Mozzart Sportska Kladionica
4.8

Mozzart Sportska Kladionica

Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD

18+. Samo za nove igrače. Sve što treba da uradite je da uplatite novac na vaš Mozzart nalog, i odmah ćete dobiti ovaj bonus!

Online Kladionice » Mozzart Sportska Kladionica

Već preko 20 godina Mozzart Srbija je sinonim za moderan način klađenja i važi za vodeće ime na tom tržištu. Još od dana kada je moderan način i pristup klađenju  prisutan na našim prostorima, Mozzart kladionica samouvereno gradi svoj put i  brend kroz sve one aspekte koji su od ključne važnosti za svakog ljubitelja klađenja, ali i sporta uopšte. Svojom bogatom ponudom, neprestanim usavršavanjem svog poslovanja i odnosom prema igračima Mozzart kladionica nastavlja da obezbeđuje svoje vodeće mesto u ovoj industriji. 

🕒 Poslednje ažuriranje: 06.02.2024

Mozzart Srbija – Mozzart kvote

Ono što već uveliko raznovrsnu Mozzart ponudu čini još primamljivijom jesu kvote. Mozzart kvote kao jedan od najvažnijih aspekata u očima igrača mogu se pohvaliti svojom visinom u odnosu na konkurente. Osnovna logika i pogled svih onih koji se bave sportskim klađenjem jeste želja za većim dobitkom na manji ulog, a to omogućuju upravo Mozzart kvote. Mozzart Srbija u tom pogledu svakako važi za jednog od vodećih u regionu, pogotovo ako uzmemo u obzir visinu kvota na igre sa dva znaka. Jednostavno rečeno, kvote su solidne i primamljive velikom broju igrača, što igra važnu ulogu prilikom donošenja odluke korisnika o registraciji. 

Mozzart Srbija kvote

Funkcionalnost Mozzart sport

Funkcionalnost platformi za klađenje sigurno predstavlja osnovno polazište za moderno klađenje, ali jedno je sigurno – Mozzart kladionica je prevazišla očekivanja mnogih od nas. Drugim rečima, Mozzart lista i kompletna ponuda je dostupna putem sajta i u vidu mobilne aplikacije, na kojima funkcionalnost igra vrlo važnu ulogu. Visok nivo funkcionalnosti pruža i veliki spektar mogućnosti za korisnike Mozzart internet klađenja kako putem sajta tako i mobilne aplikacije. Taj segment se posebno ističe prilikom transfera novca na nalogu, kako uplata tako i isplata. Aplikacija kao primarni izbor daleke većine igrača besprekorno i fluidno reaguje, bez „bagova“ i „lagova“. Kako bi osnažili svoj brend Mozzart sportska kladionica koristi identičan vizuelni prikaz što pruža i jednak nivo uslužnosti bez obzira da li se radi Mozzartbet mobilnoj ili dekstop verziji. Shodno tome, na polju funckionalnosti Mozzart je „zakucao“ i ocenjen je najvišim ocenama.

Funkcionalnost Mozzart sport

Mozzart Lista i Mobilna Verzija

Porast upotrebe modernih i prenosivih tehnologija poput mobilnih telefona i tableta svakako da je bio izazov za mnoge kladionice, ali ne i za Mozzartbet. Naime mobilna aplikacija Mozzart kladionice izrađena je tako da može parirati evropskim i svetskim platformama, a karakteriše je jednostavnost upotrebe, pristupačan grafički interfejs, a dostupna je i za Android i iOS platforme. Ova mogućnost svakako je veliki iskorak na tržištu, što čini Mozzart dominantnijim u odnosu na konkurenciju. Ne treba izostaviti ni mogućnost klađenja uživo kao i praćenje statusa odigranih listića ili uplata lako i efikasno putem mobilne aplikacije. Drugim rečima, mobilna aplikacija sadrži sve što je neophodno na jednom mestu, dostupno bilo kada i bilo gde. 

Mozzart Mobilna Verzija

Prednosti i Nedostaci  Mozzart Kladionica

Sama Mozzart početna stranica mnoge će obradovati svojim sadržajem, pogotovo ako govorimo o fascinantnoj promociji bonusa i  drugih akcija koje ističu razne pogodnosti za korisnike kao što je Mozzart cashback, naplata promašaja i multi bonus. Takođe, sama funkcionalnost sajta je na zavidnom nivou, dok mobilna aplikacija prilagođena popularnim Android i iOS platformama stvara poseban ugođaj prilikom klađenja i praćenja statistike mečeva. Ono što je veoma bitno napomenuti je da Mozzart kladionca posebno vodi računa i ulaže u bezbednost korisnika uz pružanje vrhunske tehničke podrške. Ako govorimo o nedostacima, moguće je izdvojiti manjak igara poput azijskog hendikepa uprkos širokom spektru ostalog ponuđenog. Takođe, činjenica da je prilikom isplate sredstava neophodno imati skeniranu ličnu karte se može posmatrati kao nedostatak jer predstavlja dodatan korak u procesu isplate. U odnosu na konkurenciju može se reći da su metode uplate i isplate na mozzart kladionici skromne, imajući u vidu da neki od konkurenata pružaju opciju uplate raznim bonovima ili čak polaganjem kriptovalute.

Prednosti
 • Vrhunska promocija akcija i bonusa
 • Visoka funkcionalnost sajta
 • Mobilno klađenje putem aplikacije
 • Visoka bezbednost korisnika i efikasna podrška
 • Mogućnost uživo klađenja i uživo praćenja utakmica
 • Dostupnost i prilagođenost Android i iOS platformama
Nedostaci
 • Nedostatak igara Azijskog hendikepa
 • Skromnost uplatno/isplatnih metoda
 • Neophodnost skeniranja lične karte prilikom isplate

Mozzart Sport, Tipovi Igara i Mozzart Povrat Novca

Širok spektar ponuđenih igara na veliki broj sportova uključujući i individualne i elektronske soprtove jedan je od razloga zašto Mozzart prednjači u odnosu na konkurenciju. U proseku putem mozzart online klađenja na popularne sportove pa i klađenja uživo moguće je odabrati između više od 300 ponuđenih tipova igara, što se čini i više nego dovoljno da bi se udovoljilo kladioničarskim afinitetima i intuiciji igrača. Poseban ugođaj mnogi pronalaze u mogućnosti mozzart povrat novca, što predstavlja inovativnu promotivnu metodu koja omogućuje povrat određenog iznosa na jedan promašeni par sa listića. Mozzart cashback je takođe jedna od originalnih promo metoda prisutnih na igrama  kao što je mozzart casino. 

Mozzart Online Klađenje i Bezbednost

Bezbednost kao jedan od ključnih aspekata svih delatnosti svakako je jedan od prioriteta mozzart online klađenja. Iako to neki smatraju nedostatkom, neophodnost skeniranja ličnog dokumenta i verifikacije naloga jedan je od segmenata koji Mozzart sportska kladionica garantuje bezbednost podataka svojih korisnika, utičući na smanjenje klađenja među maloletnim licima.

Opcije Plaćanja na Mozzart online

U odnosu na raniji period sportska kladionica Mozzart je proširila asortiman načina transfera novca na i sa račun. Primera radi, kupovinom vaučera u poslovnicama kladionice Mozzart širom Srbije moguće je lako i jednostavno novčana sredstva prebaciti na nalog. Ukoliko ste ljubitelji plaćanja karticama, Mozzart je za vas obezbedio mogućnost uplate Mastercard, Visa ili Maestro kartica. Uplate putem banke moguće je izvršiti Virmanom, dok e-pečat dopušta uplatu elektronskim novcem. Napominjemo da je svaka od metoda okarakterisana kao visoko bezbedna, a sredstva na nalogu vidljiva odmah po uplati, što raduje veliki broj ljubitelja klađenja, a Mozzart kladionicu stavlja iznad konkurencije.

Opšti utisak Mozzart kladionica

Kada je reč o uplatama, Mozzart kladionica je obezbedila više načina uplate kao što je plaćanje karticama ili uz upotrebu vaučera, virman ili e-pečata, a omogućeno je i internet bankarstvo odnosno direktna uplata na račun sa bankovnog naloga. Svaka od ovih metoda  je bezbedna i  osigurava brz i jednostavan transfer novca, a podržane valute su RSD, USD ili EUR. 

Služba podrške – Povratne informacije, kontakti

Mozzart kladionica je retkost na tržištu i u smislu službe podrške i pružanja povratnih informacija na bilo kakav upit od strane igrača i korisnika.Kada govorimo o odnosu koji Mozzart sportska kladionica gaji prema svojim igračima, najpre se moraju istaći segmenti zaštite i podrška koju pruža svojim svojim korisnicima. Uvek dostupna i nadasve sjajna korisnička podrška sačinjena je od vrlo efektivnog tima koji se odazove i uvek je tu da reši sve poteškoće tehničke ili druge prirode na koju igrači mogu naići. Brzina odaziva na svaki kontakt podrške je krajnje fascinantna, na čemu je Mozzart sportska kladionica radila godinama. Tim korisničke podrške Mozzart kladionice okarakterisan je kao krajnje moderan i dostupan, sa jasnim opredelenjem da ispuni sve želje i odgovori na sve nedoumice i pitanja sa vaše strane. Bez obzira da li se radi o igrama koje pruža Mozzart online klađenje, Mozzart cashback, Mozzart povrat novca  ili o multi bonusima koje Mozzart  kladionica nudi, tim podrške  će u svakom trenutku dati sve od sebe da što pre razreši sve dileme, otkloni probleme i nedoumice. U odnosu na neke od glavnih konkurenata, na raspolaganju je nekoliko opcija za svačiji ukus i preferense i to:

 • Kontakt putem telefona na broj 0800 005 000
 • Putem elektronske pošte help@mozzartbet.com
 • Viber kontakt putem broja +387 62 205 372
 • Live-chat podške integrisane na sajtu i aplikaciji

Mobilna Aplikacija Android

Zahvaljujući svojoj visokoj funkcionalnosti Mozzart aplikacija Android jedna je od najtraženijih na tržištu. Kao takva Mozzart aplikacija čini mnogo toga dostupnim za sve ljubitelje sportskog klađenja i igara kao što su klađenje, klađenje uživo, slot igre i virtuali bez obzira na vrstu Android uređaja koji koriste. Mozzart Aplikacija download dostupan je direktno sa stranice putem preuzimanja Mozzart apk datoteke. Iako je s početka bilo upozorenja na uređajima koji nisu imali Google Service podršku, platforma će uredno funkcionisati i  omogućiti igračima maksimalan nivo lagodnosti i jedinstven ugođaj prilikom klađenja.

Mobilna Aplikacija Android Mozzart

Ukoliko je korisnik preuzeo neku od starijih verzija aplikacije, po samoj instalaciji aplikacije korisnika dočekuje prozor rezervisan za opcije kao što su:

 • Registracija
 • Mozzart mobile prijava
 • Zaboravljena lozinka
 • Ulazak na platformu bez prijavljivanja

Isto tako  ako je u međuvremenu došlo do ažuriranja nekih elemenata aplikacije odnosno novije verzije, opcija će biti dostupna u vidu dugmeta na samom centru ekrana. Ukoliko je korisnik ažurirao verziju aplikacije ili u startu preuzeo poslednju verziju aplikacije, dočekaće ga veoma uredno dizajnirana početna stranica odnosno home-screen aplikacije. U gornjem desnom uglu u vrhu interfejsa locirana je ikona za login, dok je su opcije za klađenje i ostalu ponudu uključujući i brze casino igre poput Aviatora vizuelno primamljivo raspoređene po centralnom delu kako bi se olakšala navigacija. Mozzart aplikacija je u potpunosti je u tonu sa Mozzart mobile paletom boja, što je jedna od jačih strana ovog kladioničara kao brenda koji marljivo gradi godinama. Preglednost teži maksimumu. Bilo da korisnik odabere opciju za regularno klađenje ili klađenje uživo neće biti potrebe za dodatnim “klikovima” kako bi se došlo do željenog para ili meča. Bilo koju stranicu da igrač učita putem aplikacije, od klađenja do kazino igara, traka na vrhu ekrana rezervisana je za logo učitane igre, naptis i opciju za prijavu ukoliko igrač nije prijavljen.

Takođe, bitno je napomenuti da je aplikaciju moguće koristiti i bez registracije naloga ili login-a.

Mozzart aplikacija iOS

Mozzart Aplikacija iOS

Jedan od razloga za porast upotrebe Apple uređaja sigurno se ogleda u dostupnosti aplikacija unutar zvanične Apple prodavnice, uključujući i one aplikacije koje nisu dopuštene na Google platformama. Mozzart aplikacija iOS se može jednostavno pronaći na Apple prodavnici potpuno besplatno, dostupna za sve uređaje sa verzijom iOS 16 ili novijom. Radi se o optimizovanoj aplikaciji koja pruža jedinstveno korisničko iskustvo prilikom postavljanja sportskih opklada. Karakteriše je veoma atraktivan grafički interfejs koji je znatno unapređen, sjajna preglednost i brzina rada. Mozzart iOS aplikacija omogućuje jednostavan pregled kompletne ponude bez dodatnih frustracija, ali i jedinstveno zadovoljstvo za one koji su ljubitelji slot igara, virtuala ili čak igara na sreću poput Lucky Six. Zbog visoke funkcionalnosti mozzart aplikacija mnogi se odlučuju na  registraciju naloga i poverenje baš ovom kladioničaru. Tim developera koji staje iza ove mobilne platforme sigurno je odradio vrhunski posao, garantujući korisnicima i bezbednost i vizuelni ugođaj, bez rizika zloupotrebe podataka. Zbog toga će korisnici Apple-ovih uređaja vrlo brzo postati ljubitelji Mozzart aplikacija jer im je na raspolaganju znatno brže i lakše klađenje nego što to nudi konkurencija ovog velikana u svetu klađenja.

Zašto se Treba Registrovati?

Imajući u vidu dinamičnost kladioničkog tržišta i nastojanje kladioničara da svojom ponudom, bonusima i specijalima pretvori potencijalne u stvarne igrače, pred korisnike je neophodno izneti validne razloge i objektivne zaključke o prednostima i pogodnostima koje određeni kladioničar pruža. Da bi se neko odlučio na Mozzart nalog bitno je da je prethodno informisan o svim pogodnostima koje pruža. Možda najvažnije od svega, Mozzart registracija je ocenjena kao jednostavan proces i sastoji se od popunjavanja formulara. Osim toga, poznato je da svaki Mozzart korisnik uživa u veoma bogatoj ponudi i velikom broju specijalnih igara koje su dostupne. Bilo gde da se nalazi imaće mogućnost praćenja večine mečeva uživo, dok će ga na mečevima regularnog klađenja dočekati više stotina tipova i igara na koje se igrač može kladiti. Mozzart korisnik se takođe može pohvaliti mogućnošću igranja na manje zastupljene igre i elektronske sportove. Mozzart aplikacija je dodatan razlog zašto poverenje ukazati baš ovom kladioničaru. Osim što je dostupna i za Android i iOS uređaje, aplikacija uživa vrhunsku preglednost, visoku funkcionalnost i brzinu pri radu.

Kako se registrovati – korak po korak

Da bi Mozzart online nalog bio aktivan, korisnik najpre mora uneti najosnovnije podatke o sebi u odgovarajuća polja na obrascu nakon klika na Mozzart registracija. Formular za registraciju sačinjen je na jednostavan način i od polja koje se tiču osnovnih podataka o korisniku, uključujući sigurnosno pitanje, korisničko ime i lozinku. Bitno je napomenuti kako bi se suzbilo klađenje među maloletnicima, a uživalo u svim benefitima koje Mozzart nalog donosi, Mozzart registracija zahteva unos podataka nekog od zvaničnih ličnih dokumenata kao što je broj lične karte ili matični broj. Širok spektar promotivnih akcija jedan je od razloga zašto se registrovati baš u Mozzart sportskoj kladionici. Cela registracija sastoji se od svega nekoliko koraka:

 1. Prvi korak – posetite veb stranicu ili otvorite već preuzetu Mozzart aplikaciju
 2. Drugi korak – kliknite na dugme “Registruj se” koje se nalazi u gornjem desnom delu učitanog interfejsa
 3. Treći korak – nakon što se otvori sekcija koja sadrži formular, neophodno je uneti odgovarajuće podatke u polja kao što su ime, prezime, e-pošta, korisničko ime i lozinka. Radi smanjenja klađenja među maloletnim licima novi korisnik će biti upitan da unese podatke nekog zvaničnog dokumenta ili matični broj
 4. Četvrti korak – potrebno je štiklirati da se novi korisnik slaže sa uslovima korištenja
 5. Peti korak – potvrditi da se ne radi o robotu
 6. Šesti korak – uneti promotivni kod ukoliko ga korisnik poseduje
 7. Sedmi korak – kliknuti na “registruj se”.

Na adresu e-pošte novog korisnika će tada biti dostavljen i link za aktivaciju naloga. Klikom na aktivacijski link korisnik se uspešno registrovao kod ovog kladioničara. Dalje može pristupiti verifikaciji naloga kako bi uživao u pogodnostima kladioničara, dodati fotografije i slično.

Verifikacija

Po uspešnoj registraciji igrač može koristiti opciju Mozzart prijava naloga kako bi se ulogovao na svoj Mozzart online nalog. Međutim, neophodna je Mozzart validacija naloga kako bi igrač mogao vršiti uplate i isplate sa opcije Mozzart moj nalog. Mozzart validacija naloga sastoji se od dostavljanja fotografije prednje i zadnja strane ličnog dokumenta, a pristupa joj se kroz Mozzart moj nalog i klikom unutar sekcije “upload dokumenata”.

Zaključci i Prednosti Registracije

Za registrovane korisnike Mozzart kladionica prijavljivanje ne pruža samo moderan pristup bogatoj ponudi za klađenje već i veliki broj pogodnosti koji se odnose na povrat novca, bonuse, i upotrebu visoko funkcionalne mobilne aplikacije dostupne i za Android i za iOS uređaje. Mozzart registracija u tom smislu ima veoma bogatu ponudu ponusa i promocije gde igrači mogu doći do dodatnih sredstava za klađenje ili kazino igre po uspešnoj registraciji i verifikaciji naloga. Kao jedna od vodećih i najperspektivnijih kladionica u regiji Mozzart je u svoju dnevnu ponudu uvrstio vrlo atraktivne bonuse dobrodošlice za svoje korisnike.Otvaranjem naloga kod ovog kladioničara igrač stiče pravo na učešće u vrlo darežljivim bonusima za koje nisu potrebni posebno komplikovani uslovi.

Bonusi i promocije

Atraktivni bonusi i Mozzart promocije su deo svakodnevnice kod ovog kladioničara.Gotovo svakodnevno postoji određen broj aktuelnih Mozzart promocija putem kojih igrači mogu ostvariti dodatna sredstva i tako započeti svoju Mozzart avanturu. Upravo sistem upravljanja bonusima i atraktivnim promocijama izdvaja ovog kladioničara na tržištu u regiji.

Da li postoji promo kod?

Prilikom same registracije Mozzart naloga, jedno od polja rezervisano je za Mozzart promo kod. Kada se unese odgovarajući Mozzart promo kod ili popularnije zvani Mozzart bonus kod, igrač će po uspešnoj verifikaciji doći do dodatnih sredstava odnosno bonusa dobrodošlice. Mozzart bonusi su u tom smislu jedni od jačih na tržištu.

Koji su dostupni bonusi?

Pored standardnog Mozzart bonus na depozit metoda privlačenja igrača, ovaj kladioničar odlučio se na korak dalje. Kada se radi o sportskom klađenju, Mozzart će svoje korisnike počastiti u iznosu od 100 % položenog depozita i on može varirati između 10 i 100 evra. Međutim kada se radi o kazino igrama, Mozzart je posebno darežljiv. Uz određeni Mozzart bonus kod možete ostvariti bonus od 100% na depozit i do 300 evra. Ni tu nije kraj, pošto će igrač na taj način ostvariti i do 100 besplatnih spinova kojima može igrati kazino igre. Za ostvarenje takvog bonusa neophodno je izvesti 35 spinova na nekoj od igara iz kazino ponude. Mozzart će dati bonus na kvotu odnosno na broj odigranih parova uz ispunjenje najminimalnijih uslova što se tiče visina kvota koje dolaze u obzir, što je takođe veoma primamljivo za igrače.

Da li postoje bonusi bez depozita?

I taj segment je pokriven! Mozzart kladionica praktikuje da obradovanje svojih igrača određenim danima unutar neke od promotivnih akcija. Jedna od takvih je Happy Monday, kada se određen iznos sredstava jednostavno nađe na nalogu, a igrač samo treba da preuzme dati bonus.

Kako dobiti kešbek?

Kešbek je moguće ostvariti po poznatom metodu “Naplati promašaj” koji je kao meru ovaj kladioničar uveo među prvima. Naime radi se o povratu uloga na tiket na kojem je samo jedan promašen par uvećanog za nekoliko puta. Zavisno o pogođenoj ukupnoj kvoti sa tog listića kladioničar određuje koliko će uvećan iznos uloženog biti.

Opšti utisak Mozzart kladionica

Opšti utisak je da sportska kladionica Mozzart itekako pravi razliku na domaćem tržištu, stavljajući se u rang sa svjetskim kladioničarskim platformama. Kao prvo i osnovno, Mozzart kvote su sigurno jedna od glavnih aduta koji uz kreativne promotivne akcije Mozzart kladionica nudi. Pristupačnost je posebno unaprijeđena kroz Mozzart online klađenje kao i atraktivan i visoko funkcionalan sajt i mobilnu aplikaciju dostupnu za iOS i Android uređaje. Aplikacija urađena po svim svetskim standardima i može parirati najvećim svetskim imenima iz sveta klađenja. Registracijom kod ovog kladioničara igračima se otvara dugi niz prilika i mogućnosti, što će njihovo iskustvo u klađenju učiniti jedinstvenim i neponovljivim. Bezbednost je svakako među ključnim stvarima, a Mozzart Srbija se potrudio da na najbolji način zaštiti svoje korisnike, igrače i njihove podatke.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Koliko je sigurno klađenje u Mozzartu?

Gigant u svetu klađenja kao što je Mozzart ne dopušta nikakve devijacije u smislu legalnosti ove delatnosti. Sve licence koje su neophodne, kao i odobrenja nadležnih državnih organa su u posjedu kladionica Mozzart, što ide u prilog sigurnosti klađenja u Mozzartu kako u poslovnicama tako i kroz online klađenje. Kao regionalni vodeći brend u svetu klađenja, Mozzart pruža izuzetnu kombinaciju sigurnosti i ugođaja u kojem mogu uživati korisnici. 

Zašto se registrovati u Mozzart, a ne u druge kladionice?

Iako samo tržište svojom dinamikom prisiljava kladionice da svojom ponudom i karakteristikama privuku igrače, može se reći da Mozzart ulaže mnogo kako u promociju tako i u unapređenje ključnih segmenata u očima igrača, kao što su visina kvota, bonus pri registraciji i depozitu, broj odigranih parova, spektar igara na klađenje uživo i drugo. Mnogi smatraju da specijalne igre ponuđene u Mozzartu nadmašuju one koje nudi konkurencija, što opet važi za silu koja privlači broj igrača.

Da li aplikacija ispunjava sve zahtjeve igrača kao što se navodi?

Sigurno. Aplikacija je podržana i besprekorno i fluidno funkcioniše na popularnim platformama za iOS i Android. U tom smislu aplikacija funkcioniše i očarava brzinom, ne “štopa”, i veoma je jednostavna za korištenje u smislu grafičkog interfejsa, pogotovo kada se radi o klađenju uživo.

Da li je moguće izvršiti povrat novca?

Jeste, Mozzart je to rešio na vrlo kreativan način odnosno kroz širok spektar bonusa i promotivnih aktivnosti. Jedan od primera jeste pravo na povrat uloženog novca ukoliko je igrač promašio jedan od najmanje pet odigranih parova na listiću. U nekim slučajevima zavisno od visine prolazne kvote, moguće je i zaraditi profit ukoliko je samo jedan par promašen.

Koliki je bonus prilikom same registracije?

Kuća kao što je Mozzart ima više načina da nagradi svoje korisnike u znak dobrodošlice. Tu je i bonus kuće na položeni iznos na račun, koji zavisno od uloga može dosegnuti i do 100% bonusa na iznos položenog novca do visine od  400 EUR uplate.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.

Mozzart Sportska Kladionica Details

Minimalni iznos depozita
Valute
Mobilna aplikacija

1000% bonusa do

100.000 RSD

Bonus za nove igrače, samo prvi depozit

5.0
Licenciranje i sigurnost
4.0
Tržišta i kvote
5.0
Bonusi i promocije
5.0
Korisnička podrška
4.8 Ukupna ocena
Mozzart Sportska Kladionica
4.8/5