🕒 Poslednje ažuriranje: 17.02.2024

ZeroBet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

ZeroBet Recenzija

Po čemu je ZeroBet registracija drugačija

Najpre treba reći da u Zero Bet kladionici nije moguće napraviti klasičan Zero Bet nalog, barem ne onako kako smo navikli u drugim kladionicama. Budući da i sama kladionica ne funkcioniše kao ostale, ZeroBet registracija i pravljenje naloga izgledaju sasvim drugačije.

Aplikacija, kada je bude bilo, biće verovatno brza i funkcionalna kao i sajt i verovatno će i opcija ZeroBet moj nalog biti vidljivija i funkcionalnija, jer je sajt već dovoljno brz pa je i ZeroBet prijava na sajt mnogo brža. 

ZeroBet registracija

Ipak, mnogi se slažu da aplikacija neće biti potrebna. Jedna od stvari koju svi ističu je uživo klađenje, za koje je potrebno imati veoma brzu reakciju za događanja na terenu, a Zero Bet sajt to već ima. Zahvaljujući brzini, sajt omogućava da uzmete najbolju kvotu dok one nisu promenjene ili blokirane tako da je korisno biti ZeroBet korisnik. 

Umesto registracije – napravite odmah tiket

Sama kladionica nema aplikaciju i za sada nije u planu, tako da nema opcije ZeroBet prijava naloga pa se morate osloniti isključivo na mobilnu verziju sajta koji je isti kao i desktop verzija. Sajt je veoma jednostavan, pregledan i jasan, bez previše funkcija i banera, tako da se veoma lako možete snaći. Na početnom ekranu videćete ponudu, a na rubovima se vidi bet slip i druge lige.

U suštini, ne postoji klasičan ZeroBet moj nalog opcija, jer ni klađenje nije isto. Naime, kako kladionica funkcioniše po drugačijem principu, pa sajt služi samo da napravite tiket, može se reći da klasične registracije i nema. Kako biste se kladili u Zero Bet kladionici, na sajtu možete samo napraviti tiket i nema opcije ZeroBet prijava za korisnike.

  • Kada ZeroBet korisnik otvori dugme „Brzi tiket“  može ga popuniti tako što će kliknuti na parove i kvote koje želi
  • Kliknite na dugme „Plati“
  • Otvoriće se prozor u kome piše šifra tiketa
  • Sa tom šifrom odlazi u kladionicu i uplaćuje tiket.
ZeroBet validacija naloga

Validacija tiketa veoma je jednostavna

Kako na sajtu ne postoji mogućnost da se kreira ZeroBet online nalog, jedino što možete uraditi ovde je da validirate tiket, odnosno, proverite da li je uplaćen i da li su sve utakmice prošle. 

Kada na sajtu napravite tiket i uplatite u kladionici, na sajtu morate validirati tiket i to na dugmetu koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Na ovaj način ste sigurni da je tiket uplaćen i validan, a lakše je proveriti rezultate utakmica. 

Najveći nedostatak ovakvog načina je naravno što ne postoji ZeroBet prijava naloga na kakvu su ljudi navikli, već morate otići na lice mesta i uplatiti na jednom od uplatnih mesta, kojih nema baš u svakom gradu. Ovo mnogi zameraju i moguće je da i odbija mnoge takmičare. 

  1. Zero Bet je olakšao ovakav način klađenja tako što je napravio veoma responzivnu stranicu, kako na telefonu, tako i na desktop verziji, što prilično olakšava posao. 
  2. Sve je lako vidljivo, nema pretrpanih reklama, ni dodatnih opcija kao što smo navikli na drugim sajtovima, poput ruleta ili virtuelnih igara. 
  3. ZeroBet kladionica prijavljivanje i klađenje učinila je prilično je brzim i bezbednim, pa pojedinim takmičarima je od velikog značaja to što ne moraju da ostavljaju svoje podatke direktno na sajtu. 

Da li Zero Bet može da bude konkurentan?

Pošto ne postoji Zero Bet aplikacija, jedino što možete kao ZeroBet korisnik probati je mobilna verzija sajta i desktop verzija. Iako na njoj nećete naći klasičnu opciju za registraciju, dovoljno je reći da je onlajn klađenje veoma dostupno i jednostavno. Sam interfejs je jednostavan, pruža sve moguće informacije na jednom mestu, bez pretrpanih reklama i dodatnih igara.

ZeroBet kladionica prijavljivanje

Iako ne postoji klasična ZeroBet validacija naloga, sajt sam po sebi omogućava sastavljanje tiketa veoma brzo i jednostavno, a sa njim odlazite u kladionicu i uplaćujete direktno tamo. Isto tako, ovaj tiket možete u svakom trenutku proveriti na sajtu ukucavanjem i validacijom serijskog broja tiketa. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Budući da je sajt veoma jednostavan i pristupačan, nema mnogo pitanja koja bi potencijalni klijenti imali. Neka od njih odnose se na tehničku stranu sajta.

Da li mogu da se registrujem na sajtu Zero Bet?

Sajt ima nešto drugačiji princip registracije, tako da nećete moći da napravite profil i ZeroBet registracija ne izgleda kao na drugim sajtovima. Ipak, kreiranje tiketa je veoma brzo i nakon što to uradite, dobijete broj sa kojim uplatite tiket na uplatnom mestu.

Mogu li da plaćam preko aplikacije?

Kako na sajtu ne postoji ZeroBet validacija naloga i ne možete povezati karticu niti bilo koje drugo sredstvo plaćanja, jer kladionica dozvoljava samo uplate lično na uplatnom mestu.

Kako funkcioniše sajt?

Iako još uvek ne postojii mogućnost da se napravi ZeroBet online nalog, sajt je veoma jednostavan i pregledan, tako da možete pronaći sve što vam treba na jednom mestu. Takođe, veoma je lako napraviti tiket i pronaći utakmice koje želite, bez ometanja drugih igara i vidova plaćanja.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.