god to želite. Sigurno je da se kladionica veoma brzo prilagođava tržištu što je njihova velika prednost, pa možemo očekivati da se u skorije vreme unaprede i na tom planu. 

Često postavljana pitanja (FAQ

Sigurno je da imate mnogo pitanja u vezi sa Zero Bet online klađenjem, ali zapamtite da za većinu odgovora morate kontaktirati kladionicu.

Da li mogu uplatiti depozit nekim od sredstava plaćanja?

Na žalost, Zero Bet sportska kladionica nema mogućnost plaćanja nijednim sredstvom osim uživo plaćanja. Kladionica i nema mogućnost Zero Bet povrat novca, tako da nije potrebno povezivati karticu.

Kako mogu da uplatim tiket?

Jedini način da uplatite tiket u ZeroBet sport je da odete do lokala i uplatite tiket ali samo nakon što ste ga formirali na njihovom sajtu i za njega dobili šifru. Imate u vidu da je tiket validan tek kada ste ga uplatili uživo u kladionici.

Mogu li kontaktirati sa nekim iz kladionice?

Zero Bet ima više načina na koji kontaktira sa svojim korisnicima i igrači hvale njihovo osoblje kao veoma ljubazno i uslužno.

Da li se mogu kladiti na više sportova?

Naravno, Zero Bet lista sportova veoma je duga i možete izabrati i neke od sportova koji nisu mnogo poznati kod nas.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.

ZeroBet Sportska Kladionica Details

Metode uplate i isplate
Minimalni iznos depozita
Valute
Mobilna aplikacija
Maksimalni dobitak -
2 000 000 dinara
Bonus i do 300% na broj parova, veliki broj sportova i mogućnosti
4.0
Licenciranje i sigurnost
5.0
Tržišta i kvote
3.0
Bonusi i promocije
5.0
Korisnička podrška
4.3 Ukupna ocena
ZeroBet Sportska Kladionica
4.3/5