🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Volcano registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Volcano Recenzija Volcano Aplikacija Volcano promo kod

Zašto se Treba Registrovati?

Svaki kladioničar sa sobom donosi određene sebi svojstvene karakteristike i pogodnosti sa ciljem privlačenja novih igrača. U tom pogledu svaki Volcano korisnik s pravom može istaći aspekte kao što su funckionalnost platforme, bogata ponuda i fleksibilne opcije plaćanja. Svi oni koji se odluče na Volcano nalog treba da budu svesni prednosti koje ovaj kladioničar pruža svojim korisnicima. Osim što će uživati u brzini učitavanja sadržaja i jednostavne navigacije na stranici, sve one koji poverenje daju ovom kladioničaru očekuje širok asortiman sportova dostupnih za klađenje, ali i online igre poput velikog broja kazino igara, rulet i trke pasa. Ono u čem ovaj kladioničar prednjači u odnosu na deo konkurencije je streaming uživo, što će posebno odgovarati novajlijama ili manje iskusnim igračima. Uz vrlo jednostavan i standardizovan dizajn stranice, Volcano registracija neće izazvati nepotrebne frustracije ni za one koji nemaju naročitog iskustva prilikom registracije na platforme sportskog klađenja.

Volcano kladionica prijavljivanje

Kako se Registrovati – Korak po Korak

Jedan od rastućih trendova u svetu sportskog klađenja i kod kladioničara jeste pojednostavljenje procesa registracije i aktiviranja naloga kako bi potencijalni klijenti što lakše zadobili status igrača i uživali u mogućnostima koje kladioničar nudi. Prilikom registracije putem interneta uobičajeno se radi o unosu osnovnnih podataka kojima korisnik popunjava elektronski obrazac što je domaćin pripremio kako bi proces registracije učinio što jednostavnijim za potencijalnog korisnika. Svi oni koji poseduju Volcano online nalog mogu tome i posvedočiti. Registraciju čini svega nekoliko koraka koje ćemo detaljnije opisati u nastavku.

Volcano moj nalog

Prvi korak –za početak procesa registracije putem interneta neophodno je posetiti veb stranicu kladioničara

Drugi korak –po učitavanju stranice neophodno je kursor navesti na deo koji se nalaze u desnoj strani crvene trake na vrhu ekrana, na kojem se nalaze opcije kao što su Volcano registracija za nove, i Volcano prijava za sve one koji već poseduju Volcano online nalog.

Treći korak –potrebno je otvoriti elektronski obrazac za popunjavanje podataka o korisniku klikom na “Registracija”. Osim učitavanja obrasca korisnik će moći primetiti da je proces unosa podataka raspoređen u tri koraka, i to:

  1. Prijava
  2. Korisnički podaci
  3. Kontakt

Četvrti korak –uneti podatke koji se tiču Volcano prijava, a to su:

  • Korisničko ime
  • Lozinka i
  • Potvrda lozinke

Važno je napomenuti da prilikom kreiranja lozinke neophodno je koristiti minimalno jedno veliko slovo u svrhu većeg nivoa zaštite naloga korisnika

Peti korak –klikom na “Sledeće” otvara se drugi dio obrasca koji se tiče osnovnih, ali ličnih podataka o korisniku kao što su ime, prezime, datum rođenja, sigurnosno pitanje i broj identifikacionog dokumenta. U ovom delu bitno je napomenuti ukoliko nemate jedinstveni matični broj iz zemlje pod čijom domenom platforma funckioniše (na primer “.ba” za Bosnu i Hercegovinu) korisnik će biti obavešten da će pre prve uplate morati poslati sliku ličnog dokumenta kao što je lična karta ili pasoš.

Šesti korak – ujedno i finalni korak registracije tiče se kontakt podataka korisnika, a to su broj telefona, mesto prebivališta i adresa i adresa e-pošte. U okviru ovog koraka nalaze se i tri tvrdnje od kojih je neophodno štiklirati samo jednu, a to je prihvatanje uslova korištenja dok su druge dve vezane za obaveštenja putem SMS-a i obaveštenja o učešću u nagradnim promocijama i fondovima. U slučaju poteškoća pri registraciji moguće je kontaktirati broj korisničke podrške ili putem e-pošte podrska@volcanobet.ba 

Autorizacija – Korak po korak

Imajući u vidu relativno visoke bezbedonosne standarde kojih se ovaj kladioničar pridržava, autorizacija je samo način zaštite podataka i privatnosti korisnika. Autorizacija naloga osim što štiti podatke, štiti i nalog i sredstva na istom, a sastoji se od svega par koraka bez naročitih komplikacija koje izazivaju frustracije kod novoregistrovanih korisnika. Volcano prijava naloga je prvi korak kojim se korisnik uloguje unoseći podatke koje je odabrao u prvom koraku registracije. Po uspešnoj prijavi na Volcano online nalog pristupa se procesu autorizacije odnosno validacije. Volcano validacija naloga počinje sa klikom na ikonicu koja označava Volcano moj nalog nakon čega se otvara padajući meni koji sadrži polje “autorizacija”. Glavni i osnovni potez prilikom autorizacije jeste upload slike ličnog dokumenta, nakon čega se vrši validacija podataka odnosno usaglašavanje istinitosti ranije unesenih podataka sa onima koji se nalaze na dokumentu. Dokument se slika vodoravno sa obe strane u polja predviđena za upload, i time je proces autorizacije završen.

Volcano registracija

Zaključak i Prednosti Registracije

Osim što smo mogli primetiti da je Volcano registracija jedna od jednostavnijih iz razloga što je proces podeljen u tri segmenta, deo igrača neće fascinirati činjenica da pri registraciji moraju unositi lične podatke poput matičnog broja i broja ličnog dokumenta pre same autorizacije naloga. Po kompletiranoj registraciji Volcano kladionica prijavljivanje je krajnje jednostavno te će korisnik lako i brzo doći do svog naloga. Glavna prednost i ono čime se Volcano korisnik može pohvaliti ogleda se u bogatoj ponudi sportova i igara na koje se mogu vršiti opklade, uključujući i trke pasa. Zaključno ovaj domaćin može biti favorit za sve one koji preferiraju standardizovan dizajn i bogatu ponudu mada smatramo da ne spada u sam vrh kladioničkog tržišta Srbije i regiona. Važno je da korisnici znaju da ukoliko zaborave lozinku ili svoje korisničko ime, a pomoć zatraže od korisničke podrške, od njih će se tražiti slike ličnog dokumenta bez obzira što je nalog registrovan i autorizovan. Na neki način to odbija igrače koji paranoično brinu o zaštiti ličnih podataka i nisu ljubitelji slanja fotografija dokumenata putem interneta.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li je neophodno davati lične podatke pri registraciji?

Registracija kod ovog kladioničara zahteva unos ličnih podataka pre autorizacije naloga, koji takođe zahteva dostavljanje fotografija ličnog dokumenta radi validacije.

Da li je sigurno registrovati se na Volcano Bet?

Volcano bet se pridržava relativno visokih standarda bezbednosti podataka korisnika i korisničkog naloga.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.