🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Balkan Bet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

Balkan Bet Recenzija Balkan Bet Aplikacija Balkan Bet promo kod

Šta mi donosi registracija u Balkan Bet kladionici?

Ima mnogo toga što vam donosi Balkan Bet registracija, počev od velikog broja igara na koje se možete kladiti, do veoma povoljnih bonusa koje samo kao registrovani korisnik možete imati. Ukoliko napravite Balkan Bet online nalog možete očekivati i veliki broj bonusa i pogodnosti.

Balkan Bet registracija
 • Balkan Bet nalog nudi vam preko 60 različitih igara u svakom trenutku, kao i statistiku i grafički prikaz meča koji je u toku, tako da lakše donesete odluku na koju utakmicu da se kladite.
 • 3+ Buster – bonus na singl do 20% gde igrate na golove gde vam tiket donosi dodatni bonus ako na utakmici ima više od 3 gola.
 • Super tip – posle odigranih 4,6,8, i 10 parova na tiketu možete dodati parove sa uvećanim kvotama za određene tipove što vam donosi dodatni dobitak.

Sve ovo, ali i još mnogo drugih pogodnosti dovoljan su razlog da otvorite Balkan Bet nalog, a zahvaljujući jednostavnim koracima neće vam oduzeti mnogo vremena.

Balkan Bet moj nalog

Registracija je brza i jednostavna

Jednom kada otvorite Balkan Bet nalog možete se kladiti na veliki broj utakmica i igara, a samo otvaranje naloga veoma je jednostavno. Nakon toga je Balkan Bet prijava naloga takođe veoma brza tako da ste u svakom trenutku na korak to korišćenja aplikacije.

 1. Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije
 2. Sada kliknite na link „Registruj se“ u gornjem desnom delu prozora
 3. Pojaviće se prozor gde treba ubaciti podatke za Balkan Bet online nalog – ime i prezime, adresa, JMBG, korisničko ime, lozinka i e-mail adresa na koju će vam stići Balkan Bet validacija naloga.
 4. Kliknite da se slažete sa uslovima i odredbama korišćenja i kliknite na dugme „Registruj se“
 5. Na e-mail vam stiže poruka gde je Balkan Bet validacija naloga preko kojeg se ponovo usmeravate na mobilnu verziju sajta
 6. Kada ste kliknuli na link uspešno ste otvorili nalog.

Nakon što se završio postupan Balkan Bet prijava naloga ostaje vam samo da izaberete da li želite da ostanete ulogovani na svom uređaju ili želite da se prijavljujete svaki put kada koristite uređaj. Balkan Bet prijava veoma je jednostavna a još jednostavnije prijaviti se ponovo.

 1. Kliknite na dugme u gornjem desnom uglu aplikacije „Prijavi se“
 2. Ukucajte ime i lozinku koju ste izabrali prilikom registracije.
 3. Kada se ulogujete sve vas čeka – i način uplate sredstava i ostali podaci. 

Kao što vidite, Balkan Bet kladionica prijavljivanje je omogućila na veoma brz i jednostavan način i to preko mobilnog telefona, tako da u svakom trenutku možete odabrati svoje omiljene igre i utakmice i kladiti se kako želite. Imajte u vidu da postoje neka pravila koja morate poštovati ako želite da zadržite Balkan Bet moj nalog opciju.

 • Balkan Bet prijava podrazumeva da imate samo jedan nalog, jer se prijavljujete svojim JMBG-om
 • Sve podatke možete menjati osim JMBG-a, ali neke od podataka možete promeniti samo preko korisničke podrške
 • Aktivacija naloga moguća je samo preko e-mail adrese koju ste sami upisali, pa vodite računa da ostavite tačnu adresu
 • Za verifikaciju naloga morate poslati i identifikacioni dokument preko opcije koja postoji na vašem nalogu
 • Lozinka mora sadržati najmanje jedno veliko slovo, jedan broj i jedan specijalni karakter.

Balkan Bet kladionica prijavljivanje je učinila što je moguće jednostavnijim, tako da ste sa ovim koracima završili registraciju naloga. 

Balkan Bet kladionica prijavljivanje

Verifikujte nalog radi vaše bezbednosti

Kada postanete Balkan Bet korisnik imate veliki broj mogućnosti prilikom klađenja ali i uplate i isplate sredstava. Sama verifikacija naloga veoma je jednostavna i zahteva samo praćenje jednostavnih koraka na samoj aplikaciji.

 1. Kliknite na opciju „Korisnički nalog“
 2. Na levoj strani odaberite karticu „Potvrda identiteta“ 
 3. Dodajte dokument – ličnu kartu, pasoš ili bilo koji sa slikom
 4. Nakon provere Balkan Bet kladionica će vas obavestiti da li je identitet potvrđen
 5. Ukoliko ne dobijete ovu potvrdu za nekoliko dana, kontaktirajte korisničku podršku

Sa ovim korakom ste postali korisnik Balkan Bet kladionice i možete se prepustiti igranju svojih omiljenih igara. 

Zaključak – zašto da se registrujem u Balkan Bet kladionici?

Balkan Bet kladionica uradila je sve što je potrebno da vam klađenje učini jednostavnijim i bezbednim, tako da se možete osloniti na njih kada su u pitanju sportska klađenja. Pre svega, možete postati njihov korisnik uz pomoć samo mobilnog telefona, a možete se kladiti i na desktop računarima. Registracijom dobijate mnogo mogućnosti i izbora oko klađenja i uplate i isplate novca, tako da je klađenje preko njih pojednostavljeno. Takođe, možete računati na brojne bonuse koje dobijate samo kao registrovan korisnik. Registracija je brza i jednostavna i potpuno bezbedna. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Šta da radim ako nisam uspeo da registrujem/verifikujem nalog?

U Balkan Bet kladionici dostupna vam je korisnička služba 24/7 sa kojom možete komunicirati na mnogo načina. Počev od klasičnog telefonskog poziva, preko e-maila, pa do društvenih mreža, možete se obratiti nekom od radnika za pomoć. Takođe, možete se obratiti radniku kladionice i na uplatnom mestu i sigurno će vam izaći u susret.

Da li su moji podaci bezbedni?

Balkan Bet kladionica koristi sve bezbednosne sertifikate koji su potrebni da sačuvaju vaše podatke od krađe ili zloupotrebe, tako da možete biti mirni, ako ste Balkan Bet korisnik potpuno ste bezbedni.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.