🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

MaxBet Aplikacija za iOS i Android

MaxBet Recenzija  Maxbet Registracija MaxBet promo kod

Mobilna verzija sajta vs. aplikacija – kako izabrati?

MaxBet aplikacija download

Za razliku od desktop verzije, MaxBet aplikacija ima nešto jednostavniji interfejs. Znajući da klađenje može biti otežano kada se odvija na manjim ekranima dizajneri ove stranice pojednostavili su interakciju. Zbog toga nećete videti uobičajenu izbegli pretrpanost ponudama na početnoj stranici, već su se zadržali na najvažnijim stvarima. Prva stvar koju ćete primetiti prilikom otvaranja stranice putem pametnog telefona su bonus ponude i različite vrste sportskog klađenja.

 • Sa leve strane bonus ponuda nalazi se sve što je potrebno za klađenje. 
 • U gornjem delu stranice je polje za prijavu i registraciju, a na donjem delu je meni, polja za klađenje, tiket, uživo i kazino. 
 • Kada kliknete na meni otvorićete padajuću listu sa ponudom promocija i opcijama depozita, opisom pravila igre i mnogim drugim bitnim stvarima.

S obzirom da PC strana ima mnogo više ponude, jer je i stranica veća, MaxBet apk zadržala se samo na nekim bitnim detaljima. Sa leve strane videćete dostupne sportove, na primer, a na desnoj svoj virtuelni tiket. Na MaxBet mobile postoji i opcija promene jezika, pa možete otvoriti stranicu i na engleskom, što će vam biti prikazano u obliku zastavice zemlje na čijem jeziku je verzija sajta. 

MaxBet apk

Kako koristiti mobilnu aplikaciju na Android?

Korisnici Android telefona mogu uživati u svim lepotama klađenja jer je operater pripremio softver koji dodatno poboljšava iskustvo klađenja na ovoj platformi u samo nekoliko koraka.

 1. MaxBet aplikacija download je vidljiva na sajtu kladionice i to na glavnoj strani. 
 2. Na svom telefonu morate dozvoliti da se MaxBet aplikacija Android preuzme izvan Google Play prodavnice 
 3. Sačekajte da se aplikacija preuzme. 
 4. Kada se i to završi, kliknite na dugme za instalaciju. 
 5. Prvo što morate uraditi je da se prijavite na aplikaciju.
 6. Uplatite depozit.

Odmah nakon toga imaćete pristup svemu što aplikacija nudi, od konačnog ishoda, dvostruke šanse, drugog poluvremena, pa do svih oblika klađenja. Takođe, u aplikaciji možete (i morate) dopuniti svoj nalog novcem, tako što ćete uplatiti depozit. I ovo je moguće uraditi kroz MaxBet aplikacija Android, tako da zaista možete se kladiti u pokretu, bez korišćenja računara.

MaxBet mobile screenshot

Mobilna aplikacija za iOS je nešto drugačija

Korisnici iPhone telefona neće moći da se klade preko aplikacije. Za razliku od Androida, MaxBet aplikacija iOS aplikacija nije dostupna na zvaničnom sajtu kladionice, pa ćete morati da koristite sajt kako bi se kladiti. I ovde je upotreba veoma jednostavna. Najpre morate napraviti nalog i registrovati se, što vam je omogućeno na samom sajtu na veoma jednostavan način. 

Iako ne postoji MaxBet mobile kada kreirate svoj nalog sajtu možete aktivirati ponudu MaxBet kladionice, koja je jedna od najboljih na tržištu i ta sredstva iskoristiti da poboljšate svoje šanse u sportskim opkladama. Takođe, možete birati sportove na koje želite da se kladite, a i vrste igara, poput pobednik, domaći golovi, konačni ishod, ukupan broj golova i slično. 

Iskoristite brojne bonuse i prednosti aplikacije

Treba imati u vidu da samo korišćenje aplikacije nije toliko zanimljivo samo po sebi, koliko su zanimljive ponude koje kao korisnici Android telefona dobijate registracijom u aplikaciji. Postoje tri vrste bonusa dobrodošlice – zlatni, srebrni i bronzani paket, kao i brojne druge sportske promocije kao što je Max Tip Bonus i druge.

Takođe, moguće je dopuniti svoj nalog raznim metodama depozita, uz pomoć raznih metoda plaćanja i na isti način i podići svoja sredstva. Na aplikaciji možete koristiti:

 • Platne kartice
 • Vaučere
 • Bankovne transfere

Operater se potrudio da vam na aplikaciji do detalja objasni način na koji koristite ovu aplikaciju, pa tako kada pritisnete jedno od dostupnih tržišta pojaviće se iskačući prozor gde će vam biti objašnjeno kakvu opkladu ste odabrali. Na taj način čak i neiskusni igrači mogu vrlo lako da uplate svoja sredstva i počnu da igraju.

MaxBet mobile prijava

Ukoliko nemate naviku da pratite novosti, MaxBet apk će vam i u tome pomoći notifikacijama. Sve ih možete proveriti tako što kliknete na ikonu zvona u gornjem uglu ekrana, a takođe provere možete izvršiti i u meniju na aplikaciji. Tu ćete naći stvari poput provera statusa tiketa (skeniranjem QR koda ili unosom PIN-a), a ako kliknete na ikonicu telefona možete odmah kontaktirati korisničku podršku. 

Zaključak

Jasno je da je MaxBet uradio mnogo u domenu klađenja a prelazak na mobilnu verziju samo je dodatna dopuna tog rada. Možemo reći da je na taj način omogućio poboljšano iskustvo korisnicima i olakšao sve radnje koje se tiču klađenja. Sama stranica radi besprekorno, optimizovana je za Android uređaje i potpuno je besplatna. Najbolje od svega je što MaxBet mobile prijava igračima daje mogućnost da biraju jedan od tri bonusa i razne druge poklone dobrodošlice. Zahvaljujući notifikacijama u svakom trenutku bićete obavešteni o promenama u vezi sa vašim tiketom i dobijati informacije koje vam trebaju istog trenutka kada se pojave. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Iako je korišćenje aplikacije u klađenju već postao standard za većinu kladionica, korisnici imaju neka pitanja koja se tiču bezbednosti i upotrebe ove aplikacije. 

Da li je MaxBet aplikacija dostupna za Android i iOS uređaje?

MaxBet download trenutno je dostupan samo za Android uređaje, dok korisnici iPhone-a moraju koristiti sajt. Ipak, sajt je pregledan i ima sve potrebne informacije na jednom mestu.

Kako da se registrujem na aplikaciji?

MaxBet mobile prijava veoma je jednostavna i nakon što kliknete na nju na sajtu sve će vam se dalje jasno pokazati tako da i početnici mogu lako da je koriste.

Da li je korišćenje aplikacije bezbedno?

Naravno, operater je uradio sve što je potrebno da učini klađenje preko aplikacije jednostavnim, dok je MaxBet download bezbedan i ne oštećuje sistem telefona.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.