🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

Olimp Aplikacija za Android

Olimp Recenzija Olimp Registracija Olimp promo kod

Olimp Mobile u Poređenju sa Olimp Aplikacijom

S tom namerom Olimp aplikacija teži da igračima omogući tipovanje na određen broj sportova i mečeva u ponudi bilo kada i od bilo kuda. 

Olimp mobile prijava

Kao što ste mogli pretpostaviti, mobilno klađenje i kod ovog kladioničara odnosi se na dva načina i to:

  • Klađenje putem Olimp mobile
  • Klađenje putem Olimp aplikacija

Olimp mobile odnosi se na klađenje putem učitavanja zvanične stranice kladionice na mobilnom uređaju, dok klađenje putem aplikacije je klađenje putem preuzete Olimp apk datoteke. Pored tehničkih, postoje i određene vizualne razlike između Olimp aplikacija i Olimp mobile klađenja. Prilikom prošle recenzije Olimp kladionica primetili smo da mobilna verzija nije u potpunosti responzivna odnosno da sadržaj neće u potpunosti biti prilagođen veličini ekrana mobilnog uređaja korisnika. Iz tog razloga navigacija je otežana te korisnik će trebati dodatno “skrolanje” na levo ili desno kako bi došao do željene igre.

Olimp aplikacija download

Olimp Aplikacija Android

Olimp aplikacija download dostupan je putem veb stranice kladioničara.Prilikom posjete mobilnoj verziji sajta opcija za Olimp aplikacija download dostupna je u samom vrhu. Nakon vrlo jednostavne instalacije može se primetiti vizualna razlika u odnosu na mobilnu verziju stranice. Za razliku od mobilne verzije, Olimp aplikacija deluje dosta skladnije uređeno u smilu upotrebe palete boja, ali i samog dizajna. Instalacija je Olimp aplikacija Android moguća je preuzimanjem apk datoteke, iz već poznatog razloga što Google Play Store ne praktikuje hosting aplikacija koje promovišu ili vrše aktivnosti klađenja ili kockanja. Bitno je napomenuti da je Olimp aplikacija vremenom napredovala ali da još uvek ne predstavlja gotov proizvod. Po učitavanju aplikacije ističe se centralni kružni deo podeljen u četiri segmenta:

  1. Klađenje
  2. Klađenje uživo
  3. Vremenska ponuda
  4. Moj tiket

Traka na samom vrhu interfejsa rezervisan je za opcije poput osnovnog menija za klađenje smešten na levoj strani. Osim toga na traci se može naći opcija za pretragu kao i Olimp mobile prijava i registracija. Olimp aplikacija dostupna je na sledećim jezicima:

  • Engleski
  • Srpski 
  • Nemački 

Po otvaranju menija za klađenje koji se nalazi u gornjem levom uglu, otvaraju se opcije vezane za sve što Olimp aplikacija ima u ponudi. Takođe, u samom dnu menija mogu se naći opcije za podešavanja i pomoć ukoliko je to igraču neophodno.

Olimp aplikacija Android

Olimp iOS Aplikacija

Bez obzira što Olimp aplikacija Android na nas nije ostavila preterano dobar utisak prilikom pisanja ove recenzije primetili smo da Olimp aplikacija iOS nije još razvijena, te Olimp download nije još uvek moguć. Ovo je svakako veliki minus u očima ozbiljnih i iskusnih igrača i udarac na kredibilitet kladioničara. Zbog toga će korisnici Apple-ovih uređaja kao što su iPhone i iPad biti prinuđeni da svom nalogu putem Olimp mobile prijava odnosno učitavanjem stranice u svom veb pretraživaču.

Olimp aplikacija

Zanimljive Karakteristike i Funkcije Olimp Android Aplikacije

Pored činjenice da je Olimp aplikacija Android na nas ostavila utisak nezavršenog proizvoda, postoje određene zanimljivosti koje se tiču samog interfejsa. Za početak zanimljivo je to da vizuelno Olimp aplikacija odudara od mobilne verzije u smislu upotrebe boja i layout-a stranice.Time je malo popravljen utisak, s obzirom da mobilna verzija nije bila potpuno responzivna te su igrači i postojeći i potencijalni izloženi dodatnim naporima prilikom postavljanja opklada kod ovog kladioničara. Sa druge strane, ono što nismo gledali do sada je kružni element u centralnom delu aplikacije podeljen na četiri sfere nudeći glavne opcije ovog kladioničara. Za naše oči to je bilo blago osveženje koje je ulilo nadu u perspektivu Olimp sportske kladionice. 

Zaključak

Kada se sve sabere i oduzme, zaključujemo da Olimp aplikacija ne spada u najfunkcionalnije niti najatraktivnije na srpskom tržištu. Uprkos vizuelno interesantnoj početnoj stranici aplikacije, daljom navigacijom kroz sajt utvrdili smo da ni preglednost nije na zavidnom nivou. Nemogućnost pregleda mečeva koji se dešavaju uživo bez registracije i prijave dodatan je nedostatak u očima igrača. Prosto govoreći, Olimp aplikacija bi možda dobila i prosečnu ocenu ukoliko bi dostupnost bila pokrivena i na iOS platformi, a funkcionalnost visočija. Iako se napredak vidan i značajan u odnosu na početke, ovaj kladioničar sigurno ima još dosta da radi kako bi osvojio simpatije širih masa na srpskom tržištu.

Često Postavljena Pitanja (FAQ)

Kako da skinem aplikaciju?

Olimp aplikacija dostupna je za Android sisteme putem preuzimanja apk datoteke sa zvanične stranice.

Da li se moram registrovati i ulogovati kako bih pregledao ponudu i mečeve uživo?

Za pregled mečeva sportskog klađenja u ponudi nije neophodna registracija, dok će za pregled mečeva i sportova uživo login biti neophodan.

Kakva je preglednost na aplikaciji?

Iako se vidi određeni napredak u sferi razvoja aplikacije i to za Android sisteme, preglednost ne oduševljava.

Da li je aplikacija dostupna za iOS uređaje?

Nažalost još uvek ne.

Miljan Buha photo

Miljan Buha

Miljan se bavi sportskim analizama više od 15 godina i veliki je zaljubljenik u sportsko klađenje. Završio je Fakultet humanističkih nauka u Americi, a magistrirao u Italiji. Govori 5 jezika. Bavi se kreativnim pisanjem, te razvojem sajtova i web-aplikacija.