🕒 Poslednje ažuriranje: 19.07.2024

Star Bet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Star Bet Recenzija Star Bet promo kod

Dobij 100% bonusa do

11725 RSD

I osvajaj zajedno sa nama!

Najbolji izbor za početnike i iskusne igrače. Fantastični bonusi za sportsko klađenje, idealne opklade i kešbek!

Zašto da napravite nalog na sajtu Star Bet?

Kako je Star Bet relativno mlada kladionica, nema mnogo toga čime konkuriše najvećim kladioničarima na tržištu. Kako je Star Bet kladionica prijavljivanje organizovala veoma jednostavno, ima razloga zbog kojih bi trebalo da napravite nalog i iskoristite jednostavnost kojom je omogućena Star Bet prijava na ovoj platformi.

Star Bet korisnik

Pre svega, kladionica nema mnogo objekata u Srbiji, tako da je onlajn klađenje najbolji način da iskoristite neke od prednosti ove platforme. 

 • Star Bet korisnik može igrati veliki broj igara i sportova koje ova kladionica nudi u samo nekoliko koraka. 
 • Tu su i brojni bonusi zbog kojih se isplati imati Star Bet online nalog. 
 • U zavisnosti od toga da li igrate sportsku kladionicu ili rulet, Star Bet prijava naloga omogućava jednostavan ulazak u virtuelnu kladionicu i klađenje. 
 • Isto tako, Star Bet validacija naloga je jednostavna i brza i može se ostvariti u nekoliko koraka. 

Jedino što bi trebalo da znate je da ova kladionica nema aplikaciju, ali je sajt kladionice dobro razvijen, tako da je svako klađenje jednostavno i brzo bilo sa mobilnog telefona ili desktop računara. 

Star Bet kladionica prijavljivanje

Registracija je lakša preko sajta

Star Bet registracija veoma je jednostavna i zahteva samo malo znanja o mobilnim telefonima i internetu, tako da svaki korisnik ovih uređaja može je obaviti veoma jednostavno. Najpre morate napraviti Star Bet nalog, tako što ćete otići na posebnu stranu napravljenu za to. Ovde imajte u vidu da je pozicija dugmeta za Star Bet moj nalog na sredini, a ne u desnom uglu kao kod drugih kladionica, mada je jasno vidljivo. 

 1. Kliknite na dugme Star Bet registracija 
 2. Otvoriće se meni gde se upisuju vaši podaci:
  • U prvom delu formulara upisuje se ime i prezime, adresa i država
  • U drugom delu ispisujete broj lične karte, JMBG, broj mobilnog telefona, korisničko ime i lozinka
 3. Na kraju se upisuje e-mail adresa

Verifikacija je brza i jednostavna

Kao i kod svih kladionica koje posluju preko interneta ili mobilne aplikacije, Star Bet nalog morate verifikovati i to se radi takođe veoma jednostavno. Najpre je važno da kada pravite Star Bet nalog upišete tačnu e-mail adresu kako bi vam e-mail stigao na pravo mesto.

 1. Otvorite e-mail koji vam automatski stiže nakon registracije
 2. Kliknite na link i ulazite na sajt sa svojim Star Bet moj nalog korisničkim imenom 
 3. Ukoliko želite da se kladite, najpre izvršite uplatu depozita
 4. Možete odlučiti da ostanete ulogovani ili se svaki put ulogujte sa tim imenom i lozinkom.

Ova kladionica, u vlasništvu RM Company iz Guče ima licencu Republike Srbije i dozvolu za organizovanje klađenja. Zahvaljujući tome, ali i zaštiti sajta, možete bez problema registrovati nalog na ovom sajtu. Kladionica je preduzela sve mere koje su potrebne da se zaštite podaci o ličnosti i preuzima svu odgovornost u vezi sa uplatama i regulisanjem isplata u skladu sa Evropskom asocijacijom za sport i bezbednost. Možete biti sigurni da će vaši podaci biti bezbedni bez obzira kako i koliko se budete kladili. 

Star Bet registracija

Star Bet je pouzdana kladionica za klađenje

Ima mnogo razloga zašto bi trebalo da postanete Star Bet korisnik. Sama kladionica je veoma sigurna i pouzdana, pa je i registracija na sajt bezbedna. S obzirom da kladionica ima svega nekoliko objekata i to na jugu Srbije, onlajn klađenje i registracija na sajt su najbolji način da se kladite i tako ostvarite neke od brojnih nagrada i bonusa. Imajte u vidu da kladionica nema dostupne aplikacije za mobilni telefon, tako da možete napraviti Star Bet online nalog na sajtu kladionice.  

Često postavljana pitanja (FAQ)

Korisnici imaju brojna pitanja u vezi sa ovom kladionicom, najviše u vezi sa bezbednošću. Ipak, možete biti sigurni da je klađenje preko sajta obezbeđeno brojnim koracima.

Da li je Star Bet registracija naloga bezbedna?

Budući da kladionica koristi SSL enkripciju, svi vaši podaci su bezbedni i zaštićeni od zloupotrebe trećih lica i bilo kakve druge prevare. Takođe, kladionica ima sve licence, pa je klađenje bezbedno po vas i vaš novac.

Šta da radim ako ne uspem da registrujem nalog?

Star Bet kladionica ima čitav niz mogućnosti za komunikaciju sa njihovim osobljem. Od klasičnog broja telefona, pa do profila na društvenim mrežama i četa, možete kontaktirati nekoga u kladionici i potražiti pomoć.

Da li mi je potreban dokument kako bih registrovao nalog?

Star Bet validacija naloga je veoma jednostavna i nije potreban dokument, ali ostavljate svoje podatke u vidu imena, adrese i JMBG-a tako da svako ima samo jedan nalog koji može registrovati i sa kojeg se može kladiti.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.