🕒 Poslednje ažuriranje: 08.03.2024

MaxBet – promo kod kladionice u 2024

MaxBet Recenzija MaxBet Registracija MaxBet Aplikacija

MaxBet promocije su veoma zanimljive

Veoma je duga lista MaxBet promocija koje su primamljive svim igračima. Ipak, treba imati u vidu da ovaj MaxBet bonus kod nije isto što i bonus dobrodošlice, već podrazumeva potpuno drugačije uslove igranja. 

  • Jedan od igara koje se podrazumevaju kao veoma privlačni MaxBet bonusi je 10 dana besplatnog klađenja sa 10 free bet bonusa koji se dodeljuju svakoga dana. 
  • Za ovaj MaxBet bonus kod ne morate ispunjavati nikakve uslove, a možete ih koristiti kako za sportsko klađenje, tako i za slotove. 
  • Kako biste dobili ovaj bonus, morate uplatiti najmanje 500 RSD bilo kojom metodom uplate. 
  • Imajte u vidu da iznos uplate povećava i pojedinačan iznos svakog klađenja od tih 10.

Mada nije isti MaxBet bonus na depozit, postoji mogućnost da dobijete bonus samo na uplatu prilikom registracije. Ovde je zagarantovano da ćete dobiti i do 500% ukoliko uplatite tiket na više utakmica ili samo 3% na tiket sa 5 parova. 

MaxBet tip jedan je od MaxBet promocija koje igrači posebno vole. Radi se o tome da možete napraviti tiket sa većim kvotama nego u uobičajenoj ponudi i na isti tiket možete staviti veliki broj parova i kombinovati sa drugim igrama. 

MaxBet bonusi

Potražite promo kod

MaxBet promo veoma je zanimljiv program koji ima mnogo prednosti. Pre svega, on će vam omogućiti da pronađete većinu promocija i odigrate na njih sa veoma privlačnim nagradama. Na sajtu ćete pronaći šta je MaxBet promo kod i kako da ga pronađete, a može se reći da je on jedna od najvećih prednosti ovog kladioničara. 

Veliki je izbor bonusa bez depozita

MaxBet promo program je veoma privlačan kako starijim igračima tako i novim. Jedan od novih MaxBet bonusa je broj parova na sportsko klađenje, ali tako da se bonus dobija na live tikete u odnosu na broj parova. Zbog toga je i dobro da imate MaxBet promo kod, jer će vam on koristiti kao sredstvo u ovoj igri. 

MaxBet promo kod

Zavoli kešbek ponedeljkom

Jasno je da kladionica kao ova mora imati dobar kešbek program, jer je to jedan od načina da se privuku novi igrači. MaxBet promocije predstavljaju i ovu kazino igru gde je akcenat na slot igrama. Igra se zove „Zavoli ponedeljak“ gde svakog ponedeljka možete povratiti 10% svojih sredstava na nalog ukoliko imate gubitak u šest odabranih igara. Ovde se ne računaju spinovi sa freebet računa već samo oni za koje ste sami platili tako da je ovo svojevrstan bonus na depozit. 

Često postavljana pitanja (FAQ)

Da li postoji MaxBet bonus na depozit?

MaxBet kladionica nema klasičan bonus na depozit, ali postoje bonusi u kojima možete ostvariti povrat novca ukoliko niste ostvarili uspeh, kao i razni dobici na prvu uplatu.

Kako da ostvarim kešbek?

Kešbek je moguće ostvariti ukoliko ste igrali slot igru ponedeljkom, gde dobijate 10% povrat novca za slot igru na kojoj ste izgubili uplatu.

Dragana Ranđelović photo

Dragana Ranđelović

Dragana je pisac i kopirajter već 8 godina. Pisala je na razne teme, od zdravlja, recepata, preko ekonomije i biznisa do selidbi. Poslednjih godina piše o kriptovalutama i onlajn kladionicama kao i liste na sajtovima o investiranju i berzi u US. Završila filološki fakultet i predaje srpski jezik i književnost.